Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Par atpūtu darba laikā Kanāriju salās vienai tiesnesei piezīme; otru nesoda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Vajadzēja par sodu piespriest turpmāk tiesas sēdes vadīt tajā tērpā (pelkostīmā) kurā viņas atpūtās Tenerifē. Pieļauju gan, ka tas varētu būt smags pārbaudījums arī tiesājamajiem un pārējiem klātesošajiem:)...
VVV
V
Viņi strāda tikai brivdienas. Darba dienas tikai par kukuļu
?
?
Varbut,esi pamodies?
J
Izskatās,ka mūsu valsts nefunkcionē.Valsts iestāžu darbinieki var atļautie visu,kas ienāk prātā. Patvaļa. Ja sāk iedziļināties notiekošajā valstī ,tad kļūst baisi.
jestrais
j
viņi taapat kaa maaciitaajs dodas sniegt peedeejo svaidiijumu mireejam pirms aiziešanas , tiesnesis ar nezina , kad šim atnesiis kurpju kasti ar pateiciibu par pasuutiito spriedumu , to vislabaak atdot pa nakti , nu re , noskaidrojaam saikni ar nenormrrto darba laiku ...
Velta
V
Žēl, ka mums nav tāda māksliniece, kā somiem Inge Löök, kura attēlo divu večiņu piedzīvojumus visādās kuriozās situācijās... Tādai māksliniecei būtu ko izvērsties ap Vētras un Cupikas kuriozajiem piedzīvojumiem Tenerīfē :))))
Fiksais
F
Vai tas nav pierādījums tam, ka likumība šajā valsti ir beigusies? Anarhija pāri visam?
a' propos
a
Tā viņām vajadzēja. Nav jau Poļikarpova un Tālere (lai viņai vieglas smiltis).
es
e
Kaut kā neskan normāli - ja strādā virsstundas (sestdienās), tad pēc likuma pienākas atvaļinājuma diena vai papildus samaksa. Un nevis, es pastrādāju sestdien, svētdien, tāpēc nākamajā nedēļā pasauļošos Ēģiptē. Jābūt kārtībai, jo īpaši tiesā. Kauns.
Alma
A
Ai, pareizi vien ir. Nedrīkst tiesnešiem liegt labu dzīvi. Citādi nākošie būs tiesneši kas ņems pistoles un brauks uz Jēkabpili laupīt.
ak,vai!
a
Tad nu redzam, kādi mums tie tieneši - cilvēki bez atbildības, morāles, bet tiesā citus. Toreiz ausis svila tantes vietā, kad viņa telefona sarunas laikā sāka ērmoties, ka nedzird jautājumu! Kauns! Kādu te kārtību var ievest šajā valstī, ja tiesu vara mums ņirdz sejā?
a
a
"Disciplinārkolēģija konstatēja, ka tieslietu ministrs, rosinot disciplinārlietu, nebija norādījis, kādus darba pienākumus tiesnese nav izpildījusi. " Nezināju, ka tiesneši dara gabaldarbu :)
Zoos
Z
VOV, es arī tā gribu....!
Vāks visam
V
Šitai valstij jāizput.
Valdis
V
Stoki ar to ebreju Pabrik kopā vai ne

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas