Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Par Komercbanku asociācijas vadītāju varētu kļūt Bičevskis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
super
s
Oranžā ielikšana - Kampēja uzvara!
baņķieris
b
Var reedzēt kam šitā cūka visu laiku kalpojusi. Nu nejau valstij un tautai!
vienots zaķis
v
Vēl viens apliecinājums banku milzīgajai ietekmei uz Latvijas valdību. Tā mēs no bedres ārā nekad netiksim un ja visus šos apcirkņus no banku aģentiem neizpurināt, mūžīgi būsim feodālā atkarībā no tām.
j
bičevskis savā vietā bija atbaidošs un, protams, nestrādāja valsts interesēs. Viņa "gara darbs" ir progresīvā IIN pārvēršana par farsu, tā pilnīgi izgāžot šo ideju brīdī, kad tā bija tuvu realizācijai. Bičevskis lepni paziņoja, ka liela alga ir 350 Ls un no tās sāksies palielināta nodokļa likme. Un , protams, "aizmirsa", ka progresīvā nodokļa būtība ir - mazās algas maksā krasi SAMAZINĀTU likmi vai nekādu, vidējās - normālu, bet tikai lielās - paaugstinātu. LV tas būtu apmēram tā - lidz 500 Ls likme 0-15%. Tas viss bija bičevska iebāztais sprungulis mūsu ratu riteņos. arī tverijons savos 20 gados ir pamatīgi samaitājis gaisu ap bankām un to darbību - skandināvi, krievi u.c. LV darbojas uz daudz izdevīgākiem nosacījumiem , nekā savās dzimtenēs, jo likumdošanu šajā valstī nosaka banku lobijs, nevis pamatiedzīvotāju intereses, nevis valsts uzplaukuma intereses vai vismaz godprātīga attieksme pret ekonomikas likumiem. acīmredzot noguris, sarausis, tagad pūtīsies siltā banciņā. Jau kā pasniedzējs bija ņekudišnijs, tagad par banku atbalstu un kaitējumu LV pat domāt par viņu negribas. Bičevskis - jauns, enerģisks un tas nozīmē, ka šai valstī bankas turpinās apkāst iedzimtos pēc negodīga biznesa principem.
lauku vecis
l
Šī ziņa ir labākais apliecinājums tam, ka ne jau valsts interesēs Bičevskis ir darbojies FM amatā...
Ministry of Truth
M
Vai šis cilvēks nav savā ziņā pelēkais kardināls?
hmmm
h
1. Esošais valsts sekretārs tik ļoti patīk baņķieriem, ka viņu aicina arī turpmāk, nu jau pilnīgi oficiāli strādāt par banku galveno lobiju. 2. Esošais FM ministrs, Vilks, ir bijušais bankas darbinieks - konsultants. 3. Iepriekšējais ministrs, Repše, kaut arī nedaudz traks, taču, ar baņķieriem uz "tu" - čomos ar Belokoņu, vadījis Latvijas Banku un ļoti spilgti izcēlies Bankas Baltija nedienu laikā. Vai tiešām, vēl ir kāds, kurš roku uz sirds uzliekot apgalvos, ka smagās krīze laikā likumi netiek rakstīti tā lai, pirmām kārtām, glābtu baņķierus un tikai tad visus pārējos. Gluži kā Titānika katastrofā, kad pirmās klases pasažieri tika sasēdināti glābšanas laivās, a visi pārējie nogāja pa burbuli.
lala
l
mārtiņ, mārtiņ, tas taču ir pensijas amats... apniks pēc pusgada.
jautrais
j
āzi par dārznieku...
Oskars
O
IZSAIMNIEKOTĀJS viņa vieta CILPĀ !!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas