Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

"Par labu Latviju" aktivitātes arī KNAB uzmanības lokā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Prieks Kvadrātā
P
Vakar jau nu tur bija galīgi tukša čivināšana, tā turpinot 10 solīto baušļu vietā beigās sanāks vien : "Jāiet tur - nezin kur, jādara tas - nezin kas!"
X+Y
X
Beidzot! Tā ir tik nekaunīga rīcība, pat nebaidoties, jo Ēķis un Stendzenieks tēlo politiski nevainīgas jaunavas Šo vientiešu muļķošanas kampaņu vajadzētu pieskaitīt pie pirmsvēlēšanu tēriņiem. Kā nav KAUNA sabiedrībā cienījamiem cilvēkiem (Stradiņam, Streičam u.c.)cillvēkiem tajā AŠ2 šovā piedalīties? Par tādu kā pozitīvistu kampaņas dalībnieku Ērgli nav ko brīnīties. Arī par KREITUSES ŽULTI - pati startēja iepriekšējās vēlēšanās un netika ievēlēta un tagad viņu neviens neņem, kā lai cilvēks nelamā visus pie varas esošos un pat neesošos. Izsaku līdzjūtību studentiem, kas jāklausās tik vienpusīgs viedoklis!
bonza
b
sez gudrenieki un "taisa meeli"
Fields
F
Tas ''raidijums'' Izskatas peec Jaunaa Paaudze2
Roze
R
Nu viss skaidrs. Jau aizdomīgi likās, ka atkal sākas tāda tukšu salmu kulšana raidījumā..... Man vairs nav izbrīna, kādēļ šai it kā inteliģentajā kompānijā, kam gandrīz noticēju, ir tāda apšaubāma biznesa persona kā Ēķis... Atkal cerības vējā....
Tups
T
Stendzenieks vispār mazā prostitūtiņa, nekādas morāles vai ētikas, kas vairāk maksās, tam papletīšu kājiņas...Un vispār, man nav saprotams, kā tiešām Stendzeniekam, Ēķim, Burkovskim utt. bandai nav kauns muļķot tik daudz cilvēkus nedēļas garumā, varbūt dažiem dot cerību, mierinājumu uttt., zinot, ka patiesībā tas viss ir uztaisīts tikai vienam mērķim – AŠ2 iedabūšanai Saeimā...
Samurajs
S
Studija gluži kā mūsu karogs, ka tik nav plaģiāts.
Lex
L
1) žetons žoržam! 2) Tas raidījums ir baiss. vakar paskatījos un pārņēma tāda sajūta, ka redzu neizbēgama gala sākumu. Jo cilvēki tak aizskries par šitiem nobalsot! Jo viņi taču tāpat ņaud uz mēnesi par to, ka viss ir tik slikti, tātad saprot tautu! Viņi sola saulainu laiku, bezmaksas izglītbu, piena upes ķīseļa krastos, darbavietas tiem, kas grib strādāt un pabalstus tiem, kas negrib - nu vai nav ideāli? Un tautieši kā auni atkal nobalsos, un atkal pēc tam žagosies...
Cipariņš 0
C
Viss tas pasākums ir diezgan smieklīgs-kaut kādi apšaubāmi eksperti vērtē to, ko visi zin jau 20 gadus.Nekautrējos teikt, ka tie žurnālisti par naudu pārdotu pat savu māti.Viss te ir sačakarēts, bet nu visi tik tīri, ka bail.Nez kur tās tiesvedības pret dažiem kustības dalībniekiem palikušas?Un tagad mums visam atkal jānotic?Atbildes uz jautājumiem taču NAV !!!!!
Lelle
L
Par to 11:31 tev žetons, jo vienotībcēni tikai brēc par citu smaku, bet savējos sū ne redz , ne dzird. Ļampampiņi.
targash
t
Neesmu aizmirsis. Vēja enerģijas ražošanā tiešām bija Šķēles monopols. Tāpat atceros gan Demakovu, gan sociālā budžeta pārpalikuma notērēšanu, gan daudz ko citu. Tikai tāpēc ne JL, ne PS, ne SCP nekļūst labāki.
inspektors
i
Pie Kampara visi iepirkumi vienādi pieejami visiem,tika izmainīta ari vēja enerģijas iepirkumu būtība un piejamību brīvību brīvajam Latvijas biznesam,ko Šķēle bija pamatīgi deformējis,vai tiešām jūs to jau aizmirsat un ne to vien,šausmīgi atcerēties tos netaisnības gadus
targash
t
Kāds gan visiem tika labums no tā, ka Kampars atdeva visas biogāzes kvotas JL sponsoram un partijas biedram Griģim? Kāds labums pārējiem 17 pretendentiem? Par disharmoniju - vai uzzināt par pensiju samazinājumu dienu pēc vēlēšanām ir harmoniski? Vai uzzināt par nodokļu izmaiņām no 1. janvāra Vecgada vakarā ir harmoniski? Ir 2. jūnijs, bet joprojām neviens nesaprot pēc kuras metodes jārēķina kapitāla pieauguma nodoklis. Par dienesta auto nodokli neizteikšos. Nu ļoti harmoniski.
žoržs
ž
vismieglīgākā tā aptauja - apmēram tādā stilā: Burkovskis:" "Latvijā vajadzētu vairāk saulainu laiku" vai "Latvijā vajadzētu vairāk lietainu laiku". Rezultāts - 95% tautas uzskata, ka Latvijā vajadzētu vairāk saulainu laiku. To tad arī ierakstām tautas deklarācijā! " (atskan ierakstīti skatītāju aplausi)
inspektors
i
Tas ir labi,ka viņi analizē un apspriež viņu atbalstīto partiju TP,LPP/LC iepriekšējo viņu vadīto valdību radītās disharmonijas brīvai sabiedrības izaugsmei,attīstībai.Vislielākais TP,LPP/LC valdības vadītāju,locekļu un augsto ierēdņu kļūda jeb noziegums ir ka viņi izkropļoja brīvību iepirkumos,kur visur un vienmēr virzīja savējos nekvalitatīvos piedāvājumus un tas ir pietiekošs iemesls neveiksmēm gandrīz visās nozarēs.Dombrovska valdība krasi sāka uzlabot valsts valdības vadīšanu,viss tiek pakārtots visas Latvijas sabiedrības interesēs un visās nozarēs.Uzlabojumu,jeb ceļš kalnup nav viegls un ātrs,bet pirmie rezultāti ir jūtami mums visiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas