Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Par latviešu skvoteri dēvētais dīkdienis padzīts no dārgā īpašuma Londonā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ziv3
z
Tiešām to džeku neviens LV nepazīst? Tā tak nevar būt ka izaudzis LV, skolu tur pabeidzis utt - un neviens neatpazīst :)
Ineta
I
Punk, New wave, House... Tas viss aizsakaakas Londonaa. Jaundomaataaju jauniesu pilseeta!
Ineta
I
Normals dzeks! Citiem atkal patiik, ka vins atklaati paraada sabiedriibas eenas puses! Muusdienu hipijs-rocnrollists! Jaunibaa saceljas pret pasauli!
drak
d
Плохо то что по нему будут судить о жителях Латвии. По крайней мере простой английский обыватель... По шее ему бы дать да сослать в Латгалию - свет восстанавливать.
!
!
Skvoterismam ir vēsturiski iemesli. No valsts skatpunkta skvoterisms pat zināmā mērā ir izdevīgs. Tādēļ arī skvoterus nevienā policijas reidā privātīpašumā netvarsta. Tā ir civilprasība, ko var celt (var arī necelt).
Juris
J
Nu čalim čista latviskais akcents angļu valodai. Jokaini ir tikai tas, ka neviens viņu nav atpazinis. Tas ir vienīgais arguments pret.
kandidatiuzdelnas
k
Pēc tās intervijas IR sapratu, ka ir gan latvietis. Īstenībā ļoti pieticīgs. Tas tikai avīzēs tā bišķi palecas. Patiesībā Londonā nojūgties var, ja nav darbs un nav naudas. Minimālā īres cena ir 60 poundi par nedēļu. Kaut kas jāēd arī. Tātad kopā 100 poundi nedēļā. Lielai daļai, kas ierodas UK, nav praktiski nekādas rezerves naudas. Citiem pat sotaks nav. Ja neizdodas atrast vismaz kaut kādu darbu, tad ...vai nu iet zagt vai iet kārties. Tā ka tas tik tāds izlēciens priekš avīzes, bet realitātē viņi cīnās par izdzīvošanu.
svens
s
Nesaprotu, kāpēc dažiem nepatīk angļu vārds skvoteris, bet patīk krievu bomzis?
Vells
V
Protams, ka Džeisons Radiks ir tāds pats latvietis, kā Baraks Obama eskimoss, sliktākais šajā stāstā ir, ka vidējais brits jau īpaši nešķiro. Viņam viņa prese ikdienā kladzina par kaut kādiem mistiskiem latviešiem radikiem, kuri neko citu neprot, kā tikai skvotot pa godprātīgo un likumpaklausīgo britu bez uzmanības atstātajām mājelēm, tādēļ šī paša vidējā brita izpratnē latvietis nav nekas cits, kā truls bomzis, kas neko citu neprot, kā rakāties misenē un parazitēt svešā mājā, turklāt brita mājā.
Saulīte
S
Džeisons jau nav latviešu vārds tas jau ir viņu pašu dīkdienis kurš pabija arī Latvijā acīm redzot šeit nepašikosi maza valsts kur viss redzams, vainīga ir pati valdība nevajadzēja iznīcināt darba vietas cilvēki bija ar darbu aizņemti galvā nebija nekādas muļķības visi kautko darīja un kaut kur tiecās tāda situācija kas pašreiz valda būs daudz vēl vairāk dīkdieņu lai no šīs situācijas izzietu dadz kas ir jamaina .
bnf
b
latviesi vareetu buut divi no taa bara - tas blondais skukis bildes augsaa, un otraja rindaa sedosais calis! pats jason izskataas peec anglu pedina!skukis pirmaja rindaa ar zvaigzni uz pleca nav latviete - nu diezvai Latvijaa,kaads atlautos zvaigzni uz pleca tetoveet - subordinaacija tomeer jaieveero,nevar tak tetoveet visu ko grib!
Igors
I
Nu ko , briti būs spiesti iepazīt austrumu "māksliniekus" ! Nu gatavie nelgas tie briti - atstāj tādas mājas bez uzraudzības ! Mūsu pusē pat suņu būdu jātur zem atslēgas un novērošanas kamerām - vārdu sakot , tiem britiem būs mācīties pazīt latviešu puikas !
dormant
d
Nu ko var cepties?? Nu ļaujiet katram dzīvot, kur viņš/viņa grib! Vai tad tas džeks jums dzīvesvietu aizņem? Ja jau tā māja stāv tukša, skaidrs, ka īpašniekiem ir citur, kur dzīvot! Un tie, kas žēlojas nemitīgi par dīkdieņiem - nu bet lai tak paši iet uz "Iceland" un savāc pārtiku par brīvu - neviens viņiem to neliedz!
Juhans
J
Ļoti populārs.
takjaa
t
Ja nemaldos, Lielbritanija ar likumu atlauts sadzive lietot pseidoniimu, ta ka drosi vien puisim vienk. savs vards nav licies pietiekami "kruts" :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas