Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Par LTV un LR apvienošanu spriedīs arī Holšteins, kas savulaik atkāpās no LTV vadītāja amata

Nacionālās radio un televīzijas padomes (NRTP) paspārnē esošajā darba grupā, kas spriež par jauna sabiedriskā medija veidošanu uz esošās Latvijas Televīzijas (LTV) un Latvijas Radio (LR) bāzes, iekļauts arī iepriekšējais LTV ģenerāldirektors Jānis Holšteins, kurš savulaik bija spiests atkāpties pēc filmas Putina sistēma izņemšanas no LTV ētera -  dienu pirms Krievijas Valsts domes vēlēšanām un sākotnējās melošanas par "horizontālo taimkodu".

NRTP preses pārstāve Dārija Juškeviča stāsta, ka J.Holšteins pieteicies pats un neviens no NRTP locekļiem neesot iebildis. Par J.Holšteina pagātnes kļūdām neviens NRTP loceklis neesot runājis, viņiem būtiska šķitusi J.Holšteina ilgā pieredze darbā LTV. Turklāt J.Holšteins padziļina izglītību un iegūst maģistra grādu, saka D.Juškeviča.

Aģentūra BNS raksta, ka darba grupā jau līdz šim iekļauti NRTP locekļi Ābrams Kleckins, Dace Buceniece, Dzintra Geka, Ingrīda Brigita Stroda, Sergejs Kārītis, Imants Skrastiņš, abu sabiedrisko mediji ģenerāldirektori Dzintris Kolāts un Edgars Kots, kā arī D.Juškevica, LR 3.kanāla direktore Gunda Vaivode, LR 4.kanāla direktore Ilona Madesova, LR žurnālists Tālis Eipurs, bijušais NRTP priekšsēdētājs Imants Rākins (TB/LNNK), Latviešu radio pārstāvis Ivo Baumanis, žurnāliste Aija Cālīte-Duļevska (PS), Lattelecom pārstāvis Jānis Ligers un Latvijas Valsts radio un televīzijas centra tehniskā direktora vietnieks Uldis Lavrinovičs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas