Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Par policijas busiņa taranēšanu, kā dēļ gāja bojā policists un pasažieris, nosacīts cietumsods

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Slimi
S
Shitas "urods" - bija palniijis vismaz muuzha ieslodziijumu. Bet ar tiesu jau var sarunaat.
šoferis amatieris
š
Būs un vēl kā būs! Citi sapratīs, ka par šādiem pārkāpumiem ir nopietns sods un viņiem neradīsies vēlme to darīt!
KLM
K
Atkārtošos - tas nav mūsdienas tiesas mērķis izklaidēt publiku un piegādāt barību cilvēku zemākajiem instinktiem. ............................................... ............................................................ ................................................ Gasūna kungs, mūsdienas tiesas mērķis ir piespriest sodu atbilstoši nodarījuma smagumam, manuprāt. Ja ar likumu noteiktais ātrums pilsētā 60 km| st, tad pārsniedzot šo ātrumu divkārt, tas ir noziegums.Ja šī nozieguma rezultāta tiek izdzēstas divas dzīvības - dubultnoziegums.Jo sevišķi, ka cilvēka dzīvības cena nav izsakāma vai novērtējama naudas izteiksmē - tā ir nenovērējama pēc būtības.Tātad, noziedzīgu darbību rezultāta tiek iznīcināts nenovērtējamais, bet vaininiekam nosacīts sods - manuprāt, pilnīgi garām, pietam atzīmēšu, ka arī es esmu pret ''cietumā par katru cenu'', ja, piemēram, šis autobraucējs ar ātrumu pāri simtam būtu taranējis kaut vai piecas noparkotas automašīnas.
Kaspars Gasūns
K
Kur visi tik asinskāri?! Var strīdēties par atsevišķiem sprieduma punktiem, rodas arī iespaids, ka spriedums varētu būt "ieeļļots", bet pēc savas būtības tas ir pareizs vai vismaz viennozīmīgi labāks par "cietumā par katru cenu". Tiesas mērķis nav ne atriebties, ne sēdināt cietumos. Rodas iespaids, ka te ir savākušies cilvēki, kuri apmaldījušies, ejot uz boksa maču. Emocijas tās pašas - dod viņam pa aci, ak, viņš šitā, tad tu viņam tā! Jā, lai tik asins šķīst! Uh! Atkārtošos - tas nav mūsdienu tiesas mērķis izklaidēt publiku un piegādāt barību cilvēku zemākajiem instinktiem.
abc
a
Izkurtējušai sabiedrībai -izkurtējušas tiesas, tās vada cilvēks, kurš "likumīgi" ieguvis pilsonību.
Stulbums
S
Tas tiešām ir labi. Latvijā nu ir tā, ka par auto vadīšanu bez tiesībām vieglā reibumā, nepārkāpjot citus noteikumu punktus, ir kriminālatbildība (parasti nosacīts sods vai piespiedu darbi) un par drāšanos ar 110 pilsētas centrā un divu cilvēku nogalināšanu - arī nosacīts sods.
SAVĀDI GAN
S
Pēc tiesas uzskata, apsūdzētā izdarītais noziegums atzīstams par izdarītu aiz neuzmanības. ĀTRUMS 110 KM/H AIZ NEUZMANĪBAS ???jOCĪGI
AD
A
Domāju,ka zvērināto tiesā tāds iznākums nebūtu iespējams.
AD
A
Šis tiesas spriedums laikam gan ieies vēsturē - kuriozu vēsturē!
Olis
O
Tiesa arī nolēma piedzīt no apsūdzētā par labu cietušajām kaitējuma kompensācijas kopumā 70 250 latu. -------------------------------------------------- K o dod nauda, ja 2 cilvēku pašos spēka gados zuduši 2 ģimenēm. Varbūt es kļūdos? Varbūt šodien cilvēks ir kā gaļas gabals, kuram nav vērtības?
Tiks
T
Video bija pie krimlietas. Policisti, kura busā ietriecās pauts, taču arī liecināja tiesā, kāpēc pēc pauta auto trieciena busā uzradies policista līķis! Lietisko pierādījumu bija jūra. Runa ir vairāk par Latgales priekšpilsētas tiesas impotenci (:(:(
Tiks
T
Nav runa sēdināt cietumā vai nē - bet 100 punktu no šofera tiesībām tādam urlam vajadzēja gan atvadīties uz MŪŽU! Interesanti, cik līķu vēl vajag, lai atņemtu viņam tiesības, a??? Lai 25 gadīgs dauni mēs NEKAD vairāk neredzētu pie auto stūres! Par PERSONĪGO debilitāti ir JĀATBILD! Un pēc PILNAS programmas! Citādi iznāk tā ja lūzerim viss prātiņš tik mazā krānā un kruta auto pedālī, tad kroplis var auļot pa Rīgu ar tiem 110 km/ha un citus padarīt par līķiem??? Vai es te kaut ko nesaprotu! Lasu dažu komentu un brīnos. redz viņš neesot tīsām to gribējis. Ja tu spied pedāli, tad pat lielākajam daunim vajadzēja būt skaidram, kas ir CSN! un kas ir ātruma 3 x pārsniegšana joņojot pa Rīgu!
to who cares
t
hello, ir videonovērošanas kameras ieraksts no tuvēja tanka vai veikala, kas tur uz stūra.
e.
e
Vai pirms bļaušanas pēc reāla cietuma nebūtu jāpadomā, vai no tā būtu kāds labums, vai tas kaut ko atrisinātu? Cietumu sistēma tikai izolē indivīdu no sabiedrības un napadara to labāku, neizārstē. Tieši pretēji - no cietuma nāk laukā jau rūdīti urkas, gatavi jauniem noziegumiem. Šajā gadījumā noziedzniekam būs kaut nosacīta, bet sodāmība - pietiekami slikts punkts biogrāfijā, kas var pārvērsties par reālu cietumu pie nākamā pārkāpuma. Tātad liks dzīvot uzmanīgāk. Aizliegums vadīt auto (ok., šeit 3 gadi varētu būt par maz, vajadzētu jauneklim ļaut nobriest un kādos 35 gados tad ļaut stūrēt). Kompensācija - 70000 ir krietns cipars, kuru tagad neviens nevar atļauties vienkārši noskaitīt un braukt tālāk. Katrā ziņā vienošanās par iepriekš minētajiem sodiem ir daudz labāka nekā ilgstoša tiesāšanās, pierādījumu vākšana, lietas sagatavošana, ar kuru tai pašai policijai iet vai cik grūti.
who cares
w
"Krustojuma šķērsošana pie sarkanās gaismas uz 110km/h - ir neuzmanība?!!" === No kurienes izvilki "sarkano gaismu"? Visdrīzāk pie sarkanās brauca policija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas