Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Par romu tautības vīrieša spārdīšanu piespriež cietumsodus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Reinis
R
Tieši tā , ja latvietis kautko izdara tad tas jau ir kā pasaules gals... Bet ja Latvietim kautko izdara tad uzreiz metās aizstāvēt vainīgo...
F22raptor
F
NU jāāā Ja kādas citas tautības vai rases pārstāvji izdara noziegumus pret latviešiem, tad tas ir tāds nebūtisks sīkums, bet tiklīdz latvietis kādu iekausta, tā uzreiz paņem priekšā pēc pilnas programmas!!!!! Stulbais kosmopolitisms!!!!!!!
Joske.
J
Paraugpràva. Jo notika viss savàdàk. Nekàda akcija tur nebija. Vnk dzérumà vienu piekàva. Vnk tiesàja lai paràdìtu ka turpmàk nedrìkst nevienu sist iznjemot jùs latviesus. Diemzél
ha...ta nu teikshu savu vardu
h
tu esi pilnigs lohs, kraties atpakall uz saviem chiganu laukiem, varbut tur tevi sapratis vairak, Puishi turaties, gan ko izdomasim un dabusim jus lauka
Naivais
N
A kas ir ROMU tautības vīrieties??? Vai tas ir Itālijas galvaspilsētas Romas iedzīvotājs!???
annamarija
a
Ne. Krievus sauksim par RUSKIEM. Rusķis/ rusķe? rusks/ruska? :~))
annamarija
a
"Mana mīļa, māmulīte Mani mīļi audzināja: Ne sunīša kājām spert, Ne guntiņas pagalītes." Pusgadsimtu dzīvojot līdzās austrumu barbariem, arī daļa latviešu par tādiem kļuvuši...
e.
e
Manuprāt, nostādne politkorektuma vārdā saukāt čigānus par romiešiem ir tikpat muļķīga, kā ideja iet spārdīt visus čigānus autoostā. Tāds uzspēlēts korektums tikai uzkurina emocijas un daļu neitrālo lasītāju nostāda pret pašiem čigāniem. Savukārt dažiem komentētājiem būtu jāsaprot, ka nacistu ideoloģija nav tā, kas vajadzīga, lai cīnītos ar kabatzagļiem un uzmācīgām tantiņām autoostas tunelī.
yt
y
"Es šodien kārtējo reizi redzēju vienu ''romu'' kurš jau kādu trešo gadu uzmācas garāngājējiem itkā vaicājot Kaļķu ielu(ir arī citi varianti) , tad piedāvā mainīt naudu, jo viņš itkā esot no Ungārijas ! Tad uzbāžas ar ''dāvaniņām "" Viņš ir manīts arī citos Rīgas rajonos, ...a policija neko nedara un tauta ņem rokās pati iniciatīvu, tad tas izrādās naida kurināšana ! ?" Man uzmācās latvietis un arī dzīvokli apzaga latvietis. Kā lai tauta ņem rokās iniciatīvu un nospārda visus latviešus?
Lelde
L
Ar tiem čigāniem ir tā kā ir. Reiz es sastapos ar vairākām šīs tautības sievietēm. Visas man apkārt kā bites ziedos - dod rociņu, pazīlēšu! Neielaidos ar viņām nekādās runās, bet devos savās gaitās.Viņas mani lādēja tik ilgi, kamēr pazudu no apvāršņa.
lops
l
Un ari ko noziimee reals cietmsods? Kad tad tas ir "nereals"? Var iedot sodu nosaciti vai piespriest cietumsodu. Bet shitie idioti saskatiijushies youtube par krievu skinhediem. Idioti.
Marusja
M
Labi, ka pagaidām, par spīti liela mēroga un visaptverošām dižķibelēm. latvieši nelūdz, lai viņus dēvē par latviešu tautības cilvēkiem. Esam latvieši, un viss. Nez, vai kāds man nevar paskaidrot, kāpēc cilvēki kaunas no savas tautības? Piem, krievu tautības cilvēki. Bet spārdīt nevajag nevienu!!!
dzeris - valoda
d
Tiešām nesaprati, kas ar to bijia domāts? Tad izsaku līdzjūtību.
dzeris - krāns
d
Uz ielas arī tāds drosminieks, kā pie datora, bērniņ?
lauķe
l
Baidos, ka ja tu nosauksi čigānieti par romieti, var sākt protestēt Romas iedzīvotāji!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas