Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Par valstij piederošās bankas naudu reklamē septembra žurnālu Pastaiga

Hipotēku banka nav saistīta ar žurnāla Pastaiga vāka cilvēku, tiek reklamēts ikgadējais miljonāru tops, nevis Vienotības pārstāve Solvita Āboltiņa, portālam Diena.lv apgalvoja bankas reklāmas un sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Kristīne Grauziņa. __

Hipotēku bankas konsolidācijas grupas dalībnieks Hipo Fondi apmaksājuši žurnāla Pastaiga reklāmu vairākos Latvijas televīzijas kanālos, portālam apstiprināja K.Grauziņa.

Jau ziņots, ka uz žurnāla Pastaiga septembra numura vāka ir  Vienotības priekšsēdētājas Solvitas Āboltiņas fotogrāfija, tāpat žurnālā ir arī intervija ar S.Āboltiņu.

K. Grauziņa portālam Diena.lv atzina, ka bankai nav nekāda saistība ar žurnāla vāku, bet ar gan ar katru gadu iznākošo Latvijas miljonāru topu.  Hipo Fondiem ar žurnālu Pastaiga sadarbība bijusi jau vairākus gadus un, pēc K.Grauziņas teiktā, politikai ar to nav nekāda sakara.

"Mēs nedraudzējamies ar žurnāla vāka meiteni, bet gan ar finanšu bilanci," skaidroja K. Grauziņa.

Latvijas Reklāmas asociācijas valdes locekle Ingrīda Krīgere-Lāce portālam norādīja, ka žurnāls Pastaiga ir privāts žurnāls, un viņai, redzot vāku, nerodas sajūta, ka tā būtu politiskā reklāma. "Ja žurnāla redaktore uzskatīja, ka Solvita Āboltiņa ir pietiekoši interesanta, tas vēl nenozīmē, ka tā ir politiskā reklāma, jo žurnāls pats var izvēlēties kad un par ko rakstīt," atzina I. Krīgere-Lāce. Tāpat arī esot ar reklāmu - "ja ir noslēgts kāds reklāmas līgums tas nenozīmē, ka tā uzreiz ir politiskā reklāma".

Jau vēstīts, ka mediju pētniece Anda Rožukalne uzskata S. Aboltiņas parādīšanos uz žurnāla vāka neilgi pirms vēlēšanām par slēpto politisko reklāmu. Tāpat Providus pētniece Iveta Kažoka sacīja, ka S. Āboltiņas intervija izskatījusies pēc reklāmraksta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas