Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Parādnieks kļūdas dēļ rosinājis desmit reizes lielāku nodokļa pieaugumu degvielai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aleksandrs
a
Jā tanī blicē erudītu pietiek...ko vien nozīmē viņu deputāta Dombravas izteicieni dzeltenajā presē par to ka pirms vēlēšanām ir cīnījies par Latviešu skolu saglabāšanu ,ticies ar leģionāriem un braukājis uz viņu saietiem.Ja viņš būtu pārstāvējis pctvl , tad es to saprastu ka viņš aizstāv krievvalodīgo skolu intereses,bet šis jaunais 22 gadus vecais super deputāts ir cīnījies par latviešu skolu saglabāšanu.....kaut kāds murgs, kurš tad viņas taisījās vērt ciet?Laikam Parānieks ar DZintaru puiku nepreizi bija informējuši.......
Ja palielina nodokļus ...
J
degvielai, tad jāatvieglina nodokļus citur, lai veicinātu pāreju no "neveslīga" dzīves veida uz "veselīgāku" dzīves veidu. Ja uzskata, ka degvielas tērēšana nav nekas labs, tad to var sodīt ar lielākiem nodokļiem un pretī dot atlaides par, piemēram, sabiedriskā transporta izmantošanu. Nodokļi ir viens instruments ar ko var veicināt dāžāda veida uzvedību. Aicinājums valstsvīriem ir sakārtot nodokļu sistēmu tā, lai tā veicinātu darbību, kas sakrīt ar valsts attīstības un iedzīvotāju vairākuma interesēm. Kamēr šī nodokļu "meka" nav sasniegta, tikmēr nodokļi ir nekas cits ka šauru interešu loka darbības atbalsts.
ivs
i
Viņam sejā intelekta "nospiedums".
www
w
Ja cilvēks parastajā dzīvē ir pajoliņš tad kļūstot par deputātu viņš gudrāks nekļūst. Parādnieks tam ir labs piemērs.
IZAICINĀJUMS
I
Vai Kristovskis neteica, ka jaunais amats ir izaicinājums? Tāpat Parādniekam . Labākā speciālistu kalve ir Saeima, valdība, Prezidenta pils, un viss uz nodokļu maksātāju pleciem.
To jurists
T
tu par Kravcovu?Paprasi lai šis norunā šo tekstu un paskaiti kļūdas,ĶĒMS tu!
Jurists
J
Redz, tā ir, ja par deputātiem kļūst mūrnieki, aktieri, caurkrituši studenti vai vienkārši nejēgas. vai maz mums bijusi tālavas taurētāji?
aleksandrs
a
Bet ko tad jūs gribējāt ievēlot to klaunu pa saeimas deputātu , turpmāko 4 gadu laikā būs vēl daudz iemeslu smieties par viņu un viņa komandu......
juzis
j
Kapec visu laiku palielina nodoklus, bet nesamazins leilas algas Saeimas deputatiem, prezidentiem, ministriem, ieredniem? Un sos samazijanumu sim grupam algam varetu veikt par 50 %.
Toska
T
Diena! Kāds ļauns prieks staro katru dienu par Latvijas neveiksmēm. Vai redakcijai ir pašcieņas problēmas? Kad noskaidrosiet, kurš atcēla normu, ka deputātam jāzin valsts valoda augstākajā līmenī? Kad mēs to uzzināsim? Kad Diena nopdarbosies ar nopietnu pētniecību un izbeigs dzeltenās preses cieņigas reportāžas. Kauns!
haha
h
Nu gan atraduši tēmu, par ko rakstīt ! Diena ik pa brīdim savos ziņu virsrakstos publicē krietni smagāku "sviestu"
kvr
k
Soļarkai to nodokli var likt kaut vai 500 lati pa tonnu Man tāpat pieved klāt pa 55 saņķikiem litrā
urlēniem
u
jau prieki par kļūdu .Bet jēgu pašā viņa piedāvajumā jau neredz.Runa bija par taisnīgāku attieksmi pret auto vadītājiem.Redz ka citu partiju (tie kuri nekļūdās) vīrīņi tādu taisnīguma vajadzību nesaskata.Jebkurā gadījumā es tādu piedāvājumu atbalstu ar abam rokām.
y
y
VL/TB/LNNK - Pamatslogu likt iznest tiem tautsaimniecības dalībniekiem, kuri pamatā ir atbildīgi par krīzes situāciju Latvijā. Jau budžeta projektā iestrādātā banku tā sauktā nekreditēšanas nodokļa jeb finanšu stabilitātes nodevas likme plānoto 0,036% apmērā palielināma vismaz līdz Lielbritānijā noteiktam likmju līmenim 0,07%, bet labākajā gadījumā līdz ASV noteiktajam līmenim 0.15% apmērā. Tas budžetā papildus dotu minimālā variantā 3 miljonus, maksimālā - 9 miljonus latu. Šādi nodokļu maksājumi liktu kredītiestāžu rīcībā esošos ievērojamos naudas līdzekļus novirzīt uzņēmējdarbības kreditēšanā, līdz ar to veicinot Latvijas tautsaimniecības attīstības tempus. Otrs - kamēr vēl Eiropa spriež par vienotu banku transakcijas nodokļa ieviešanu, Latvija varētu izvērtēt iespēju šo nodokli jau ieviest ar nākošo gadu, likmi gan nosakot minimālo - 0.01% apjomā. Ņemot vērā to, ka šā gada pirmajā pusgadā Latvijas komercbankās veikti 96 miljoni transakciju par kopējo summu 120 miljardi latu, tas varētu dot valsts budzetā 24 miljonus. Jāparedz piemērot papildus nekustamā nodokļa likmi juridiskām personām līdz pat dubultam apmēram ilgstoši neizmantotai (vismaz 6 mēneši) apdzīvojamai platībai Tas vistiesāk atteiktos uz tādiem īpašumiem, kas iegūti spekulatīviem darījumiem vai atrodas banku vai pietuvināto struktūru rokās. Šādi nosacījumi ļautu stabilizēt nekustamā īpašuma un īres tirgu Jāsaka gan, ka šiem pasākumiem gan ir regulējošs raksturs, pat ja tas nedod tiešus ienākumus valsts budžetā.
&&&
&
Ups..cik ātri gan šim jaunizceptajam deputātelim slava sakāpusi galvā?...kad tik neapķēzas uz līdzenas vietas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas