Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Parādnieks vēršas policijā par svešas personas identitātes izmantošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Laozo
L
Komentāru rakstītāji un politiķi, mēs visi kopā esam Latvija! Ja kāds novērtē politiķa A darbību, kā nekorektu/bezatbildīgu, tad šim novērtējuma paudējam būtu ar savu piemēru jārāda ko nozīmē būt godīgam un atbildīgam. Komentāru rakstītājam jābūt atbildīgam par saviem izteikumiem/komentāriem! Analizējot Viltvārža gadījumu ir jāredz atšķirība starp iesaistīto pušu motivāciju: viltvārdim tie bija apzināti meli un provokācija, bet Parādniekam atklātība pret eventuālo atbalstītāju/ziedotāju. Kā zināms, mūsu vēlēšanu sistēma un priekšvēlēšanu aģitācijas likums ir pamats tam, ka partijām tāpat, kā plaša patēriņa precēm, ir jāreklamējās! Pretējā gadījumā nav atpazīstamības un nav izvēles. Secinājums: politiķiem jābūt uzmanīgiem, savukārt vērotājiem jābūt godīgiem un paškritiskiem netikai vērtējot politiķu rīcību, bet arī savas darbības/komentārus.
brachka
b
Labaak buut privatizeejis saemas garaazhu!
Saule
S
Saule 21.08.2011 12:59 Ziņot! Toreiz, kad iegāza Kristovski, ļoti intersants likās fakts, kā gan divu cilvēku PRIVĀTĀ SARAKSTE nonāca atklātībā? Kristovka interesēs tas nebija, tātad atliek tikai Slucis. Diemžēl mūsu žurnālisti kā parasti bija pārāk stulbi, lai šo jautājumu uzdotu Slucim vai šo interesanto faktu kaut vai retoriski pieminētu. Kristovskis man ļoti nepatīk, bet noskaidrot, kas un kā tieši notika, tomēr būtu interesanti un pamācoši Un tomēr - vai politiķis var atļauties būt stulbs? Tik stulbs, lai paslīdētu "noslēpumus stāstīdams", kur cits jau paslīdējis Parādnieks bija vienīgais, kuru pagājušajās vēlēšanās svītroju no VL saraksta, šoreiz darīšu tāpat.
Jens Z
J
daudzi politiķi ir stulbi, nav jau parādnieks vienīgais, jo finansētāji speciāli atlasa stulbākos un aizšķērso ceļu lietpratīgākajiem - stulbam bez kalpošanas blēžiem nekādu citu iztikas avotu nav, tapēc tie, kam nekas cits nepadodas, nonāk politikā un paliek pilnīgi atkarīgi no saviem maizestēviem. es arī viņu svītroju ārā, tāpat kā daudzus citus.
  • 7
  • 0
Saule
S
Saule 21.08.2011 12:59 Ziņot! Toreiz, kad iegāza Kristovski, ļoti intersants likās fakts, kā gan divu cilvēku PRIVĀTĀ SARAKSTE nonāca atklātībā? Kristovka interesēs tas nebija, tātad atliek tikai Slucis. Diemžēl mūsu žurnālisti kā parasti bija pārāk stulbi, lai šo jautājumu uzdotu Slucim vai šo interesanto faktu kaut vai retoriski pieminētu. Kristovskis man ļoti nepatīk, bet noskaidrot, kas un kā tieši notika, tomēr būtu interesanti un pamācoši Un tomēr - vai politiķis var atļauties būt stulbs? Tik stulbs, lai paslīdētu "noslēpumus stāstīdams", kur cits jau paslīdējis Parādnieks bija vienīgais, kuru pagājušajās vēlēšanās svītroju no VL saraksta, šoreiz darīšu tāpat.
TB/LNNK atbalstītājs
T
Nosliecos domāt, ka Parādnieks taisa reklāmu kā māk. Policijas jauda vai labāk teiksim vēršanās policijā atbilstība ierosinātai lietai šoreiz ir izvērtēta. Visa informācija, ko viņš vēlās nodot vakar tika izklāstīta panorāmā un šaubos vai atbilst patiesībai, drīzāk tā ir vēlējuma izteiksme. Godīgi? Vērtējiet paši! Vēlot sliktu partneriem (TB/LNNK) ka tik nezāģē zaru uz kura pats sēž.
atbalstītājam
a
Un Jūs par šādu, nu kā lai pasaka - cilvēkveidīgo nodosiets savu balsi! Viņš ir jāsvītro no visiek sarakstiem, jo viņa uzpūtība atbilst teicienam "aug bullēns - aug radziņi"! Labāk ejiet pats politikā NA viņa vietā, jo izskatāties dikti prātīgs salīdzinot ar patreizējo NA galvgali!
  • 4
  • 0
moins!
m
"Sarakstē piedāvāto iespējamo materiālo atbalstu deputāts aicinājis ziedot konkrētu deputātu kandidātu priekšvēlēšanu kampaņai, kā arī atklājis savu mērķi reiz kļūt par Latvijas valsts ministru prezidentu, lai personiski varētu uzņemties atbildību par valstī notiekošo." Cilvēks bez pietiekamas izglītības, bet kārtīgs mutes bajaŗs un populists izvirzījis sev tik ambiciozu mērķi, ka varbūt vajadzētu iziet veselības pārbaudi un iziet ārstēšanās kursu kopā ar napaleoniem un citiem "dižgariem"! Un tas notiek valstī, kas ir rietumnieciski orientēta!
Jens Z
J
man ir vienalga, kādas muļķības man adresētas šajos komentāros, bet mati ceļas stāvus, apzinoties, ka Parādnieka lielākais politiskais talants pierādījies kā kaitēšana paša partijai un kā slepena samzgu gāšana pār paša parttijas biedru galvām, lai tikai pats personīgi pakāptos kādu milimetru augstāk pie varas. PARĀDNIEKS AR ŠO SKANDĀLU PIERĀDĪJIS, KA NAV UN NEVAR BŪT KOMANDAS SPĒLĒTĀJS
musļima narkodīleri
m
kāds izjokojis
Senais
S
Man šķiet, ka tas viss ir paštaisīts un drošības dēļ, no diviem datoriem, kaut gan iespējams, ka neienāca prātā un , sameistarojis e-adrese, ko katrs var sataisīt cik tik uziet,. Tagad sanākusi tā nekas reklāma.
ak
a
Latvijai ļoti piestāvētu prezidents ar uzvārdu Parādnieks...
Nu, nu ...
N
Votergeitas skandāls. Tikai Latvijas stilā. Ar ko Votergeitas skandāls beidzās, zināms. Okšķerētājiem trāpija bumerangs, un paši krita. Vienīgi ir šaubas, vai sabiedrības spiediens pret okšķerētājiem-provokatoriem Latvijā būs tāds pat kā ASV.
anonīmais šakālis
a
Kam tas ir izdevīgi?
jautājums
j
Bērnu balsstiesības bija, cik atceros, šķēlistu ideja. Bet tu nebaidies, tev nebūs jābalso, jo deputāts nebūsu. Tu varēsi visus baigi gudri no komentiem pamācīt. Un vēl - ja esi mags ar spējām prognozēt vēl nesākušās parakstu vākšanas rezultātus, tad kura katra partija priecāsies tevi izmantot darbības plānošanā, bet ja esi vienkārši komentu pārgudrelis tad te arī bez tevis tādu ir daudz. šis vēl spriedelēs par partiju vadītāju atbilstību amatiem :D par Eiropas Komisijas atbilstību negribi paspriedelēt? :D Ar to "emigrantu atgriesanos" ir ķēpiski. Ar ko tad Jens Z viņus gribēs atgriest? Ar tukšiem saukļiem, aģitāciju vai kaunināšanu? Un ar ko barot? Ar frāzēm "tik pacieties, debesīs labāki būs"? Un kur pašlaik atrodas pats Jens Z?
Jens Z
J
Visu Latvijai jau paguvusi sevi paradit ne tik daudz ka nacionala un saimnieciska. bet vairak - ka infantila partija. Tatad ari sis nav speks, kas velas Latvijas attistibu un emigrantu atgriesanos, ta tacu butu tikai nevelama konkurence jaunajiem un neaptraipitajiem pretendentiem uz amatiem nacionalu sauklu aizsega. Ka gan lai es balsoju par tadu dailu likumprojektu gatavotajiem, ka piemeram, bernu balsstiesibas? Tas tacu ir tiess un nekaunigs uzbrukums Latvijas Satversmes pamatprincipiem! Un pie tam vel - laika, kad sagrust Latvijas tautsaimnieciba! Ja si organizacija nevar savakt pat vajadzigo parakstu daudzumu, lai novestu lidz galam savas ieceres par valodu (kas ari populistiski un bezatbildigi nelaika tika sistas gaisa), kada gan te gataviba nemt valsts varu savas rokas. Bernistabas fantazijas. Paradnieka jaunakas kibeles parada vina pilnigu neatbilstibu partijas vadibai.
pats tu tāds
p
līdz tavai erudīcijai un diskusijas kultūrai viņam tiešām vēl jāpaaugas. tevi var likt kaut vai zinātņu akadēmijā.
  • 6
  • 0
hei
h
Sapratu - tu esi jauns, nopuņķojies jenots, stils tik bērnišķīgs un muļķīgs!
  • 3
  • 10
maldi
m
Atkal VL dabū punktu klāt. Tauta mīl tos, kurus apbižo.
onka Freids
o
Ups, tava kaktu psihoanalīze raksturo pirmkārt tevi pašu. Bet īstajam onkam Freidam vienreiz jautāja: vai mutē iesprausts cigārs ir falliskais simbols vai nav? Onka Freids atbildēja: ja cigārs ir mutē man, tad ir vienkārši cigārs, bet ju jums, tad falliskais simbols!
  • 0
  • 8
Ups
U
Stulbos neabižo - viņi paši labprātīgi ielien un izdara to ko nevajag! Sapņot jau nav kaitīgi, lai tak Parādnieks sapņo par ko vēlas, par sapņiem cilvēku nevajag nosodīt, vajag piesaukt onku Z.Freidu un saprast ko šis viņa sapnis pasaka par pašu sapnotāju. Katrā gadījumā ar pieticību puisis neslimo:)
  • 10
  • 1
///
/
Nez vai stulbuma izbazūnēšana šoreiz nesīs šim punktus.
  • 12
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas