Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pārdalot finansējumu par labu Murjāņiem, darbu varētu pārtraukt 8 valsts sporta skolas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
........
.
es ceru ka "Kleistus" neslēgs! kur liks tos zirgus no mācību grupām? vedīs uz kautuvi!?! stulbeņi tie kas izlemj ka jāslēdz sporta skolas!!!
Vientulais vilks
V
A T T O P A T I E S zaglu banda. MATEI LATVIJAI ir vajadziga veseliga jauna paaudze.Sporta funkconari,samaziniet savas pasakainas algas,tad nauda pietiks visam.Latvijas dzelzcels tagad vareja //paspidet //,nevis Kalviti pabalstit.
ir problema
i
Man liekas ka sports ir luksusprece. Varetu pastavet pagastos kadi sporta laukumi kur jauniesiem treneties, bet kadas specialas skolas.. ja pagasta iedzivotaji ir gatavi savus iemaksatos nodoklus ieguldit sporta ludzu, pagasts ir mazs un vietejie parzin ka labak teret naudu bet tiesi valsts teret lidzeklus sportam neredzu kapec. Kads labums valstij ir no zemnieka es saprotu, bet kads labums valstij no sportsmena es nezinu.
Māte
M
Kaut ko vēl stulbāku nevarēja izdomāt mūsu kungi?!Šausmas uz kurieni mēs ejam? Uz bezdibeni,ja jau bērniem liegs iespējas sportot,pilnveidoties.Latvijai nav vajadzīgi sportisti un veseli bērni.Neaptverami.Visi klīdīs ielās:zags,kausies un lietos narkotikas.....lūk pie kā novedīs valdības poliskie un krīzes lēmumi slēgt sporta skolas.Nezinu,cik vēl ilgi tauta cietīs,kungu izdarības?!Kad beidzot sāks aizstāvēt savus bērnus un sevi?!Es gatava iziet ielās.
zvirbulēns
z
Murjāņi jāatbalsta!
Sportists
S
Vai cik skaisti te atrunājas gan tas Kalniņš (LOK marionete), gan ministrija, bet tā būtība jau ir citur - sporta federācijas nemaz nespēs nenodrošināt tiem visiem atlaistajiem treneriem darbu - kur nu vēl algas palielināt! Viss finansējums būs uz vecāku pleciem un mēs jau paši zinām kā vecākiem ir ar naudu. Ja šoreiz valsts pakalpiņi atkal kā zombēti pakļausies LOK un LSFP spiedienam, tad ar sportu un valsts naudu sportam būs cauri. Skumīgi, bet fakts.
Līdzjutējs
L
Ar šo valsti ir cauri, ja ķeras klāt bērniem... Nožēlojami!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas