Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Partijas apzinās, ka uz visiem būs tikai astoņas vietas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Girss,Gapoņenko,Kabanovs,Ždanoka, Mirskis,Giļmans, Lindermans,Rubiks. Saraksts nav pilnīgs, taču vietas tikai astoņas.
Nākotne
N
Latvijas politķi ir nelabojuami. Nevar teikt viņi tikai stulbi , jo viņi ļoti prasmīgi, mērkticīgi darbojās lai iznīcināt Latviju. Sešus gados neesmu redzējis ka viņi kaut ko dara tautas labā. NEKO Viņi novērš krīzes kuri ir pašizraisītas, un tanīj miglā kas novērš sabiedrībai uzmanību par to kas īstenība notiek Latvijā. Ar preses un medijas līdzdalību valdība darbojās relatīvā slepenībā. Saeima ir vienota sazvērestība (?uzpirkta) pret tautu. Ja mēs zinātu viņu rīcības plānu mums būt tā pašā lieta kā Ukrainā. Burtiski apnīk klausīties politisku partijas iekšejās intrīgas, klačēšana un debates par ministriem un amatpersonām kuras tikai sarunas par naudas sadalīšana. . Medijai vajadzētu rakstīt par valdības panākumiem un par pierādijumiem ka vald'ba strādā tautas labā. Bet laikam nav nekas par ko rakstīt šajā jomā, tātad medijai jāraksta par politskām muļķībām. žēl politķi uzskata savu amatu par pūru lāde. Tamdēļ es viņiem uzticos tikai cik tālu es varu viņus aizmest.
induss
i
Nabaga sabrauktais ezītis, ja caurkritušais ekonomists ar fiziķa diplomu{kur sen jau zaudētas elementārās iemaņas} netiks pie eirosiles, būs jāstāv rindā pēc bezmaksas zupas šķīvja. Biznesā taču arī galīgais profāns.
Patriots
P
Aicinu balsot par tādiem, kurus negribam redzēt Latvijā 5 gadus. No šī loka izvēlamies viseiroskeptiskākos pārstāvjus. Ideāli kandidāti būtu ŠŠL ieroču nesēji, kā arī Saskaņas centra harizmātiskākie pārstāvji, no kuriem gan atmetami tādi, kas spējīgi nolaisties tik zemu, lai Briselē sūdzētos, ka Latvijā sit krievus. Tā nu Dombrovskis nekādi neietilpst iepriekš minētajos- lai parāda uz vietas, cik spējīgs parlamentārietis.
KERAMZĪTS
K
JĀDARA VISS IESPĒJAMAIS LAI VIENOTĪBAS KLAUNI TUR NEIEKĻUTU. DOMBROVSKA, ĀBOLTIŅAS KLIĶE,KURA VISU LAIKU DARBOJAS PRET SAVEJIEM,NAV PELNĪJUSE.DOMBROVSKIS VIEN IR KO VĒRTS.
komentàrs
k
Jàiet balsot kaut via tikai tape, lai Grigule netiktu. Jau tagad vemt gribu no viñas aktivitàtèm.
joj
j
Man vienalga, kas tur tiks, un bez manas palidziibas! Ja nevienam neticu, pashi vainiigi!
  • 1
  • 1
joj
j
Saaksies zirneklju ciinjas burkaa:) Visas pastkastiites buus pilnas ar spamu, jo katrs veeleesies tikt labaa maizee: D Shajaas veeleeshanaas nepiedaliishos.
Senais
S
Un tās astoņas piepildītas ar merkantilismu, jo citam motīvam nav jēgas.
Senais
S
Tas jau ir tas velnišķīgums, ka šie formāli ir visu tautu ievēlēti un tāpēc, kamēr ES pastāv, neaizskarami. Pašlikvidēšanos nav ko gaidīt, jo tik jauki pabraukāties pa ierasto maršrutu Brisele - Strasbūra un atpakaļ, vēl piedevām, par velti(ja nemaldos, biļetes nav jāpērk).
  • 8
  • 1
zvirbulēns
z
Mantkārīgs nolūks, ja? :) Nu ja, kas gan cits! :) Kad šito drausmīgo idiotismu ( to parlamentu) likvidēs, ko? :)
  • 6
  • 0
zvirbulēns
z
Laba bilde, zaķīši sēž, visi grib ko teikt, kaut jēga no visa tā - zerro! :)
Fix
F
Kāpēc tu domā, ka visi grib ko teikt??
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas