Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Partijas biedra karte nevilina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gunārs
g
Vai no piederības kādai partijai kāds ir kļuvis gudrāks? ZRP biedru ir vairāk, kā daudzām citām(pat saskaitot kopā). Latvijā pārāk daudz partiju no kurām nav lielas jēgas.. Apriet citus- to gan mēs protam! To pierāda arī šie komentāri. Nu, labosimies..Dzive ir tik īsa.. Varbūt mums izdosies..
CK
C
Vienkāršiā mirstīgā atbildība var draudēt ar cietumu, konfiscējot arī mantu, bet partejiskā atbildība- cilvēks nekad nav vainīgs.
archivārs
a
Politologi gan uzskata, ka bezpartijiski premjeri nav normālas parlamentāras demokrātijas pazīme. __________________________________________________________ Mūsu politologiem īsa atmiņa.Kā premjers Šķēle visnoderīgākais un visnekaitīgākais valstij bija tad,kad viņam nebija ne partijas,ne stipendiātu.
Frenks
F
BEZADBILDĪBA- neviens normāls cilvēks negrib ar ZRP savu vārdu ilgi sistīt, jo zin, ka tur ir patukšo...
PB
P
Es gan domāju citādi - ja ministrs ir partijā, tad viņa sastrādātās šmuces gadījumā partija savējo pārāk aizstāv. Tas nav sabiedrības interesēs. Piemēram, Jaunups un Kampars stipri aizstāvēja "JL" sponsoru - korumpantu. Man nepatīk tādi "politiski atbildīgie". Ja bezpartejiskais, tad, varbūt, vainīgajam būs grūtāk atmazgāties.
biedra karte nevilina
b
Pilnīgi iespējams, ka biedram Zatleram pietrūcis tanku kuros sēdināt ministrus - bez tanka partijas biedra karte nevilina....
nu, cik var šito BULŠITU stumt !
n
"Sabiedriskās politikas centra Providus direktore Vita Anda Tērauda piekrīt, ka bezpartijiskam ministram ir problēmas uzņemties politisko atbildību.. " - - NEVIENS NEKAD NE PAR KO NAV ATBILDĒJIS - pat par to, ka sazadzi9es - nosacīti - TIKAI TĀPĒC - tikai tāpēc VARĒJIS, ka MINIST|ROS SĒDĒJIS - - tieši otrādi - VĒL DIŽĀK KĀ NEMINISTROS VAR SAZAGTIES - nosacīti - UN VĒL MAZĀK JĀATBILD - - partijas ētikas komisija krievulaiku lodes pierē ... nu, pakausī - vietā .
Tinkš
T
Vot, vot! Tu tikai aizmirsi pateikt, ka bez tā, ka sazagušies un sakārtojuši sev labu dzīvi, vēl izstrādājuši šuher likumus par imunitāti - ka deputāti neaizskarami & neaiztiekami ne KNAB puses, ne arī no citu puses
  • 0
  • 1
re
r
un ko ta var utopiski muldēt, ka "veidosim stipras partijas", ja paši partiju biedri noniecina savu varēšanu un nesaredz spēju sevī un biedros uzņemties kādu ministra posteni. Vajadzēja vienreiz salikt ministru amatos "gudriniekus" tikai no ievēlētajiem un nākamajās vēlēšanās tauta varbūt jau skatītu partiju listēs kādus ministru kandidātus viņi piedāvā.
sviesc
s
Ko nozīmē "Politiskā atbildība"? Bez reālas rīcības, tie ir tikai tukši vārdi un vienam nevajadzīgas, neko neizsakošas frāzes.
juris
j
Vai LATVIJA IR partijas.Tās ir tikai grupejumi kur ir cilveciņi,kuri raujas pie varas.Ka šķēle un šlesers.
zb
z
jābūt pilnīgam idiņam, lai stātos zaptera partijā. mūžam neatmazgāsies.
Vārds
V
ja uz kaŗstām pēdām stājas aŗā vēl vaŗ iznākt sausā bez mazgāsešena
  • 0
  • 0
Juris *****
J
Varbūt esmu kaut ko palaidis garām, bet kad kaut reizi kāds ministrs ir uzņemies t.s. politisko atbidību ? !!!
.
.
Turlais un Repše.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas