Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Partijas neriskē piedāvāt sadarbību gejiem un lesbietēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
grieta
g
Mīļā Wilfelmine Cholera! Es jums pilnīgi piekrītu, jo šajā pasaulē laimei tikai viena iespējamā definīcija - miers un prieks iekš tā Kunga.Šo rindu autore to pilnam savā garajā dzīve ir palaimējies piedzīvot , varat tam droši ticēt! Visvairak mani satriec tās laulātās draudzenes, kas laimi meklē tieši tur, kur jūs norādījāt, aizbildinoties, ka ta īstā vieta jau esot sevi izsmēlusi.Tātad "luzeri" ir tie cilvēki, kas nezin laimes definīciju.Paldies, mīļā vilfelmīne, to svešvārdu tagad ir tik daudz , ka galva reibst.Sit tibi terra levis!
WC
W
Grietiņ, manu meitiņ lūzeri ir tie , kas meklē laimi pakaļā. un un spītīgi un cītitigi meklē un meklē un nevar (laimi) tur atrast, jo nezina, ka laimes pakaļā nava.
grieta
g
kas ir lūzeri - tādi kas lauž, jeb, kas paši lūzt?
:)
:
Re kur lauciņš Vienotībai :)
Juhans
J
Pareizi. Geji ir lūzeri.
elija
e
Kur jums tādi dati par Skandināviju un Holandi - interneta ziņojumos pavisam cttādi skaitļi?
!
!
Piemirsu - par partiju, kas solīs šādu "pozitīvu" vai citādu, bet diskrimināciju (izšķiršanu/izšķiršanos) par marģinālu grupu piesaistīšanu un kaut kādu solījumu izteikšanu tiem, es nevēlēšu nekādā gadījumā. Tas ir viens no sijāšanas principiem. Ar uzskatos tik agresīviem cilvēkiem, kādi ir daži Mozaīkas biedri, nekā kopīga un pa ceļam vienkārši nevar būt. Neviens viņiem neliedz būt laimīgiem savā privātajā dzivē un izvēlē. Bet manu dzīvi tāda izvēle gan neskars. Punkts. Un nekāds tur Gustavo komats. :)
!
!
Un pareizi dara. Seksuālā izvēle ir personīgā ziņā. Lai tur tā arī paliek. Jo pretējā gadījumā ar ko sliktāki būtu mačo?Partijai tie noteikti piesaistītu ne vienu vien smuku un jaunu meiteni reklāmai utt. Uz Lindas Freimanes fona šāda aktivitāte būtu kā medusmaize. Un patīkama. Linda Freimane vienkārši ir piedzimusi citā ādā un ar sliktu raksturu. Tas arī viss.
Teo
T
Lai tikai pamēģina riskēt! Varēs sevi norakstīt zaudējumos.
patriots
p
bet parasti tiek uzskatīts, ka tie ir 7-12% no visiem iedzīvotājiem. ---------------------------------------------------------- ------------------------------------- tas nu gan ir pārspīlēti, skandināvijā un Nīderlandē, kur sabiedrība ir liberālāka šajos jautājumos un tiek veikta uzskaite, tas procents ir 4-5%, Es nedomāju, ka Latvijā tas ir lielāks.
es
e
Kāpēc nesaprotams iedalījums? Piederība kādai grupai taču var pārklāties! Pensionārs, piemēram, var būt arī mediķis. Jaunā māmiņa var būt arī skolotāja. Un skolotāja savukārt var būt lesbiete. Kur te pretruna?
Jukums
J
"...cik procentu iedzīvotāju ir homoseksuāli, bet parasti tiek uzskatīts, ka tie ir 7-12% no visiem iedzīvotājiem." Sliktas ziņas . Šiī mode iet mazumā? Slikti stādājam Freimanes kundze! Slikti! Freimanes kundze pirms kāda laika Domburšovā AIZMELOJĀS līdz tam, ka Latvijā pat 20% seksuāli aktīvo esot homosekuāli orientēti Muļķes tās partijas - seksuā-li i aktīvo-balsstiesīgo -20% tas taču spēks. Kŗŗŗŗŗ-ISTOVSKI - aicini nu pulciņa, tad nebūs ar Urbanoviču jācīkstās!
ješka
j
pamēģiniet pēdējo partiju, tie gan varētu
Ērglis
Ē
Diemžēl jāatzīst, ka liberāļiem šī valsts ir diezgan vienaldzīga, tāpēc politiska spēka vienkārši nav.
busdh
b
Esi pamanījis, ka viņiem met ar izkārnījumiem un sola nogalināt, un tamlīdzīgi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas