Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pašvaldības prasa kompensēt IIN neizpildi, kas janvārī bijusi būtiska

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
Nu re, te parādās kārtējie, bet nu jau nopietnie EXCEL kalkulāciju ziediņi.
Vientulais vilks
V
NAV VAJADZIGI SEKRETARI KATRAM DARBINIEKAM KAARIJANODROSINA AR DARBU VISI RADU RADI UN DRAUGI
Vientulais vilks
V
KA PARASTI LIELAKA DALA TEKSTA PAZUD.......NAV JARIKO KAFIJAS PAUZES ZEM NOSAUKUMA MAZGAJAMIE LIDZEKLI
Vientulais vilks
V
ES KA VELETAJS PRASU PASVALDIBAM MAZAK KLIST PA PASAULI IT KA CELU MERKU VADITI>PIEREDZES APMAINA?? UZ BUDZETA REKINA
Kam raudi, Tu, ak....
K
Pašvaldības vēl tagad dzīvo zaļi. Tepat vienas pierīgas pilsētiņas finanšu nodaļas vadītāja alga ir 2 reizes lielāka, nekā finanšu ministram
Alga?
A
Cik tam Jaunsleinim ir alga? Lielāka vai mazāka, nekā premjeram?
PVN
P
Varbūt, ka Pašvaldības varētu kompensēt valstij PVN neizpildi?
xxxx
x
samazināt savus kantorus un nedod ne kapeiku,jau tā gadu garumus dzīvoja tikai sev par iedzīvotājiem viņiem nav nekāda bēda,viss pagasti koncentrēti tikai:1 sev algas2.tie kas neko nedara,--tas ir visss ko dara!
Sniper'sEye
S
Uz nepamatotu prasību forsāžu -- kā 26% IIN likme -- tauta atbildēs ar partizānu karu: neesam kristieši, -- ja mums sitīs pa vienu vaigu, otru negriezīsim, toties atbildēsim sāpīgi. Tas Latvijā bija pazīstams jau pirms Napoleona laikiem un nav pamata domāt, ka tas beigsies, jaa valdība un likumdevēji nespēj atteikties no atamanu bandu tipa pārvaldes. Atamana Andra Oranžā nomaiņa ar Eināru JēLo atamanu tipa valstiskumu nav mainījusi, nemainīs arī Eināra Jēlā vēlreizēja nomaiņa ar Andri Oranžo. Partiju nav. Profesionāļu nav. Vai būtu jābrīnās? Visai anekdotiski: valdības un Saeimas deputātu izmisīgi apsmietie motociklisti nodokļu politikas uzlabošanos priekšlikumos pagājšnedēļ bija loģiskāki, ekonomiski gudrāki un arī valstiskāki savos izteikumos par likumdevējiem un valsts izpildvaras nemākuļiem. Likumdevējiem un valdībai nodokļi ir jānopelna: kā strādāsiet, tā arī ēdīsiet. Ja valstī > 200 000 bezdarbnieku, no kuriem reģistrēto vien jau 187 000, tāda valsts pat pašreizējo ieņēmumus nav nopelnījusi, tieši tādēļ tie vēl turpinās samazināties.
Sniper'sEye
S
... visiem citiem IIN nodokļa iekasēšanas porgnozes bija paredzama likumskarība, izņemot tos gudriniekus, kuri centās piekrāpt SVF ar apzināti neizpildāmiem solījumiem.
Terorists.
T
Daudza pašvaldības jau ir uz bankrota robežas,bet ko var prasīt no Rīgas ierēdņiem to ko šamējie Rīgā saprast negrib.Un prasīt no Repšes tapas ir vispār neiespējami jo šamējais iedomājas kad ir Latvijas glābējs,bet ar to sajēgu par glābšanu jau ir kā ir. Un kad šamējais nav no šīs galaktikas pierādija jau viņa pirmā premjerēšana,bet vai kas ir mainijies kad nācis pie jēgas to jau parāda otrā JL valdīšana.UN šeit jau nu bez komentāriem. Tā kā nekā jauna un atbilde būs -NAUDAS NAV UN NEBŪS,BET ATBILDĪBU TĀ PAT PRASĪS NO PAŠVALDĪBĀM KĀ TAS IR BIJIS VISUS ŠOS GADUS.
ssd
s
...nav ko tur kompensēt,algu fonds ir steidzami jāsamazina vismaz divas reizes,iepirkumi jāatbrīvo no atkatu uzcenojumiem,darbinieku skaits jāsamazina sākumā uz pusi,tad redzēs....un pavisam prasti izsakoties,mazāk jāzog,medībās arī var nebraukt,naudas ir vairāk kā pietiekami,tikai kungu tikumi tērēt ir amorāli,vai pat noziedzīgi....
Kabans
K
Dīvaini: pabalstus samazināja, visādus griestus uzlika, nodokļus palielināja uz algām - uz rezultāts - tikai 70% no plānotā. Kaut kā nesaprata fiziķi, ka renģēdāju atbilde būs vienkārša - minimālās oficiālās algas un attiecīgi nodokļi. Palieliniet vēl un sapratīsiet, kā ir tad, ka nodokļus rēķinās no 1/4 slodzes. Un ir vēl visādu fokusu, ko izdomāt, ja ļoti negribās nodokļus rēķināt. Un viss legāli un likumīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas