Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pauls Raudseps: Ar eiro pret krīzi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspers
K
Eiro ievešana neko nedos. Ir jāatrisina daudzas nelabvēlīgas problēmas, lai panāktu ekonomikas uzlabošanos, tai skaitā pabalstu problēma lauksaimniecībai. Visās ekonomiski attīstītajās valstīs lauksaimniecība ir subsidēta. Tiesa, Eiropas valstīm patreiz draud ekonomiski attīstīto valstu statusa zaudēšana.
skaudri
s
SVF ziņojumā par Latviju risinājums = lata devalvācija + eiro ieviešana
kauguru guru
k
nauda nav pappiirishi. nevar automatiski vienus papirishus nomainit ar citiem. Lv latiem patlaban nav gadriz nekada seguma, iznemot to, ka tie ir maksasanas lidzeklis LV.
Hey, Bezvārdis
H
Nevaino nacionālistus! Lieta tāda, ka rietumu eiropas valstis negrib un darīs visu, lai tuvāka laikā ( 5 gados vai pat ilgāk) neielaistu LV un citus eirozona!!! LV vēl nav panākusi vecās Eiropas uzticību. Strādājiet tā, kā līdz šim and it will never happen!!!!!
Bezvārdis
B
Es kaut kā biju līdz šim sapratis, ka mūs tur neviens nelaiž tajā eirozonā. Kam tad vajadzīga tāda Latvija, kas tikai uzkritīs ar savām problēmām uz kakla stabilākajām valstīm? Vai arī tagad izrādīsies, ka varējām Eiras ieviest jau pirms 3 gadiem, bet Latviešu kaitnieki-nacionālisti to nedarīja?
brisele
b
diemzel Vacija un Francija negrib maksat par Latvijas neveiksmem un mums eirozonu neredzet vel kadu laiku. EK ir vairak abalstosa. Tacu, apsaubu, vai stipris lobijs ko mainis. Drizak naks cita palidziba. Turklat, Igaunija noleca no si uzstadijuma un stav pret paatrinatu eiro ieviesanu. Tas apgrutina mums sarunas.
dzeris
d
Jā, "trekno gadu" rezultāti bēdīgi - nauda tika tērēta nezin kur, dubultots ierēdņu skaits, izdevumi valsts pārvaldei, ierēdņu algas pieauga ātrāk par pārējo algām, pat netika nekas uzkrāts - "garants" dzīvoja zaļi, to sauc par valstisku domāšanu TP izpratnē. Nu esam pie sasistas siles un neviens nezina, kā to valsts pārvaldi saīsināt, un cieš par šo te "stratēģiju" taisni tie, kas vismazāk vainīgi. Tagad jau laikam katram jābūt skaidram, ka ne jau iestāšanās ES ir vainīga pie situācijas Latvijā, un eiro jāievieš pēc iespējas ātrāk. Ja kāds domā, ka vainīga ES, lai paskatās, kas notiek tepat Baltkrievijā, kur valūta jau devalvēta par 20%. Bez tam tur, atšķirībā no Latvijas, bija saglabāta rūpniecība, lētāki energoresursi, tā ka situācija bija labāka, nekā Latvijā.
paklau
p
Lai kā es cienītu Raudsepa textus, izlabojiet taču drukaskļūdas. Piem., slinkumam un bezatbildībai ar i..., finanšu stāvoklī ar ī beigās!
zvirbulēns
z
Pamodās arī Raudseps :))) Latvijai eiro zonā bija jāiestājās tūlīt pēc iestāšanās ES - automātiski, bet tad Raudsepam SVF bija iestāstījis, ka to nu nekādīgi nevajag darīt :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas