Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Pensiju piemaksas un “māmiņu algas” varētu maksāt no valsts pamatbudžeta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
der apskatīties
d
Rakstā ir putrota terminoloģija.
pr
p
Pastulbs lēmums. Bet nekas. Neko citu jau no tās PR dāmas nevarēja gaidīt.
Pirmspensija
P
Skumji,ka nevienāda būs attieksme pret pensionāriem nākotnē,jo plāno piemaksas nemaksāt tiem,kas ies pensijā 2012.g.Kur paliek vienlīdzība?!?
tantuks
t
Visas ministrijas atkal parlamentarie sekretari,ko vini tur pumpes?
J
Dombrovskis ir melis: solīja pensijas nemazināt, nu atņems piemaksu. Dombrovskis ir krāpnieks. Jurševska atbalsta melus un krāpniecību.
jurševskai
j
kaut,Jūs,dzivotu uz manu pensiju
to dumjais che
t
Lai man atdod visu mūžu ieturētos procentus.Esvisu mūžu esmu sponsorējis iepriekšejos vecos cilvēkus. Tagad valsts pagriež muguru un parāda slaveno pirkstu kombināciju,jo lūk baņķieri kā treknie kaķi grib turpināt dzīvot trekni. Lai Kargins ar Krasovicki un valdošie kas viņu mahinācijas pieļāva maksā no sava maka ja valstij nav. Te taču viss tika attaisnots ar SISTĒMU. Bet tagad atsakāmies no pensiju sistēmas. Dombrovski,Jurševska! Ja samazināsiet pensijas -Jūs esat TAUTAS krāpnieki.
Ievēlētie meļi
I
Visiem pensionāriem jāiet ielās. Pirms vēlēšanām VISI solīja pensijas neaiztikt. MELOJA. Vai tad atteikšanās no piemaksām nav pensiju samazināšana?
Bezdarbniece
B
Iziesim ielās,tautieši ,tāpēc,ka palielina pensionēšanās vecumu.Jaunā paudze ir neiztur'īgāka par mums,rūpēsimies par savu bērnu vecumdienām!?Jā,mēs esam aitas un āži,kas nedomā par bērnu dzīvi.......
I.Gr.
I
Ljoti labs piekshlikums. Tas jaadara laikus un nauda tam jaagaadaa! Arii maaminju algas ir ljoti svariigas. Sievietei buutu ar sho maksaajumu jaaiztiek pirmo gadu, bez pelniishanas algotaa darbaa. Shitaadi pabalsti ir arii citaam tautaam. Baidos, ka Dombrovskis nemaak par maaminjaam gaadaat, jo vinjam pasham veel nav beernu.
Ieva
I
Ak, Dies, kā piegriezies tas DIENAS analfabētisms! Vārdu salikumā "labklājības ministrijas" varbūt "labklājības" būtu jāraksta ar lielo sākuma burtu? Diena - dienu no dienas :D parāda, cik neizglītoti un pavirši cilvēki strādā šajā laikrakstā.
che
c
Ir gan jēga. Uz pamatbudžetu ir jāpārvieto tās pensijas, kuras tiek maksātas tiem cilvēkiem, kuri sociālajā budžeta neko nav iemaksājuši, jo sociālais budžets ir domāts tiem cilvēkiem, kas veic tajā iemaksas. Respektīvi tie cilvēki jau tagad uzkrāj sev tajā budžeta pensiju, lai aizejot pensijā nebūtu jāprasa no strādājošajiem un nebūtu jāceļ pensionēšanās vecums, bet varētu saņemt no sevis veiktajiem uzkrājumiem.
Lolo
L
Man ir priekšlikums- no 2 gadiem uzņemt visus bērnus bērnudārzos ar latviešu mācību valodu bez maksas. Būs gan dzimstība, gan integrācija!!
XXX
X
Maminu, bet ne tetinu!
Pipo
P
Nu,nu saldi solīt var katrs jaunizcepts ministrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas