Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pigas rādīšana demokrātiskiem procesiem un vēlētājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris
d
Šo grozījumu atbalstīšana padarīti Saeimas, galvenās likumdošanas institūcijas, vēlēšanas par izsmieklu. Tas Latviju padarītu par Eiropas Zimbabve. Vai tiešām ierosinājuma iesniedzēji, ZZS un LPP/LC, to vēlas?" --------------------------------------------------- -------------------------------------------- Jā, viņi to vēlas. Ja pati Saeima mums ir izsmiekls, kāpēc arī tās vēlēšanas nevarētu padarīt par izsmieklu? Un daļēja Zimbabve mums jau ir, padarīt Latviju par pilnīgu Zimbabvi ir karstākā LPP un TP vēlēšanas - neeksistē nekādi likumi, nekādi ierobežojumi, ja esi pie varas - dari, ko gribi. Triju Andrīšu sapnis vasaras naktī!
?!
?
ZZS ir vienas lielas viduvējības, tāpēc iedomājušies, ka viņus pavilkt uz saeimas pusi varētu tiesājamais Lembergs, par kuru daudz pamuļķīšu būtu ar mieru balsot
Abdulls
A
Tas taču ir vecs stāsts. Likumprojektu neiesniegs. Nav parakstu. Kastēns atsauca. Līdz ar to nevar piekrist VRB valdes priekšsēdētājam apgalvojumā: "šķiet, ka viņiem trūkst labi deputātu kandidāti un ir nepieciešamas „viltus lokomotīves” no pašvaldībām un EP. "
Klaidovičš
K
... Lellītei... būtu Tev arī noderējusi, bet tā vien muļķe palikusi!
Lelle
L
Trimda...
Andis
A
Komunistiskā terora žņaudzītā un spekulantu" piramīdās" izvirpuļotā Latvija šobrīd atrodas uz krīzes kraujas malas Gribētos vērsties pie dieva tomēr no tās puses dzirdams ka arī tur ir krīze Var jau būt ka situācija ir briesmīga tomēr man šķiet ka mūsu Valsts tieši šobrīd ir tik stipra un stabila kā nekad To var salīdzināt ar kādu namiņu dienvidos kuru sauc par "Ērgļa ligzdu"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas