Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Piketa dienā tikai viens no trim atbildīgo jomu ministriem būs Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ABC
A
Interesanti, ko Koķe dara ASV? Iepazīstina ar analfabētisma veicināšanas pieredzi vai vienkārši vizinās par svešu naudu?
Pesimists
P
Mūsu politiķi nopietni neņem NEKO!!! Pat tos tūkstošus, kas piedalījās referendumos. Redz, kā tagad muļļā tos Satversmes grozījumus! Bet par ierēdņu kompensācijām gan parūpējās, tāpat kā arī paspēja nolemt nepalielināt 2.pensiju līmenim novirzāmo sociālo iemaksu daļu. Darīts tiek tikai tas, kas nāk par labu pašiem. Arī tie ietaupāmie 10 procenti ir vien tāda acu aizmālēšana - kā vienmēr cenšas izbraukt uz mazāk apmaksāto darbinieku rēķina, t.i., atņemt tiem, kuriem jau tā ir maz.
pareizi
p
Nedomāju, ka kāds normāls cilvēks būtu gatavs iet runāt ar trakojošu pūli. Neviens Eiropas politiķis tā nedara. Un vispār LAtvijas pilketi ir smieklīgi - lietussargu revolūcija (800 cilvēki), lielākais arodbiedrību protests - 1500 cilvēki. Latvijas politiķi pārāk nopietni ņem kaut kādus marginālus saietus. Ko vien vērts ir fakts, ka policisu arodbiedrībā, kas skaļi bazūnējas presē, ir tikai 20% no visiem policistiem.
zoja
z
Varēt īstenībā apklaušināt visus tos ārsteļus, kas piketēja prezidenta ievēlēšanas dienā ar tekstu, ka, ja prezidents būs ārsts, tad veselības aprūpes sistēma plauks. Zatlers ir ārsts, šitādi durni piketētāji ir ārsti, tad ir ārsti, kas visādiem Laventiem, Vaškevičiem un Lembergiem ļauj pus mūžu noslimot. Pilnīgi labāk nosmirt gribas, nekā ārstēties latvijā
Oskars
O
Domāju,kad tas no BAILĒM saslims.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Brīdinājuma streika dienā mediķi pacientiem būs pieejami

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas