Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Pilsētu mēri Sprūdžam dod vēl brīdi pārdomāt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
???????Varbut tas ir meginajums
?
Varbut ka tas ir plans ka gazt Latvija valdibu ??? Nakosais meginajums sasupot pamatus pec valodu referenduma??? Meginajums likt saprast,ka ja nebus visiem pilsonibas , lai katrs nodzeries(sies) un nopipejies (usies) "ATBRIVOTAJS" varetu balsot , tad bus sudzibas ES par demokratijas apspiesanu , veselas kopienas nostadisanu verdziska otras skiras cilveku statusa un, protams, LUGUMS PUTINAM SOS AIZSTAVET ???? Paris vardiem - vai nu sa, vai nu ta, bet .... tai strunta mazajai Latvijai ir KAPUT !!! Latviesi , celaties - ir pedejais laiks DEKOLONIZACIJAI + 5 KOLONNU IZRAVET UN IZSVIEST LAUKA AIZ AUSTRUMU ROBEZAM. Ir pienacis pedejais bridis !!! Bet visadiem referendumiem -150000 balsis savakt un viss .Berzins ir mus nodevis daudzkart likumu neapstiprinot un tadejadi dodot siem laiku tas 10000 balsis savakt ...
Baronam
B
Ak tad tada ir ta paredusos parazitu izdomata cinas taktika ??? Ja Dombrovskis neizsviedis Sprudzu no ministriem, tad vinam nebus RP atbalsta. Ja vinam nebus RP atbalsta,tad pasam bus jaatvadas no sava kresla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cilveki,bet sis ir ka DUELIS, KUR VIENA PUSE IR SPRUDZS un DOMBROVSKIS bet preteja puse VISI PARAZITI UN MUSU ASINIM PIESUKUSAS RESNAS DELES !!! Sprudz, turies !!! Mes to nepielausim !!
Sprudzam ieteikums
S
Vinu taktika ir sanaksmes laika blaustities par visu ko + vienalga ko, lai izsistu jus no gariga lidzsvara un nelautu neko ierosinat vai pateikt. Te jums butu jarikojas loti konsekventi - ja neprotat uzvesties ,man loti zel, bet es so sapulci sledzu !!! Visus savus argumentus , ludzu,iesniedziet man rakstiski 2 dienu laika! Dodiet tiem parazitiem ne vairak ka 2 dienas - tas ir pietiekosi, jo laiks negaida! Nav iesniegts - nav argumenta. Tagad jums ir brivas rokas Valdibai iesniegt savus priekslikumus. Jus esat ministrs un jusu rokas ir izlemt - kuram atlaut turpinat "sedet kresla" kuram jaatvadas. Tas ir nekaunibas kalngals , tas ir lembja stils pieprasit ministra demisiju ! Komunistu sizofreniki ar lieluma maniju. Meslaine tadus . Sprudzs strada un doma, vini doma tikai ka vairak nozagt. SPRUDZ, MES - TIE APZAGTIE, MES ESAM AR JUMS !!!!!!!!!
Barons
B
Sprūdžs jau kopš pirmās parādīšanās uz politiskās skatuves ir bijusi parodija par politiķa tēmu. Un bija tikai jāgaida, kad tiks izdarīts kaut kas "sevišķi gudrs". Tāds brīdis ir pienācis. Un tagad Dombrovskim būs jālemj, ko darīt tālāk. Samierināties ar Sprūdžu, lai tikai nezaudētu RP atbalstu. Vai arī rīkoties kardināli un izmest Sprūdžu no ministra krēsla. Un šis nav Sprūdža un Lemberga vai kāda cita konflikts. Tas ir konflikts starp idiotismu un veselo saprātu. Sprūdža faniem var uzdot tikai pajautāt, vai viņi ir gatavi maksāt par savu atkritumu izvešanu vairāk kā patreiz? Un šī lielākā maksa daudzus piespiedīs savus atkritumus izgāzt kur pagadās, kas nekādā veidā nepadarīs Latviju zaļāku.
Sprudz - turies !!!
S
Resnas nekaunigas pakalas ir ne pa jokam nobaidijusas.... Nu ka gan ne - kads "jauns ministrelis " ta sacit jasaka - PUISELIS ir iedrosinajies AIZSKART VECO VILKU TERITORIJU !!!! TADS TULIT IR JASODA ar visiem iespejamiem lidzekliem !! MES, VECA KOMUNISTU SKOLAS GVARDE TACU NELAUSIM TADAM STRUNTA KNISLIM AIZSKART MUSU SILI !!! Kas te vel nebus - vins ir iedrosinajies bazt degunu musu lietas !! TULIT IR JAIZSVIEZ NO MINISTRA KRESLA - ARA NO MUSU DALAS !! Man, tadam apzagtajam, jau iedomajoties vien Seska , lemberga, Usaka un viniem lidzigo " izkustinasana no kresliem", liekas LACPLESA CIENIGA CINA TURIES, SPRUDZ, MES ESAM AR TEVI. JA SIS,MUSU ASINIM PIESUKUSAS DELES, NEDABUSIM ARA VISISAKAJA LAIKA - TAISISIM REVOLUCIJU !!! IZIESIM IELAS KOPA AR LATGALIEM. Reiz tacu Lembergam un tiem parejiem ir janocert vinu taustekli - TURIES SPRUDZ !!!
pt
p
Būtu jauki, ja avīze izvērtētu konfliktu un problēmu nevis tikai apcerētu pārsēšanās problēmas un atreferētu asprātības. un tagad pateikt, ka šie pašvaldību vadītāji nu ir "vienkāršās tautas" pārstāvji, arī ir diezgan smieklīgi. ne viena vien ir tāda riktīga dzimtmuiža. Tas ir līdzīgi kā NAP jautājumā - caurkritušo TP politiķi, iepriekšējā neveiksmīgā (jo pilnībā ignorētā) NAP ministra Kučinska vārdus tagad ņem par "pilnu rublīti" un neatkarīgu ekspertīzi.
New York City Council
N
Vai neliekas dīvaini ja uzguglējot New York City Council mēs atrodam ka šīs pilsētas domē darbojas 51 deputāts .bet iedzīvotāju tur ir pāri par 18 milj..Rīgā ir 60 di..s..piedodiet deputātu..pilsētās pa 15..nau tā kā biku pa treknu mūsu nabadzīgajai valsiņai..arī parlamentā mierīgi pietiktu ar 50 bikšudeldētājiem
jā gan
j
"Pilsētu mēri Sprūdžam dod vēl brīdi pārdomāt" Kāda pašpārliecināta un brutāla varenība tiek pausta šaja'virsrakstā! Bet kas Jūs esat - aizgājušo trekno gadu atraugas!
alberts
a
Lemberga norādijumi IR jāpilda!
!
!
Ak tad Seskis sarosiijies !
!
!
Ko tur domāt! DEMISIJU! DEMISIJU! DEMISIJU!
reizrēkins
r
Sprūdžs malacis -jasapurina tie pašvaldību RADU SIA
novadu zagļi, jeb oranžais mēris
n
ja Srūdzš to var sakārtot, refiormēt, nu lai veicas
Incis
I
Pilsētu mēri jau drebina pakaļas . Saož sēra smaku!
vunderkinds
v
kas ir sprudžs? kaut kš pumpains zīndainis dzimis 1987. gadā. Ar kādu kvalifikāciju viņš valdīs Vunderkind? Pat kreiviem nav iebildumi par viņu rīcību
vunderkindam
v
Vai Jūs ar to pašu muti ēdat ar kuru apsaukājaties! Iedzeriet buldurjāņu tinktūru vai ieziekējiet vaidziņus ar rīta urīnu, varbūt palīdzēs!
  • 6
  • 2
lauķis
l
Nu ko vēl? Ja nav , ko teikt, tad pats kā puišelis apsaukājas! Kauns! Ne tādiem aizstāvēt laucinieku intereses!
  • 6
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas