Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Pirmajā pusgadā Lielbritānijā reģistrējušies 7855 viesstrādnieku no Latvijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bbd
b
kāds sakars šim rakstam un raksta saitei ? Saite norāda uz: "jaunietis-valka-aizdedzies-elpojot-benzina-garainus".
imigrants
i
kaut ko tik stulbu nebiju jau sen lasijis- ...Vaacijaa taadas sievietes kljuust par slimniicu aptiiriitaajaam, viirieshi par lielveikalu ateju uzraugiem varetu padomat ,ka visi latviesu imigranti to vien dara arzemes ka zog un strada vissudigakos darbus,nakas piekrist-Punkts,drosi pats esi luzeris ar trim klasem un deju kursiem,kas neuzskata par vajadzigu iemacities valodu un cer uz menedzera darbu,tiesam nespried pec sevis ne visi imigranti strada atejas.
Punkts
P
Tu laikam taas atejas uzraudziiji un pa naktiim ar aviizeemj apkaart skraidaaji, jo valodu nemaaceeji un neko citu dariit nespeeji? Tagad savu ruugtumu un tumsho dziives pieredzi nezini kur likt. Taa jau ir, iekshaa nevajag tureet, vajag gaazt uz aaru. Izsaku tev, LGr., visdziljaako liidzjuutiibu un noveelu, turies, braaliit, nepazuudi kaadaa ateljas podaa!
I.Gr.
I
Aizbrauceeji buutiibaa ir luuzeri, nekaados labos darbos jau vinjus neliks. Vaacijaa taadas sievietes kljuust par slimniicu aptiiriitaajaam, viirieshi par lielveikalu ateju uzraugiem. Ir arii taadi, kas naktii izneesaa aviizes, lai vaacu savruupmaaju iemiitniekiem no riita 7.00 buutu jau pirms darba aviize.
cilpa
c
hahah!Irijaa tiesi emigranti uzceela valsti uz attistibas vilna! Cerams,ka museejie uzcels muusu Latviju,jo palikusie-iipash temats diskusijaam-cik no palikusajiem ir palikusi aiz paarlieciibas un cik aiz taa,ka nezina valodas jeb aplipusi ar 'latviskuma' sindromu-sedet meza buudaa un teelot cieteejus.
Vidzemnieks
V
Tu pats uzsāki šos stāstiņus ("...zinu divus latviešus, kas aizbrauca uz Poliju..."). Kāpēc tu vari uzrakstīt šādu komentu, bet es nē? Pirms apvainot citus demagogijā, atvainojies par savu demagogiju. Par poļiem, starp citu, nevajag melot - bez Polijā dzīvojošiem 40 mil. poļiem visā pasaulē dzīvo tikai 15...18 mil. poļu, nevis 80, kā tu apgalvo. Kas attiecas uz migrācijas bilanci starp LV un GB - neredzu par ko te var brīnīties. Ja LV atrastos britu salās un ne reizi nebūtu okupēta pēdējos 600 gadus (vai pat vairāk, neatceros precīzi), bet GB tagadējās LV vietā, tad angļi masveidā emigrētu uz LV, nevis otrādi.
kas nu ir, tas ir !
k
LATVIJĀ dzīvo 52 313 poļu, 29 916 lietuviešu ...Vai viņi arī būtu EMIGRĒJUŠI uz Latviju?
,,,ЮЮЮЮЮЮ
,
Brauciet ,brauciet tik prom gansi-nacisti, tak mums varāk paliks vietas Russo-baltījā.
arī prom
a
Tieši šo arī sauc par demagoģiju ... Tas, ka no Īrijas 20 gs 70-tajos gados izbrauca turpat 25% iedzīvotāju IR fakts vispārzināms ... tāpat kā tas, ka no Polijas vismaz 200% ... ārpus Polijas poļu esot VISMAZ 2x vairāk, nekā pašā Polijā ... Nuja, cipari ir BAIGAIS arguments... Lai notiek - ja pieņemam (statistika, bļin!), ka kalvīša pēdējā treknajā gadā (2008) lv bija 2 300 000 iedzīvotāju ... ja pieņemam, līdzīgā "tempā" izbrauc visu "krīzes" laiku, un ne tikai uz GB ... Kas iznāks? Viens 2008 gada pusgads, visi divi 2009 gada pusgadi, 2010 gada viens pusgads - 4 x 8000 = 32 000 tikai uz GB ... un tas JAU ir ~1.4% ... Un tik ir TIKAI tie, kuri IR reģistrējušies ! Un cik ir nereģistrēto ? Un ta' tikai, ja tic, ka lv sp ir zināms VISS un pareizi ... Un cik ir devušies uz visām pārējām iespējamām valstīm?
arī prom
a
... nuja ... divi angļi Vidzemē ir gandrīz tas pats, kas turpat 8000 latviešu Anglijā ... Nemaz nerunājot par tādiem sīkumiem, ka angļi ir divi no cikturtiem miljoniem GB iedzīvotāju? Un 8000 "latvijas valstspiederīgo" no cikiem miljoniem? Angļi - pa diviem pusgadā? Vai visā 21 gadsimtā? ... a 8000 "latvijas valstspiederīgo" - tikai pusgadā vien ...
Artūrs
A
Kas tie tādi reģistrā pieteikušies 7855 Latvijas valstspiederīgie? Vai tad Pavalstniecības likums ir atjaunots???
Vidzemnieks
V
Starp citu, lasīju, ka 70os gados no Īrijas emigrēja gandrīz ceturtā daļa iedzīvotāju - bezdarba un bezcerīguma dēļ. Un jau pēc 30 gadiem Īrija kļuva par vienu no visvairāk attīstītām un bagātām valstīm visā pasaulē. Tātad, ar Latviju notiks apmēram tas pats. Paldies ka aizbraucat!
Vidzemnieks
V
Bet es personiski pazīstu divus angļus, kuri ir atbraukuši dzīvot uz Latviju un dzīvo Vidzemē.
arī prom
a
... un, ja kas, zinu vismaz pāris "latvijas valstspiederīgos" , kuri ir "devušies labāku dzīvi meklēt" uz ... Poliju ...
arī prom
a
... smej vien - tik nepiemirsti - poļu Polijā ir kādi 40 miljoni vismaz ... un vismaz divtik ārpus Polijas. A latviešu Latvijā ... labi ja miljons ... bija ... un pāris gadus atpakaļ ... un ta tikai teorētiski - statistikā ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas