Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Pirmdien vizītē Latvijā ierodas Azerbaidžānas prezidents Alijevs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jumors
j
Vai tad tulka vieta pagājusi garām, ka tik žultaini?
jumors
j
Vai nav rada mūsu Romānam Alijevam, kas "Raku" uztaisīja?
R(8)
R
Uz Latviju oficalajas un neoficalajas vizites brauc tik tiek , kas runa krieviski , jo musu zemites politikiem cita valoda un kultura ir parak svesa un neisprotama , tak pasakiet ar kuru rietumvalsti mes varam sadarboties , praktiski neviens deputatins vai ministrs nevar pateikt tris vardus angliski kur nu vel iemacities spanu , francu , vacu vai japanu valodu , utt........
Trahtenbergs
T
ja gribi lasiit muļķiibas ko raksta šodien aviizes uz visu jaabuut gatavam , iesaku kaa labu lasaamu literatuuru Hašeka romaanu , Krietnaa ka reivja Šveika deekas pasaules karaa... veiksmiigu dienu biedri! neņem ļaunaa!
otra puse
o
Filtrē savu sarkasmu tā lai citi to arī uztver kā bija domāts.
KLM
K
Pāris, kurš izraisa cieņu. .................................................... ................... Pamela, tas izsauc izbrīnu, gandrīz tik pat lielu, ja kāds paziņotu - Lukašenko un Alijeva pāris izsauc cieņu...Protams, nenoliedzot, ka atradīsies kādi, kuriem šis pāris izsauc cieņu...Bet vai tiešām arī Jums?
Trahtenbergs
T
... mans koments bija ar sarkasma piesitienu , taakaa izņem rociņu un fano taalaak
otra puse
o
"musulmaņiem ir kaartiiba , kaadas truukst muusu taa deeveetajaa demokraatijaa" Slimniek, iebāz savu kārtību vienā vietā un nemaisi citiem galvas. Oligarhija ir īstais vārds tam, par ko tu fano.
otra puse
o
Alijevs ir diktators, kura opozīcijas apkarošanas metodes ievērojami pārsniedz Lukašenko līmeni. Ar tādiem postsovoku tirāniem Zatlers tagad tiekas biežāk kā ar rietumvalstu vadītājiem.
Trahtenbergs
T
viņš ir no sena Alijevu klana , arii boļševiku laikos bija pie valsts ragiem , tie neizmirst , pofig veeleešanas , šie troni manto , musulmaņiem ir kaartiiba , kaadas truukst muusu taa deeveetajaa demokraatijaa , kuraa pat pirts direktors var otraa dienaa buut valsts prezidents , kaa teica lielais Vilis???
pamela
p
Protams,ka angļu,jo Aļijevu pāris ir smalks un inteliģents,izglītots.Sieva ни чета mūsu Ļiļkai. Man viņi ļoti patīk.Pāris,kurš izraisa cieņu.
Oskars
O
Bet kādā valodā viņi RUNĀS ?????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas