Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Plāno mainīt valdes arī Autotransporta direkcijā, LVC un Latvijas autoceļa uzturētājā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rausis
r
Gribējāt Lemberga sistēmu? Lūk, te tā ir. Ventspilī tāda sistēma ir bijusi visus šos gadus. Visi, kas nelokās, ir vai nu nokakāti vai nu iznīcināti.
ZZS ir stipra
Z
ZZS ir tik daudz pusidiotu, kas normālu darbu paši nevar atrast, ka pietiks ne vienai vien ministrijai un valsts uzņēmumam, bet vajadzēs talkā ņemt arī pašvaldības.
zemietis
z
Viens gan skaidrs. Mazais ir uzlicis lielu mīksto sļesarjam, ja tik brīvi met nost viņa cilvēkus. Godīgi -neticas, ka sļesarjs jau ir politikajā mēslainē, bet uz to velk.
:))
:
tikai maluzvejniekus atkal likt nevajag :))
valters
v
Piesakos! Es esmu perspektīvs buciņš!
tīne
t
Lemberga mafija plaukst ar mīļoto vecenīšu asarām.Gorbunova mīļotās sāka,Lembega vecenes nobeigs Lavijas likvidāciju
krabs
k
Izrādās, ka ZZS ir gana garš rezervistu soliņš, lai visās (nevajadzīgajās) padomēs sastumtu savus "speciālistus", kuriem parasti nekā cita galvā nav, kā alkas pēc IZAICINĀJUMA.
jaut
j
interesanti, pašā ministrijā tēvzemiešus, tautpartijiešus un sleseriešus nemainīs? nu kaut vai reimani, kas ar šleserismiem rados, tēvzemieša gerharda matīsu, kurš pēc definīcijas daunis, ļubļinu-goldmani ar visu ģimeni, kuri piesūkušies kā dēles pie valsts maka un sūc gadiem! valsts kontrole līdz aizsmakumam var ķērkt, var rosināt krimināllietas vienu pēc otras, bet nekā - visi sēž kā sēdējuši! anduļis židkovs - vispār ģeniāla figūra, neskatoties uz savu kantaino galvu un kosmisko stulbumu vada un vada - visu, ko var novadīt.. savā kabatā!
TV
T
Kad un kurš izpurinās VRTVC? Tur taču tagad Gailīsa sieva par priekšnieci uzmetusies inženiertehniskajiem darbniekiem. Gudri veči sirmām galvām aizmuguriski ņirdz par šo kā kutināti. Kad šitais viss murgs šajā valstī beigsies un amatos liks speciālistus? Nu ko tāda dura saprot no TV apraides specifikācijas? Kas tā par priekšnieci, kura nebauda nekādu autoritāti?
ārprāts
ā
Nu jāāā...hūte rīkojas pilnīgi pareizi! Nomaina visus šoferdēlus un oranžos pret savējiem, toties Vienotība turpina rullēt ar vecajiem korumpētajaiem un Valsti apzagušajiem kretīniem. Skat, Ēlerte aizstāv visus vecos zagļus, kas silei kā ērces piesūkušies!
....????
.
Vienkārši trūkst vārdu par visu šo figņu!
andris
a
Bet, ja Nāburgs nav uzticams, lai būtu lidostas valdē - vai tad viņš var būt arī Pastā? Lai nu kas, bet tāds Latvijai nav vajadzīgs - saņem algu divās vietās, kur tikai parādās, un vēl uzēd pusdienas uz uzņēmuma rēķina. Tas gan nav netaisnīgi, ka tādu "ķer" taisnīgs sods
roro
r
Man žēl Latvijas. Pareizi, ka Latvijas Gāzi privatizēja, tur vismaz mūsējiem politiķiem tik viegli netikt klāt. Kapēc mūsējie nevar rīkoties kā ārzemēs, tepat EE vai SWE. Tur vinnē amatu uz 3-5 gadi un strādā. Pēc noteiktā termiņa izskata tavu kandidatūru un citus uz nākošo termiņu. Ja neesi labs, citi vinnē. A pie mums marasms.
Finks
F
Lasu virsrakstu un brīnos- vairākas iestādes grozās ap autoceļiem, bet ceļi brūk. Visas direkcijas un satiksmes birojus uz kūdras purviem, bet, kā runā, tie jau esot pārdoti ārzemniekiem.
!
!
Nevis zirgs pie zirga, rats pie rata, bet savejais pie saveja. Ta to valsti iztere politikanisma un algas, no kuram maksat partijai biedru naudu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas