Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Policija Daudzes izteikumos neredz naida kurināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
papildlekcija
p
Uzskata , ka naida pazīmes saskata tikai tādas kā Kreituse, kura mācījusi zinātnisko komunismu un visādus politiskus niķus.....KĀ SAKA - VISOS LAIKOS GRIB ĒST SVIESTMAIZI AR KAVIĀRU UN KAUT KO ALLAŽ PAPĻĀPINĀT... KAS PAŠIEM GALVĀ, TAM ARĪ PIEVĒRŠ UZMANĪBU....
Bins
B
Prieks apzināties, ka pie varas nav tikai vieni mantrauši, kangari un zaķupastalas, bet ir arī tādi ģenētiski ne-modificēti latvieši kā Daudze ! Par latvisku Latviju !
bad cop no donut
b
nu ko var sagaidit no Policijas, vajag papildspekus. Zel nezinu ka kircinat, Latvija nav :donuts" tikai izvirtuli
es>tu
e
Labprāt tev šo to pastāstītu, bet tu jau esi no citas galaktikas, kas vispār maz zin par stāvokli valstī. Pabrauc vismaz brīvdienās pa valsti, tad situāciju sapratīsi . Redzēsi, ka latvija ir aiz Rīgas robežas arī. Ka tagad ir p'ļaujas laiks, kādi ir ceļi, kā dzīvo tautieši. Daudz Tev derētu redzēt un dzirdēt.
ABC
A
Varbūt DP vajadzētu aizbraukt uz kādu semināru, piemēram, uz Barselonu, lai pamācītos, ko civilizētā sabiedrībā uzskata par naida kurināšanu?
lno
l
Daudze taču ir internacionālists, viņa patrons taču uztur draudzības saites ar visdažādāko tautu un rasu cilvēkiem no Lihtešteinas līdz Filipīnām:)
Ieva
I
Viņš teica, ka pie varas nāks krievi, bet ko lai dara, ka krēsls pie pakaļas ir pieaudzis ne tikai Saeimas priekšsēdim, bet arī policistiem.....
tu
t
augsti gudrais! pastāsti tuvāk, ko tu zini par demokrātijas principiem. ko tu zini, kas un kur ved valsti. ja nevari skaidri pastāstīt, paklusē. bezdibenī valsti ved tādi murgotāji kā tu.
Abele
A
Nezinu kāpēc neviena normāla partija neuzraksta sūdzības par Čas un Vesti rakstiem. Tur varētu rakstīt kaudzēm katru dienu par to, kā viņi sistemātiski jau gadiem ilgi kūda krievus pret latviešiem (var arī teikt ka otrādi, jo jebkuram normālam cilvēkam izlasot viņu rakstus pirmā doma ir iet un ar sūnainu mietu vālēt, bet tādiem kam vājāki nervi vispār nevajadzētu rokās ņemt tos papīrus, ko viņi sauc par avīzēm) ... MAnuprāt, tas ko pateica Daudze vispār nav salīdzināms ar mēsliem, ar kuriem viņi mūs aplej ikdienā.
es
e
Vispār uz kādu DP lēmuma pamatu tas ir izlemts. Vai tas ir kads konkrēts cilvēks DP, kas šādu lēmumu pieņēmis? Trūkst konkrētības. Kas teica, ka naida kurināšana? Tur bija draudi, tur bija cilvēku aicināšana neievērot demokrātijas principus. Tik liberāla pieeja no valsts orgāniem , ved mūsu valsti dziļāk bezdibenī. Kad vienreiz kādam par saviem vārdiem būs jāatbild?
klops
k
Arodbiedrības ''pret priekšniekiem'' vadītājs, kas var ieinteresēt tikai patruļnieku Vaņu Sidorovu... Vispār jau viņu slava viņiem iet pa priekšu, nu piemēram, pareizrakstības kļūdas, kas atrodamas katrā otrajā arodbiedrības paziņojumā vai neorientēšanās likumos...šitie džeki ir baigi ''nopietnie'' učistokvie...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas