Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Policija iepirkusi radarus un laivas ūdensmotociklu kontrolei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mēmele
M
Labi, ka sāk kontrolēt. Tikai kad noteikumi "nokļūs" līdz provincei? 30 m no peldētājiem ātrums 5 km/h.. būtu jau labi..
laiva
l
viss jau butu labi, tacu butu jasak ar pasiem udens policistiem. Vini pasi varetu iepazities ar noteikumiem pirms kontrolet citus. Citadi polici kadu aiztur un tad sak meklet savos pierakstos piemerotu likuma pantu par ko sodit. Ja policiem butu legali nokartotas kugosanas lidzeklu tiesibas, vini tos zinatu no galvas. Ipasi izcelas Municipalas policijas laivas, kuras nesamazinot atrumu brauc gar laivu piestatnem un peldetajiem. Iedot viniem vel jaudigakas laivas butu loti bistami. Viniem tacu nav nekadas saprasanas par drosu kustibu uz udens.
CR
C
Man patīk ūdensports, tā pat braukāju ar ūdensmoci. Mani novērojumi un ieteikumi. Pālis un ;udens ir divas nesavienojamas lietas un tad arī parasti notiek traģēdijas netikai attiecībā uz peldlīdzekļu vadītājiem, bet arī pašiem peldētājiem. Es redzēju kā glabēji meklēja un atrada noslīkušo, kas bija gājis peldēties pālī. Krastā sēž tuvinieki un pārdzīvo. Traģēdija. Par peldvietām vis tā kā būtu skaidrs, taču atklāts paliek jautājums vai ar to tiek saprastas visas vietas, kur peldās, vai arī tikai oficiāli ierādītās un norobežotās vietas. Ieteikums, vadoties no novērojumiem, peldētājiem, kuriem šausmīgi gribas peldēt ārpus peldvietām, teiksmi tālu jūrā, tālu ezerā, vajadzētu padomāt par sekojošu lietu, kā mani var vieglāk pamanīt, proti, uzvilkt kādu spilgtu peldcepuri, jo tad jūs saulainā laikā vai viļņos vieglāk varēs pamanīt gan krastā esošie, gan arī laivotāji, tas ir tikai ieteikums. Tāda peldcepure maksā ap 80 sanīmiem, kas būtībā ir vienas alus pudeles cena. Taču tā palielinātu jūsu drošibu, proti, jūs kļūtu redzamāks. Gan glābējiem jūrā, gan laivotājiem. Pēdējais un pats svarīgākais - savstarpēja cieņa, makšķernieku, peldētāju un laivotāju (arī ūdensmotociklistu) starpā. Jo visi mēs atpūšamies un nevajadzētu bojāt atpūtu ne vienam, ne otram. Ir interesants novērojums - tur kur daudz laivo un braukā ar ūdensmočiem - tīklus un citus priborus neizliek malumednieki, jo pastāv risks tos nejauši sabojāt ar dznskrūvēm vai turbinām.
kauliņš
k
Ūdensmotociklistiem ierobežojumi darbojas 3 km joslā no krasta līnijas. --------------------------------- Tur jau tā nelaime, ka daudzi dunduki jūrā cenšās pēc iespējas tuvāk krastam braukt, lai pazīmētos cilvēkiem. Nemāk braukt, bet zīmēties grib. Brauc dziļumā un mācies vērpt piruetes un lekt pa viļņiem. Man pašam patīk ar ūdens moci braukt, bet cilvēku tuvumā nelienu. Man pašam kādreiz nebija, tad atceros, cik nepatīkami bija, ka šāds braucējs gar degunu nobrauc un ezerā viļņus saceļ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas