Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Policija noskaidrojusi 16.martā apspļaudītās pensionāres personību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Es neesmu no tām,kuru var viegli "apbižot"! Te gan ir otrādi- ES esmu Grantiņu "apbižojusi" un viņš nobloķēja man pieeju savam NACIĶA portālam,kurā viņš,kā NKVD troika, visus kar,šuj un slaktē,bez tiesas ,jo tas viņa murgu "tribunāls"ir iekaisušu smadzeņu produkts.Apšāvis un pakāris jau VISU politvirsotni Latvijā.Pilnīgi dzīvniecisks naids pret žīdiem tam jūsu Latvijas Arafatam.Es gan nepārzinu tās internata lietas,bet man NAV skaidrs KĀ var ļaut VĀCIJĀ !!past"'avēt TĀDAM portālam,kur atklāti tiek sludināts naids pret žīdiem!Žīdi NAV lamuvārds!Izlasiet tiko izdoto F.Gordona grāmatu"Lokanums un spīts. Uzstāšanos ,Freimaņa,TV-5 pie Mamikina,uzskatu par naciķa Mamikina noorganizētu PROVOKĀCIJU un Freimani - par uzpirktu provokatoru vai PSIHISKI ļooti slimu cilvēku.To secinu pēc viņa teiktajiem murgiem par žīdu šaušanu ,lai arī tikai to,kas slapstījās pie pieminekļa.Uz tiesu par "fašistiem"- TO JĀ,jo mēs neesam fašisti,bet tue Freimanim кишка тонка! To "spektākli"Mamikins SPECIĀLI noorganizēja un nu Dombrovski,nez kapēc pataisa par fašisma atbalstītāju,ksenofobu,antisemītu utt.To viņš kopā ar SC scenāriju izcepa,lai būtu iegansts Dombrovski nozākāt. ES brīnos arī par Latvijas DP,ka ļauj naciķim Mamikinam TV-5 katru dienu GĀNĪT,APMELOT Latviju un latviešus ,piesedzoties ar Satversmes 100.p.,kur NAV ATĻAUTS vārda brīvību izmantot VALSTS NOGĀNĪŠANĀ,APMELOŠANĀ!
arturs
a
pats intresantaakais ir tas ka meitene tomeer centaas runaat latviski, bet vinjai protams bija krievisks akcents, un sheit komentaaros par vinju njirgaajas "maita krieva". un ar taadu attieksmi juus domaajat ka krievi saaks runaat latviski. kur veel var atrast tik stulbus cilveekus kaa latvijaa, laikam jau nekur.
janifer
j
jaa vinja nav krieva jo vinja ir maita
janifer
j
jaa jociiga country lv cilveekam iesit uzspljauj kas ir nofikseets un veel ir vajadziigs iesniegums lai to krievu kuci neietupinaatu vismaz uz sutkaam bet bud ir iists suuda braals kvadraataa
XXXX
X
taisniba.Piekritu katram vardam.Maita krieva ir var gazt virsu kaut sudu spaini,mes busim saprotosi un attaisnojumu atradisim.Viens maita krieva no rita lidz vakaram ganas komentaros viss ir OK Vienvirziena Tolerance
silis
s
"es-nav-krieva", tas skan bez maz lepni! Vismaz normāliem krieviem, kas, par laimi, Latvijā ir vairums, nav jākunas par sovjiet-psiho-produktu! JO "es-nav -krieva"!
Baiba
B
Es kaut ko laikam neesmu televizora ekrānā pareizi saskatījusi. Ōficiālā līmenī runā tikai par spļaudīšanu, kas tiešām nav nekas krimināli sodāms. Bet es nepārprotami redzēju, kā tā vecā kundze saņēma kārtīgu sitienu pa seju. Ja jau policija tik ļoti baidās no krieviem, ka pat neuzdrošinās nosaukt lietas īstajos vārdos, tad nav jābrīnās par iebiedēto kundzīti, kas tāpat neuzdrošinās iesniegt sūdzību. Galva taču turās vēl klāt, ko gan vairāk var vēlēties! Un vēl - atkal parādās divu tautu atšķirīgās mentalitātes. Latvieši uzreiz nodeva savu ''varoni'', bet, vai mēs uzzināsim, kas ir šī krievu kausle, tas ir maz ticams.
Aina
A
redz kā, ir cilvēki, ko policijai izdodas sameklēt ātri. nu bet neko rupjā meitene, es toties tevi atcerēšos kā vienu no tavas tautas mēsliem, un domāju ne es viena.
bud
b
Paldies! Ai,beidziet! Vismaz mana radu,pazinju un draugu loka nav latvieshu,kuri butu ierindojami shaja "nacionalju" kategorija,kuriem bez savas tautibas un muzjiga cieshanu atgadinashanas,nav ko piedavat sabiedribai. Vienkarshi latvieshi sho poziciju baidas publiski izteikt,jo tad uzreiz tevi nosauc par krievu lidzskrejeju,nepietiekoshi "latvisku" utt. Te ari ir tas bediga situacija,ka daudzi latvieshi censhas identificet krievus tikai ar tiem krieviem,kuri apspljauda latvieshu vecenites,rupji lamajas utt. Un daudzi krievi identifce visus latvieshus tikai ar demonstrativajiem 16.Marta nacionaljiem pie Brivibas piemineklja,kuri ari parasti rupji lamajas. Bet tie ir tikai dazji bljaustigi individi,kuri vienkarshi uzvedas skaljak un tapec tiek ieveroti. Pieklajibu un iecietibu parasti iemaca gjimene. Ja gjimenes tevs(krievs vai latvietis) atnak majas pec darba un regulari lama visas savas nelaimes un luzerisma krievus(vai latvieshus),tad ari berni izaug ar sho neglito ieradumu. Bet ir ceriba,ka jauna paaudze,kura shobrid aktivi celjo pa pasauli un stude arzemes saprot shi nacionalisma shauro un aprobezjoto redzejumu.
abac
a
a kur šī provakatores iniciāļi?
Sarkanais
S
Domāju, ka tā jaunā redfašiste ir identificēta, taču tantiņai labi samaksāja, lai neceltu skandālu.
bud
b
Nu un Jums labak patik muzjigi ciest,ienist un koncentreties uz 70 gadus veciem notikumiem? Katrs pats izvelas savas dzives prioritates. Ja pashreizeja dzive nav neka pozitiva,tad muzjiga kashkja mekleshana ir acimredzot vieniga izeja,lai savu dzivi padarit jegpilnu. Un pieklajibu nevajag jaukt ar gljevumu un aprobezjotibu.
vēsais
v
"sieviete noskaidrota un viņa sniegusi sīkus paskaidrojums par to, kā konflikts attīstījies". nebūtu slikti noskaidrot no sievietes sīkus paskaidrojums par to, kā attīstījusies saruna ar policiju
no malas
n
Vai tev vajadzēja tik publiski apliecināt savu gļēvumu un aprobežotību?
Юрий
Ю
Здравомыслящий латышь))) Скорее всего вас скоро в красную книгу внесут, готовся. Если серьезно- уважение вам, от меня лично, за обьективное мнение.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas