Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Policija tomēr vēl nesāk kriminālprocesu par "okupantu autoparku"; saraksts vairs nav pieejams

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
janka
j
9.maija histērija tikai sākas,pa krievu radio sāk laist kara dziesmas.......
ieva
i
... interesanti kaa buus uz priekssdienaam peec ssiis storijas..?! Vai okupantu patriotisms pieaugs,piemeeram uzkraasojot krievu karogu uz dziivokllu durviim ... vai apsiiks ... ar interesi veerossu ssos bleediigos smerdellus... -man viens taads frukts kaiminnos miit arii.....
Aina
A
Гоша 15:39 Не надо другой язык и национальность принижать ! Если свои патриотические чувства вы умеете выражать только принижая других, то грошь вам цена ! Re, kā bāleliņš skaisti pateica :) Bet darbos - raksta latviešu portālā krieviski, izrādot dziļu cieņu. Īsts savas tautas dēls! Mīlestību, cieņu un apbrīnu tādi cilvēki mūsos izsauc. Nenoliedzami.
Aina
A
pats smieklīgākais, ka pat urlu domāšana ir defektīva. Piemēram austrumeiropiešu, tai skaitā latviešu aizbraukšanu peļņā uz Īriju viņi sauc par okupāciju... Ne poļi, ne latvieši, ne lietuvieši tur nerīkojas kā padomju urlas visā pasaulē, kas sludina, ka vietējie ir tikai bauri, kam jārunā ar viņiem krieviski. Un ka padomju cilvēkiem visur pienākas izglītība un veikali un ielu plāksnītes krieviski. Par ko mums šī draņķīgā sodība uz kakla, šī tumsonīgā, neizglītotā un agresīvā padomju aziātu orda uz kakla?! Visa Eiropa atviegloti nopūtās un uzgavilēja, kad Ļaunuma Impērija bruka. Bet viņi pat TO nesaprot, ka ir par sodību pārējai pasaulei. Viņi jūtas izredzētie un glābēji un vēl Dievs vien zina, kas. Bet vai patiesībā tie nav nejauki netīrumi, ko vējš izdzenājis pa pasauli?
XXXL
X
Nez kā būtu, ja tīmeklī ieliktu Dienas komentētāju sarakstus (ar "atkostiem" datiem par personu , e-pastu utt. ).
janka
j
LRP žETONS TEV
LRP
L
Es apbrinoju tos krievus un vin'u lidzskrejejus,kas tik naidigi noskan'oti pret Latviju un taas pilson'iem.Man biez'i iznaak braukaat uz Peterburgu(s'pions neesmu),zinaatu juus kaada tur ir attieksme pret mums.Vin'i muus apskauz' par visu ko,lamaa savu valdiibu ar riktigiem krievu matjiem un brinaas kaa s'eit dzivojos'ie krievi taisa taadas problemas, valstii kuraa vin'i dzivo.Brinaas,kapeec nemaacaas valodu un necens'as dabuut pilsoniibu,pat iesaka taadus dziit no valsts,bus'ot gaiss tiiraaks.Iesaku,tiem lielajiem s'n'uksteetaajiem aizbraukt uz savu senc'u dzimteni un parunaat ar vienkaars'ajiem cilveekiem,pat krievu biznesmen'i taadu vieteejo krievu vaavul'os'anu par apspies'anu un nezin veel ko.Gribi s'eit dzivot saticiibaa,nekurini naidu neesam jau Mamikini jeb celovek.
es
e
A kada tev ir mas'ina,varbuut ari pateiksi kur dzivo???Varbut tava mas'ina ir 'HOETIKA' un tu braukaa pa pilsetu smirdinaadams,kops' kura laika krievu interesee Latvijas laikraksti?Ir tac'u saveejie,puksti un bezdi tajos.
Bogdanova, bļ...
B
Tu pārāk sarežģīti ņem. Ja Krievija iebruks Latvijā, pasaule kļūs citāda. Nekur viņa nebruks, kam viņai Latvija kā naidīga province, ja pašlaik tā ir ES valsts, kas pati lien Krievijai pakaļā kā tāda anālā konfekte. Savukārt no mūsu puses raugoties, tiešām vienīgā problēma ir tā, ka šiem Krievijas simbolikas nēsātājiem/demonstrētājiem (kas it īpaši pēc 2008.gada Krievijas iebrukuma Gruzijā ir klaji nedraudzīgs žests pret Latviju) nerodas pietiekami daudz problēmu, piemēram, ar Ceļu policiju, kas viņu dzīvi varētu krietni sarežģīt, un citām valsts struktūrām. Šim sarakstam būtu jābūt ikviena Ceļu policista rīcībā, lai zina, ka ir darīšana ar nelojālu cilvēku, kurš sirdī atbalsta tādu pašu Krievijas iebrukumu Latvijā, kāds notika Gruzijā.
Mjā ...
M
Redzēju, kā privātā uzņēmumā risināja jautājumu par apsardzes firmas izvēli. Bija vairāki pretendenti. Izvēles dienā priekšniecība ieraudzīja, ka vienas apsardzes firmas mašīnās iekarināti Krievijas karodziņi. Pretendentu apspriedē izvirzījās jautājums - vai potenciālo pakalpojumu sniedzēju lokā jāpatur kāds, kura mašīnas pa Latviju braukā, reklamējot Krievijas valsts simboliku. Vai arī labāk piesaistīt tādas firmas, kuru darbinieki vismaz klaji neizrāda atbalstu kaimiņvalsts atribūtiem. Secināja, ka jālobē savējie. Līdz ar to attiecīgās apsardzes firmas vadība, kuras darbiniekiem Krievijas karodziņi tik mīļi, palika bez potenciāla pasūtītāja. Tā teikt, ja kāds klaji demonstrē Krievijas valsts simboliku, tad lai arī Krievijas valsts šai personai nodrošina iztiku.
Tvaika ielas sanitārs
T
Meitenīt, okupācija nav ne bļaujamais sauklis, ne lamu vārds, bet termins. Un tā nozīmi vajag zināt. PSRS okupācija Baltijā bija noziedzīga tāpēc, ka bija aneksijas instruments, bet pēdējā ASV teritoriālā paplašināšanās notika 1853. gadā - nelielas izmaiņas ASV un Meksikas robežā. Hāgas konvencija, kas definē okupāciju, uz to brīdi vēl nebija pieņemta. Par "pusi pasaules" melots. Ne Irāka, ne Afganistāna nezaudēja neko no savas teritorijas. Par karodziņiem - nav nekādu karodziņu "pusei Latvijas", un ASV nav nekādu pretenziju pret Latviju.
Zigis
Z
Vēl pirms tevis piesauktās ASV puspasaules okupācijas, Hitlers bija okupējis puskrieviju. Es gribētu redzēt, "kas tur liels" tev būtu, ja pastaigāti pa Maskavu ar kāškrusta karogu :)
ina
i
nesaprotu,kas tur liels,ka karodzins,un ka pus latvija skraidija ar ASV karodziniem uz krekliniem,biksu pakalam un visur citur,tas ir normali?ASV ari pus pasaulei ir okupanti.
Zigis
Z
Tavs variants izklausās diezgan loģisks. Es tikai papildinātu ar mūsu drošības iestāžu dīvainajām darbībām, te rosināt lietu, te atkal nerosināt. Tāds iespaids, ka drošībniekiem vēlme tikai popularizēt sarakstu. Kas par to būtu zinājis, kas atradis, ja ne Drošības policijas paziņojumi kuri nokļuva visos mēdijos un portālos.
pamela
p
Tā ir kārtejā Kremļa provokācija ,kā Tallinā - hakeru darbiņš.Mums ,letiņiem ,100 gadus ir pie kājas viņu karodziņi un pāris gs.vecās lentītes.Toties Kremļa TV "Rossija" jau ar siekalainu muti intervē tos "apdraudētos"krieveļus un pat viņu bērnus!!TE drīzāk ož pēc Kremļa ieseres IZDĀĻĀT krievu pases,hakeriem/ viņu / uztaisīt VILTUS latviešu rakstītu krieveļu sarakstu un itkā PAR DRAUDIEM krieveļiem pēc Putina pavēles,kā Gruzijā iebrukt Latvijā un realizēt pilnīgu un totālu OKUPĀCIJU.Priekš tam jau SKRUNDU p[ar brīvu dabūja,jo neviens!!pēc 10 g.par to NEMAKSĀS!! un tur varot īpašnieks darīt ko grib ,TĀTAD - atjaunot lokatoru,uzstādīt raķetes,kaut vai ar ātomgalviņām.Jūs pat nevarat iedomāties KAS DARĀS LATVIJĀ faktiski?!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Interneta saitē publiskotajā sarakstā starp automašīnām, kuras rotā Svētā Jura lentītes, vairāku privātpersonu un dažu uzņēmumu starpā vīd arī valsts uzņēmumam Latvijas pasts (LP) piederošs Renault Master, vēsta Diena.

LP preses pārstāve Agija Tērauda skaidro, ka "šis gadījums ir vecs", jo LP par šo faktu uzzinājis jau maijā un vairāk neviena uzņēmumam piederoša automašīna ar šādu simboliku apkārt nebraukājot. Lentītes piestiprināšana automašīnas šoferim izmaksājusi dārgi, jo par neatbilstošu automašīnas noformēšanu saņemtais sods bijis bargs - kā liecina LP sniegtā informācija, šoferis, kurš pieļāvis šo pārkāpumu, ir atbrīvots no darba.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas