Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Policists: Latvija uzskatāma par fiktīvo līgavu izcelsmes valsti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
asssss
a
ne jau visas ir vienadas. Melnas avis jau ir visur ;) Tikai musejas ir vairak "izbadejusas". Butu ukraina, baltkrievija utt. ES, tad nu vini gan paraditu high class- number 1 fiktivo laulibu slegsana
Kauns
K
Kauns, ka latvietes ir tādas padauzas!
x
x
bļļ.. .zosis nav vairs ko piebilst
Beibe
B
Prieks, ka Jolkina tikusi ārā no pīļu dīķa ar šitiem lūzerletiņu komentāriem (ka tik ieņirgt, bet ne jau par lovelasu Kastēnu) un uzņēmusies šitik aizraujošu un noteikti ne vieglu tēmu! You go, baby!
es
e
Ha, vai Aleksandra Jolkina, topošās grāmatas autore nebija tā, kura bija gatava atdoties Kastēnam viņa dienesta mašinā?? ------- un Kastēns vai tik toreiz nebija integrācijas ministrs. Tāpēc Jolkina tagad būtu uzskatāma par integrācijas lietu specu. Un fiktīvās laulības ir pakistāniešu integrācija ES.
I.Gr.
I
Fiktiivaas lauliibas ir sastopamas arii Vaacijaa ar cilveekiem, kas nav ES pilsonji. Taadas te tiek atteelotas pat populaarajaas "telenovelaas". Policija taas var atklaat, ja drusku papuulaas. Nezinu, vai shaadas lauliibas ir sodaamas.
Terorists
T
Tikai jūs piemirsāt vienu lietu,vai viņa bija islamticīgā.Un lai islama pasaulē aprecētos,līgavainim ir jāizštudierē islams,jāatbild mullai,jāsaņem mullas svētība un tad tikai vecāku.Līgavainim ir jāsamaksā vecākiem un sieva jānodrošina un tad tikai kāzas. Tā kā mūsu aitiņas ir tikai vilnas un apakšgala vērtas,un domājams kad aprecot ALLI BABU vēstniecībām šadas draiskules būtu jātriec uz vīra valsts vēstniecību, lai arī tur viņas saņem islama svētību.
:P
:
man ari viens pakistanis piedava preceties par 5000euro. Tas jau nekas, ka man ir draugs un taisamies preceties. Redz, pakistanis saka, ka es varu ar draugu padzivot kadu laiku atseviski..utt. megina man iegalvot, ka tas tikai uz 4 menesiem, kamer dabus lapeli, kas atlauj vinam stradat.... Uhhh.... nebutu vins mans kolegis, drosvien nosudzetu policijai.....Galigi,,,,,,,,
hmmmzzz >> .
h
zinu gadījumus, kad fiktīvā līgava un līgavainis viens otru pirms laulībām jau ir pazinuši. tradicionālais scenārijs - puisis aizbraucis uz valsti x, ir normāls darbs, tik beidzas vīza, kā rezultā teorētiski nāktos atgriezties savā izcelsmes valstī x. rezultātā meklē risinājumus, kā konkrētajā valstī palikt. griežas pie sev riņķī esošajām, pazīstamajām, daudz maz uzticamajām sievietēm, vai var izlīdzēt. dažkārt kāda tāda izlīdzētāja arī atrodas. tajā skaitā arī no Latvijas. tiek noforlētas laulības, kā jau laulības (t.sk. piemēram, UK nolikts pirms laulību savstarpējās pazīšanās eksāmens, kas jākārto visiem, kas grib precēties). tik seksuālā interese parasti (vismaz sākotnēji) teju nekāda. personīgi nezinu nevienu gadījumu, kad kāda būtu piespiesta uz seksu kur nu vēl grupveidā. tāpat nezinu gadījumus, kad šādu laulību formēšanā piedalītos kāda trešā persona (atšķirībā no tradicionālajām līgavu meklējumu braucienu tūrēm Taizemē, ko organizē firmas) esmu redzējusi, ka problēmas un sūdzības sākas gadījumā, kad sieviete satiek savu vienīgo un īsto, ar ko grib precēties, tak faktiski jau ir precējusies ar kādu uzturēšanās atļaujas gribētāju
Kastens
K
Ha, vai Aleksandra Jolkina, topošās grāmatas autore nebija tā, kura bija gatava atdoties Kastēnam viņa dienesta mašinā?? Tad jau varam spriest, cik "patiess" un netendencizos būs šis pērijums..
Namdaris
N
Paklatīrietes. Vai paklatvietes?
Terorists
T
Un tad kad viņas tiek izmantotas tad skrien uz vēstniecību un bļauj kad izvarotas.Aprecēja ALLI BUBAS,bet aizmirsa pieņemt islamu.Nestaigā parandžā un no islamticības ne smakas. Un tad jājautā vai mūsu vēstniecībām ar šādām daiļavām būtu jāķēpājas,jo privātā dzīve ir tomēr svēta lieta. Tātad ko gribēji to dabūji un griezies vīra valsts vēstniecībā lai palīdz un dod iztiku.Četras sievas,un ja vīrs neuztur tad darbojas islama likumi un LATVIJAI gar to nav nekādas daļas.
.
.
vai fiktīvo līgavu pienākumos ietilpst arī sekss, vai viņas visas tiek grupveidā izvarotas, ka te diena pirms kādas nedēļas rakstīja?
.
.
nu ko tu stulbam padarīsi. policija te, domāju, bezspēcīga.
!
!
Uhh, kā Daces, Aivas un Valentīnas dragā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas