Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Policistu likumpārkāpumi izraisa sašutumu Lietuvā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jo
j
sveiki braliukai zaidziam kara su policija
IncParaac
I
Jā! Ir! Ir arī tādi - sifilitiķi! Rūp - ka šo skaits - pieaug! Nū-ū - vismaz piemin/parunā! Ar Solvitu, Solvitu - parunā! Pavirini - Solvitai!
IncParaac
I
ABC 15.09.2008 14:38 Interesanti, vai Latvijā varu sagrābušajās aprindās vispār ir kāds, kurs'nebaidītos no iespējas, ka Vaškevičs sāks izrunāties? Laikam jau nav - citādi jau 52 nelieši nebūtu paklausīgi nobalsojuši par Loskutova atlaišanu Ērglis 15.09.2008 15:48 . A.Platacis arī pauda sašutumu par Dienā rakstīto, ka V.Vaškevičs neierodas uz Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroju (KNAB) uz apsūdzības uzrādīšanu kriminālprocesā, kurā viņam piemērots aizdomās turētā statuss par neatļautu piedalīšanos mantiskos darījumos no 2002. līdz 2007.gadam. "Ne es, ne Vaškevičs nekad neesam aicināti apsūdzības uzrādīšanai. Apsūdzību vispār uzrāda prokuratūra," uzsvēra advokāts. A.Platacis informēja, ka otrdien V.Vaškevičs dodas uz KNAB sniegt liecības, turklāt viņa rīcībā nav informācijas, ka KNAB grasītos sūtīt lietu kriminālvajāšanai. Arī dalību neatļautos mantiskajos darījumos V.Vaškevičs joprojām noliedzot.
zemietis
z
Tad būtu arī uzrakstījuši, kas tie tādi par pārkāpumiem, ko šie šmigā sastrādājuši! Par avāriju ir uzrakstīts, bet par galveno notikumu -nekā!
kurmītis(f o t o g r ā f s)
k
... Pēc Ādamsona teiktā, pirms desmit gadiem Latvija noziedzības apkarošanas ziņā bija apsteigusi gan Igauniju, gan Lietuvu, taču patlaban no kaimiņvalstīm Latvija krietni vien atpaliek ... laikam Ādamsonam atkal misējies pateikt kaut ko pilnīgi safantazētu bet lai jau ar šizofrēniju sirgstošiem tipiem tā atgadās bieži

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas