Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

precizēta - Krievijas latviešu sadziedāšanās svētki pulcē ap 150 dalībnieku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alkass
a
Eu, nu kas par sviestu! Nevar nobloķēt to Čeloveku? ZB jau ar savu imperiālismu un nacionālā naida kurināšanu!
Goga
G
Diena, lūdzu nepieņemiet komentārus no dažiem čukčām kirgilicā, kuri cenšas kaut ko negatīvu ierakstīt. Tomēr valsts valodā iznākošam mēdijam tā nepiedienas.
niknais
n
Man patīk, kā Alberte kārtējo reizi nospīd ar savu "dižo" intelektu. Tātad viņasprāt vārds "pacelties" ar nozīmi "pakāpties" esot "skaists, latvisks vecvārds"?.. :)) Vai viņai neienāk prātā, ka tas ir pārņemts krievu vārds "podņatsa", kas nozīmē gan "pacelties", gan "uzkāpt, pakāpties"?.. Ak jā, bet Alberte jau laikam krievu valodu nezina..
dorins
d
Visu cienu siem latviesiem, kuri ir tik ilgi izdizvojusi svesuma. Latvija latviesusu jorpjam iznicina un vistrakako, nezeligako, ciniskako genocidu pret latvisu tautu uzsaka Godmana un LC banditiskagrupejuma vadiba.
Человек
Ч
Нет ума - считай, калека.
Prieks
P
Baruciet mājās, Krievijas latvieši, te visiem iet grūti, bet labāk kā Krievijā. Tāpēc Latvijas krievi negrib braukt mājās.
Rasma
R
Un vel,nupat Maskava Latvijas vestnieciba tika nosvineti Jani,forsi ,skaisti bija Maskavas biedribas latviesi ,bija augsti Krievijas viesi,bija ari no Latvijas viesi,Es Latvija jau cik gadus nevaru nosvinet Janus ,man nav radinieku laukos,bet pilseta,Jurmala tur nav neka. man prieks par Krievijas latviesiem Nekas ka Jani tika nosvineti agrak ,bet galvenais viniem tur katru gadu svine forsi Janus.
Rasma
R
Ar prieku izlasiju Jusu komentejumu.Gribu teikt ,ka tik tiesam Krievija Latviesi turas kopa ,varbut ne visi,jo mes esam tada tauta -savrup-,bet tie kuri velas tikties tie tiekas ,svine no sirda visus Latvijas svetkus draudziga kopiene ka tuvi radi,un man skiet ka katrs Krievijas latvietis ar saposu sirdi mil savu Latviju,bet nemaz nav tik viegli atgriesties Dzimtene,ir jau visadi skersli,bet tad tadel vini nav sliktaki par Latviesiem Latvija.Kaut gan zinu ka daudzi latviesi viebj savus degunus,A vini ir Krievijas latviesi,bet KAPEC? Un par tiem apvainojumiem citam pret citu,tik tiesam labak dodiet viens otram savus E pastus,un diskutejiet,bet ta par visu internetu,domaju ka tas nav seviski pieklajgi.
Rasma
R
Mila kundze,zinu ka lielako tiesu Krievijas latviesos ir ari Latgali,ta ka varat but ar mierigu sirdi,vismaz zinu daudzus Latgalus Maskavas Latviesu biedriba.Mes tacu esam viena tauta,nav jau tada republika ka Latgale? vai varbut esmu Jus aizvainojusi? Tad piedodiet.
arturs
a
kura zeme ir naidiiga tas gan ir striidiigs jautaajums.
arturs
a
intresanti kas tad taa buutu par programmu tai laikaa kad paarsvaraa visi muuk no latvijas?
Turpmāk
T
Turpmāk vairs nevajadzētu aizrauties ar dažādām bērnišķīgākm krievu integrācijas programmām, nevaru piekrist kā nodokļu maksātājs, ka mana nauda tiek tērēta dažādos kursos, kur aprobežoti krievu tēvaiņi drusku pamācās latviešu valodu, neesmu ar mieru atbalstīt arī divdomīgas krievu sabiedriskās organizācijas, kas pie pirmās iespējas prasa divvalodību. Bet esmu ar mieru, ka mani nodokļi tiek izlietoti, lai veicinātu latviešu atgriešanos dzimtenē no Krievijas un citām pasaules valstīm.
ruksis
r
Krievijas latviešiem vajadzētu braukt mājā (un Latvijas latviešiem viņus ar atplēstām rokām un palīdzību saņemt). Nav tajā naidīgā zemē ko palikt.
Maška
M
Vajadzētu gan viņus katrreiz vest arī uz Dziesmu svētkiem šeit, tikai bāleliņi visu šeit izparpalējuši un nolaiduši zem kliņķa, naudas neiznāk.
Tontone
T
Malači! Vismaz kaut kas gaišs un pozitīvs šajā drūmajā mūszemes īstenībā. Lai Krievijas latviešiem veicas! Paldies, ka izkopjat savas tēvzemes kultūras tradīcijas. Tikai tos fašistus u.c. apvazātos apvainojumus abas komentētāju strīdus puses (gan krievu, gan latviešu) "cilājiet" savos e-pastos vai satiekoties izkaujieties. Mēs esam noguruši no tā ļaunuma. Nu riebjas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas