Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

precizēta - Latvija piegādās kartupeļus Āfrikas badacietējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DRRR
D
Tas labi, ka no priekulieshiem kaads peerk kartupeljus. Tas ir tas pozitiivais moments visaa. Bet aafrikaanji ne-eed kartupeljus un, ja var ticeet Alberta Shveicera pieredzei, tur nevar arii kartupeljus izaudzeet, viss aiziet lakstos. Kaada tad jeega pieradinaat cilveekus pie daarzenjiem,kurus pashi nevarees audzeet? Jo vinji atkariigaaki no labdariem, jo tas labaak, ja?!
garāmejot
g
Ir tāda sena pasaka. Reiz kādā vētrainā dienā aitu gans kalnos pamanīja nomaldījušos, samirkušu un nosalušu aitu baru. Viņš tās paņēma pie sevis, lai sasildītu, taču kūtī nebija vietas, jo pašam bija ganāmpulks. Lai dotu vietu jaunpienācējām, viņš izveda savējās vētrā ārā. Pēc dažām dienām vētra norima, un gans piedāvāja izglābtajām aitām palikt pie sevis. Viņas atteicās. Kāpēc? - jautāja gans, - Vai tad es nerūpējos par jums šajā skarbajā laikā? Nē, tu rūpējies par mums, mēs tev ļoti pateicamies, - atteica izglābtās aitas. - Vienkārši mēs redzējām, kā tu izturies pret savējām aitām.
Slakterskola
S
Lai Latvijas parlaments palidzetu lauksaimniekiem tur ne tika pucei aste ziedes, bet ari bobim izaugs ragi.
oskars
o
Stulbums , jo socialajam dienestiem nav ko dot TRUCIGAM gimenem Latvija . Kurs MELO ????
Vuarzazi
V
Līdzīgi Latvijā varētu importēt no Saharas malas valstim siseņus : Šie sienāži grilēti garšo kā gārneles.
Vuarzazi
V
Afrikà neèd kartupelus!
viesturs
v
kaaaa Juu tupie cilveeki nesaprotiet, ka Priekuljos razhos kartupeljus, par kuriem sanjems naudu! Shiii nav labdariiba, bet eksports ....................... padomaajiet ko rakstiet, pirms to dariet!
garāmejot
g
labais! ja Eiropai nevajag ražošanu Latvijā - vismaz Kanādai un Āfrikai noderēs! Lai veicas priekuliešiem!
Zane Grīnberga
Z
Kaut kas traks....pašiem nav ko ēst...visu laiku akcijas notiek, ka bērnus nav ar ko pabarot...:)) Bet, nu, jā, ja Latvijā palīdzēsi kādam, neviens nerakstīs avīzēs...bet ta palīdz Āfrikai...:)) Uzreiz izklausās forši...? Vai viņi Āfrikā ēd kartupeļus...?
lasitaja VK
l
Vai tad Latvijā neviens badu necieš???
Tupenis
T
Manuprāt, šī ir laba ziņa. Kartupeļi pietiks visiem. Kopš tos Kolumbs atveda no Amerikas, Eiropa badu vairs nav piedzīvojusi... Otrkārt, attīstīsies lauksaimniecības zinātne. Vai kāds šeit ir pret progresu???
Terorists
T
Labs bartera darījums.Latvija piegādā kartupeļus Āfrikai,Āfrika Eiropai savus badacietējus.
Zefīrs
Z
No vienas puses labi, bet otras pastāv risks, ka par kartupeļiem, kas tiek sūtīti uz Āfriku, tiek maksāts vairāk, nekā vietējā tirgū, līdz ar ko celsies cena šeit! Vai arī būs kā pad-laikos - visā plašajā PSRS varēja brīvi iegādāties Latvijas lauksaimnieku produkciju, tikai ne pašā Latvijā ;)
Pikselis
P
Man prieks, ka mūsu kartupeļu audzētāji sadarbosies ar Kanādas zinātniekiem par kartupeļu ieviešanu āftkāņu ēdienkartē. Tur taču vajadzēs labus kartupeļus Tos ar tiem melnajiem caurumiem, kas jāizurbj pirms vārīšanas, mēs taču apēdīsim paši. Arī tos sazaļējušos, kas tādi kļuvuši no ilgas turēšanas uz lauka zem caurspīdīgas plēves un tagad nopērkami veikalos.
Čiko
Č
Ir ļoti viegli mīlēt visu pasauli un nemīlēt savus tuvākos.Vai tad sava tauta jau paēdināta?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas