Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

precizēta - Maizītis noraida Jaundžeikara bažas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jūs izglītotie un gudrie
j
Paskaties, kas tu esi pats un ko tu vari izdarīt!
jūs domāt
j
tie, kuri no tālienes vada Latvijas nodevējus un virza mūs SC skavās un pret ES... tie taču arī tiek piemeklēti kā lielākie kretīni. Ko gribat no džiekara, atbilst prsībām J kalvītis spej deklarēt lietas, ka ja kāds ir ieveļets, tad var darī ko grib......idits, idiots...tad jau cilvēks , kuram Saeima vai MK esot sāksies halucinācijas varēs vadīt valsti.................. Tā piegriezusie krievvalodīgā berezovska ideloģija, ka "ceļ uz augšu kuņģi", piedodiet. Es saprotu, tik daudz čekai zagt kā psrs laikos vai maz izdosies. Cīnās visarioni...........
Valdis
V
Loskutovam gan vertiga informacija pret valdoso koalicija. Kapec sie merkaki ta dumpojas par vinu????
ES pats
E
Jaundžeikara meļa un likumu pārkāpēja dabu labi var iepazīt, izlasot Internetā atrodamo Valsts Kontroles Revīzijas ziņojumnu par "Laugas purva iznomāšanu", kurā konstatētas ļoti daudzas nelikumības ( 2005.g. septembris). Pamatojoties uz šiem datiem KNAB 2006.g. esot "uzsācis kriminālprocesu" pret Vidrižu Zemes komisiju, Padomi, Ģeoloģijas dienestu ( vēstule vietējiem iedzīvotājiem), BET rezultātu vēl nav. Vai tie dokumenti pret Jaundžeikaru nav "pazuduši" kopā ar to "slaveno" Vilkastei konfiscēto naudu Daudzas nelikumības Vidrižos tieši vadīja un realizēja Jaudžeikars kā Zemes komisijas priekšsēdētājs un Padomes lovceklis, piemēram, kā "pērles" ir Zemes iznomāšanas līgums, kas nemaz netika Padomē izskatīts, daudzi "pazuduši" zemes dokumenti, kādi jauni sarakstītie dokumenti ar atpakaļejošu datumu... Zīmīgi, ka iestājoties LPP Jaundžeikars noklusēja savu darbību Vidrižos, uzdodot sevi kā "piensaimnieku", kaut bija tikai Limbažu piensaimnieku akcijas turētājs, vēlāk to lielākais uzpircējs un kļūstot "Limbažu piena" pārdevējs Rīgas piensaimnieka šefam - Kalvītim... Vai šāds cilvēks var būt Saeimā? Vai melis un blēdis var vadīt kādu Saeimas deputātu Padomi, jo tas taču ir apvainojoši visiem locekļiem - klausīt šadu blēdi!
Jānis
J
Dzintaram nevajadzētu bažīties par Loskutovu un KNAB pazudušo naudu, lai pajautā Gundaram kā tad patiesībā viss notika, viņam vajadzētu zināt nianses, ja jau tik precīzi nosauca naudas apjomu.
elektorāts
e
katrs par pasauli spriež p\ec savas samatātības pakāpes... Nav brīnums, ka |Jaundžeikaram pilnīgi viss uz pasaules šķiet aizdomīgs un slepenu nozīedzīgu nolūku piepildīts - skatās tak cilvēks (ja šo vārdu var attiecināt uz viņu..) ar savām acīm, ar savu domu un izpratni...
zinām taisnība
z
- Pēdējais teikums laikam būs taisnība. Sākums tas tā - tavs personīgsiznāciens - ar to, ko nu vari un proti.
zināma taisnība
z
"Johans 01:17 Maizītis ir vai nu stulbs, vai nahals, vai provokators, vai ..., tādu Loskutovu tādā situācijā pieņemt darbā prokuratūrā?! Laikam Maizītis savā kapacitātē joprojām palicis Cēsu prokurora, nevis jau LR ģenerālprokurora līmenī. Žēl!" ŠABANSKIS - tas gan būtu Latvijas ģenerālprokurora līmeni. Tādi jau mums tie līmeņi ir - bet drīz jau izlīmeņos - cik tur vairs palicis .
arī tante
a
Varbūt būsi dzirdējusi vārdus SLIMS CILVĒKS ?
zilā govs
z
Jaundžeikeram ir taisnība.Zagšanā līdzvainīgo ieliek darbā prokuratūrā.Kādu likumdošanu Loskutovs pārzin,ja viņš nezin ,ka viņam ir jāatkāpjas kā vadītājam.Varbūt prokaratūrā vajag kādu ākstu,kas likumus pārvērš par farsu.Interesanti kādu partiju pārstāv Maizītis?Izskatās pēc sorosieša.
DD1
D
Tik tiešām tā. Tā kā Jaundžeikars tiesājas ar Latvijas valsti, viņam nevar būt tiesības pārstāvēt valsti tik nozīmīgā amatā. Tas jau ir nopietnāk kā interešu konflikts.
prokurors
p
Ģenerālprokurors, aicinot darbā A.Loskutovu, vēlas panākt, lai viņa zināšanas tiktu izmantotas valsts iestādēs, ne privātajās struktūrās. Pēc J.Maizīša teiktā, ar šo soli vēlos “vērst uzmanību uz to, kas notiek ar šāda līmeņa izmeklēšanas iestāžu vadītājiem pēc amatu atstāšanas – svarīgi, lai viņa uzkrātās zināšanas un pieredze, kā arī informācija, kas ir nonākusi viņa rīcībā vadot iestādi, tiek izmantota valsts, ne privāto struktūru interesēs.” =>Ja Maizītis domā, ka pateicis kādu lielu gudrību, tad viņš kļūdās. Tas viss varbūt izklausās gudri priekš Dienas un cilvēkiem, kas maz ko saprot. Kā izmeklētajs vai prokurors Loskutovs ir nekas. Līdz ar to arī kā izmeklēšanas iestādes vadītjs viņš nekas nav. KNAB visu izmeklēšanu vadīja no sākuma Bode, tagad Šikore. Loskutovs to nekad nav darījis un daudz no tā nesaprot. Līdz ar to nekāds labums kā no speciālista tādām "privātām struktūrām" kā Lembergs no Loskutova nebūs. Loskutovs māk lasīt lekcijas, piedalīties teorētikos semināros un konferencēs, uzstāties radio un TV ar intervijam par visprējiem politiskiem jautājumiem, kā arī parakstīt padoto sagatavotos dokumentus. Aicinot Loskutovu darbā prokuratūrā, Maizītis tajā pašā laikā nezin kāpēc nekādu interesi neizrāda pat par saveim studiju kolegiem, kas 20 gadus nostrādājuši apgabala prokuratūrās un tikko sasnieguši 50 gadus tiek sūtīti pensijā un spiesti pret paša gribu tagad iet par advokātiem, kaut gan labprāt vēl turpinātu strādāt prokuratūrā. Par tādiem cilvēkiem Maizīša rūpes nezin kāpēc nav manītas, bet tāds Loskutovs, kurš kā prakstisks darbinieks ir neks, viņam nezin kāpēc tik sevišķi rūp? Vai prokurastūrai tā pēksņi savajadzējusies neskūta sļupstoša publiskā seja?
Pikselis
P
Ja jau Jaundž... tā rūp Loskutova pilnīga neitralizēšana (acīmredzot, viņam ir paniskas bailes no Loskutova), viņš varētu pakonsultēties pie saviem draugiem austrumos. Viņiem tur ir liela pieredze, kā novākt nevēlamus cilvēkus.
Miks
M
VVAi tā bija Jaundžeikera māsa, kas krutku tirgoja?
Santīms
S
Maizītim nav jāataisnojas par tiesisku rīcību, bet Loskutovam jāveršas tiesā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

wer

"Man svarīgi pierādīt, ka mana atbrīvošana bijusi prettiesiska."

Bijušais KNAB vadītājs Aleksejs Loskutovs. Noskaties VIDEO

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas