Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 28. oktobris
Ninona, Ņina, Antoņina, Oksana

precizēta - Valdība VID reorganizāciju neatbalsta; Repše izdos vienpersonisku rīkojumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klusais
k
Pats interesantākais ir tas ,ka šī jautājuma risināšana ir izsaukusi vētru no TP puses. Varbūt neiedziļinoties lietas būtībā liekas samērā loģiski apvienot šīs struktūras. Taču saistībā ar apvienošanu interesanti ,ka oficiāli nekur neparādās,ka viens no mērķiem ir nevis apkarināt Jakānu ar saviem cilvēkiem, bet gan dabūt prom no VID Vaškēviču, kas tur manāmi ir aizsēdējies. Taču zinot Vaškēviča informētības līmeni un saistību ar daudzām lietām VIDā ( tur ir jābūt absolūtam muļķim, lai neredzētu , ka VV ir menedžējis virkni lietu) , TP viņu sargā kā savu acuraugu , jo nedodies var sākties dažādu shēmu un ar tām iesaistītu personu nākšana gaismā.
Lauku Gurkis
L
Atsevišķa VID strutūrvienības ir ar nodokļu zagšanu saistītās organizētās noziedzības galva. Tā ir milzīga PVN mazgāšanas mašinērjijas daļa, par kuras graušanu Einārs var dabūt arī lodi. Līdz ar būvniecības un ppp projektu apturēšanu TP&Co nepaliek daudz citu avotu no kurienes baroties. PVN zagšana bija viens no pēdējiem stabilajiem avotiem. Daudz jau viņi ar Vašiņu nepaņem, daži procenti no piesegtās atmazgāšanas.. :D.
dudū
d
Pasaki,kas ir Tavi draugi un es pateikšu. kas Tu esi.... Slikti, ja apgrozies un satiecies ar spriest nespējīgiem pusaudžiem. Kādā vilku barā esi, tādā arī gaudo. Žēl, ka nespēj izvērtēt valstī notiekošo! Laiks būtu sākt domāt ar paša galvu.
Džere
D
Atbalstu Repši.
RRR
R
Malacis, Repshe, par sava stingraa rakstura noturiibu! Tomeer jaatceras, ka tiks apvienotas nevis Finanshu policija un VID Muitas Kriminaalpaarvalde, bet gan VID Finanshu policijas PARVALDE un VID Muitas Kriminaalpaarvalde. Un domaaju, ka vajadzeetu dariit zinaamu, kas buus (vai kaadaa konkursaa tiks izveeleets) JAUNAAS (APVIENOTAAS) PAARVALDES DIREKTORS!
Clash
C
Bondara rēgs jau sāk staigāt pa MK
tautas draugs
t
Einār, tauta ir ar Tevi - triec tos velnus ratā!!!
sviests
s
Man pašam ir pilnīgi vienalga, kādā krāsā ir tie, kuri to dara, bet esmu pārliecināts, ka viņi visi ir vienādi, tai skaitā JL. Ja jau JL tiešām domātu valstiski, tad varbūt finanšu ministram vajadzētu sākt vispirms ar ministriju! Neesmu dzirdējis, ka viņš tur kaut ko mainītu, bet zinu, ka tur strādā gandrīz 400 darboņi un tur vidējā alga ir gandrīz 1000 latu pat pēc visiem grozījumiem... Un tev tas šķiet taisnīgi un valstiski? Vēl jo vairāk laikā, kad skolotājiem, policistiem, medmāsām ir teju minimālās algas, pensionāriem ņem nost no pensijām, samazina māmiņu algas utt.? Ko tur ministrijā dara 400 cilvēki???
Kārlis
K
Malacis Repše! Uz priekšu! Oranžie jau agonē! Būs jāsaņemas, jāsauc tauta palīgā un jāizskaidro viss, ko oranžie savārījuši, jo labprātīgi no siltajām vietām un siles neatkāpsies!
AE
A
TP to labi saprot, tamdēļ vienkārši liek sprunguļus riteņos un vilcina laiku. Gāzt valdību viņi varētu mierīgi, bet es domāju, ka viņu stratēģi ir izdomājuši skaistāk - priekš kam mums to darīt, ja to izdarīs tauta pēc pāris mēnešiem? ---------------------------------------------------------- --------- Neesat ņemīs vērā, ka situācija ir cita. Krīze sit visus, arī TP noziedzībā neiesaistīto vairākumu. Pēc pāris mēnešie TP situācija būs vēl smagāka. Radikālāk JL rīucība ir pareizi izrēķināta stratēģija.
Spiegs> AD
S
Kur Jūs ņēmāt, ka vairākums atbalsta Repši??? Manā plašajā paziņu lokā nevienu tādu nepazīstu, drīzāk otrādi, velta viņam visādus negatīva rakstura epitetus vai vienkārši atmet ar roku. Vai tad vēl nepietika ar viņa izgājieniem lietu sakārtošanā pirmās valdības laikā? Ar ko tad JL atšķiras no citām partijām - ja nu ar teorētisku vāvuļošanu lielākos apmēros.
KDH
K
protams reformas vajag vid,bet ja valdibai pat nelaul balsot pa so lemumu.. nu tad atvainojiet... Einaram atkal sakapis galva... taisa lemumus sev,lai no konkretiem cilvekiem tiktu vala un savus atkal ieliktu kresla,cik var saprast.... ceru repše,ka pienāks diena ,ka tevi pa šo finaša ministra darbu tiesās un ieliks cietumā pie žurkām,tur tava vieta.... jo šeit netiek domāts pa tautu,bet tik savām interesēm.... vai mums valdība vispār vajadzīga ,ka einārs un valdis visu zina labāk
Atmiņa
A
Partijas pārdala ietekmi un ir vēlme vienkārši pārņemt varu, lai paši darītu to, ko šobrīd darīja citi... Tas arī viss... ---------------------------------------------------------- ------------------- Redzi, draudziņ, te jau ir tā problēma, ka tu un tev līdzīgie domājat ne par valsti - Latviju, bet kā ieštūķēt sev un savai partijai kabatās. Un tādēļ mēs visi esam tādos mēslos un līdz ausīm. Kamēr nebeigsies šī negausība, nekas nemainīsies valstī. Lai nāk citi, kuri tā nedomā. Un tādi šobrīd ir JL, gandrīz visi. Un kurš to nespēj, to JL paši izmet no savām rindām.
sviests
s
kārtējo reizi var tikai pabrīnīties, cik dumja ir mūsu tauta... vai tiešām visi, kuri te izsaka atbalstu Feināram, liekas, ka tas tiek darīts tautas labā????!!! No kurienes šis naivums??? Partijas pārdala ietekmi un ir vēlme vienkārši pārņemt varu, lai paši darītu to, ko šobrīd darīja citi... Tas arī viss... Tā vien liekas, ka naivo un dumjo latvieti ir ļoti viegli apčakarēt ar kaut kādu nesakarīgu demagoģiju vai bezargumentu izteikumiem. Neesmu dzirdējis no Feināra nevienu sakarīgu argumentu, kāpēc tieši viņa reorganizācijas modelis bija vislabākais un galvenais, cik tad valsts ieekonomēs... Un, ja kas, FM ir tā iestāde, kas izdod likumus un noteikumus, ar kuriem tiek uzliktas dažādas bezjēdzīgās atskaites utt. Kur tad ir FM ieteikumi un reālās darbības uzņēmējdarbības veicināšanai??? Ai, tā vien šķiet, ka šajā valstī vairs nav nākotnes...
mērglis
m
degviela jau naakusi ešeloniem , par to jau tiesaaja arii Oderovu , kurš arii saciija ka maksaajis Sportam 7 santiimus par litru , un degviela naakusi gadiem ne tikai meenesi , pat deputaats O.Griigs( laikam no biezauša partijas) bija pamaniijies savaa lauku iipašumaa uztaisiit urbumu uz naftas vada , nekaadu muitas nookļu , tiiraa peļņa , degvielu realizeeja uzpildes stacijaas , zaga jau tonnaam , neba uz ielas kanniņaas andeleeja , bleežu kantoris , paši esam saveeleejuši , lai tik Repše izputina to teepistu midzeni, cietumaa taadus nebaaž , bet dereetu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas