Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

precizēta - Vēl nevienojas ar SVF par pieļaujamo budžeta deficītu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
re
r
skaidrs viss taapat..naudu nedos :DDD pareizi dara..droshi vien paskatiijaas vadonju algu sarakstus--saprata,ka jaagaida ,kameer vardarbiigi izmisuma dziitaa padzziis tos stulbenjus..tad arii dos..taa ka reps,godm,kalv..veidiigie--atslaabstiet :DD
Esīte
E
Bildē redzamais izsaka visu skaidrāk par skaidru - NAUDU NEDABŪSIM! Tā ir labākā ziņa kāda pēdējā laikā dzirdēta vai redzēta! Priecājos, ka maniem bērnubērniem nebūs jāatdod to naudu, ko valdība savāc sev! Vai, kas mainījās, kad saņēmām pirmo aizdevuma daļu? Jā, sāka atlaist strādājošos un samazināt algas jau tā mazatalgotiem darbiniekiem! Sāka izmaksāt PRĒMIJAS - PIEMAKSAS valdības vīriem un viņu padomniekiem, sāka pārbīdīt krēslus, lai ar kompensācijām izsmeltu valsts naudu! Valstī tika ieviesta slepenās valdības sēdes, lai tautu netracinātu! Lai valdības vīriem un sievām nebūtu kauns saviem bērniem acīs skatīties tie labāk nolien aiz aizvērtām durvīm, lai mājās varētu pateikt, ka ne jau es to citi! Visam ir savs mērs , tai skaitā arī tautas pacietībai! To vajadzētu atcerēties pirms lemt par tautas iznīcināšanu!
Paija
P
Foto pie raksta nav pareizā, nav atbilstoši tagadnei. Tagad R. izskatās pavisam citādi.
@
@
Varbūt sākumam kādu no SVF vajag par ķīlnieku paņemt, lai izjūt globalizācijas un alkatības sekas?
@
@
Varbūt sākumam kādu no SVF vajag par ķīlnieku paņemt, lai izjūt globalizācijas un akatības sekas?
Lelle
L
Nevienojas un NEVIENOSIES ARĪ, jo arzemnieki jau sen sapratuši, kas te notiek. Jūlijā Latvijā iestāsies defolts! Glābjas, kurš vēl var!!!
lauķis
l
Ko repše var panākt,ja pašam parādi gandrīz miljona vērtībā.Neprot puisis skarīgi veidot biznesu un līdz ar to valsts ir galīgā di--ā.Palūkojos statistikā un ieraugu,ka jaunlaicēnu ministri visi ir parādos līdz ausīm.Un tādi tagad vada valsti !?
lauķis
l
Varbūt visiem ,sākot ar repšuku vajadzētu sākt runāt neviss par līdzekļu samazīnāšanu,bet par konkrētām lietām kā nopelnīt.Kur raugās visu zinošais un redzošais repše,ka nodokļi strauji samazinās galvenokārt tāpēc ,ka algas maksā aploksnēs un vienkārši nemaksā nodokļus.
lauķis
l
Repšuka tukša muldēšana .Godmanis jau sen gribēja šo visu sakārtot.Tik vien sīkums ,ka valūtas fonds izvirza savus noteikumus ,kurus nākas pildīt,ja ne ,tad nekā.Repšuks ir tukša vieta.
studis
s
Es atbalstu Repši arī tagad!
biku-bee
b
Kas nu cits te kaut ko var izdari - ne jau TP (Tautas Posts), kas novedushi sho valsti lidz bankrtotam. Pedejas ceribas ir uz JL.
Līga
L
Repše panaks! Es vinam ticu!
sazvērestības teorija
s
Labi, papildināšu savu huligānisko fantāzijas lidojumu ar dažiem interesantiem faktiem - pirmkārt, kaut kā jocīgi, ka starp ASV un Krieviju norisinās sarunas par kodolieroču skaita samazināšanu, nez kurš un kādā nolūkā tās iniciējis? Vēl viens interesants fakts ir tā sauktie pretraķešu vairogi polijā un čehijā. Tiem, kas tic, ka tie ir priekš Irānas uzreiz varu ieteikt izlasīt doties noskatīties bērnu vakara multfilmu pirms gulētiešanas un konstatēt, ka dzīve ir skaista. Nu, tad lūk, mana fantāzija ir tāda, ka šie pretraķešu vairogi stundā X pildīs konkrētus uzdevumus ( protams, vispirms to jaudīgie radari tiks izmantoti Krievijas teritorijas spiegošanai līdz pat Urāliem). Un šie uzdevumi būs cik jau nu iespējams mīkstināt triecienus pa Lielbritāniju un novērst Krievijas raķešu triecienus pa Ameriku vismaz šajā maršrutā. Tā, tā teikt ir otrā uguns līnija, pirmā būs buferzonas valstis no kurām startēs uzbrukums. Protams, ir interesanti, vai neatkārtosies vēsture un Krievija nesāks uzbrukumu pirmā, kā savulaik, Ādolfs, kuram pēc tam kad Staļins sakoncentrēja gandrīz visas armijas ( 1.stratēģisko ešelonu) pie Vācijas robežām, nekas cits kā uzbrukums neatlika, un jāsaka, bija efektīvs, no sarkanās armijas un rūpniecības pāris mēnešu laikā palika vien 15%. Vai šoreiz Krievija mierīgi noskatīsies, kā tai sažņaudz cilpu ap kaklu nav zināms. Bet, pat, ja pieļauj, ka Krievija paļaujās uz "starptautisko" sabiedrību kā savulaik polija uz Nāciju līgu, tad sevišķi interesants būs tas incidents kas izprovocēs karu. Nez, ko novāks šoreiz? It kā prinču nav, bet nu, arī nevar zināt vai Lielbriti savu princi tik cēlam mērķim kā karam ar Krieviju nenoziedos. Tiklab, varētu pietikt arī ar kādu NATO valsts prezidentu vai amatpersonu, kuru pēc oficiālās versijas "grohņītu" krievijas spiegi un nelieši. Tā, ka, es domāju tuvākā piecgade būs aizraujošs šovs, šogad sāksim ar sociālekonomiskajiem apstākļiem un anarhiju. Pagaidām atlaižamo policistu skaits tiek turēts slepenībā, skolotāji jau zināmi - 4000, ārsti vēl jāaprēķina, bet 65% slimnīcu būs ciet. To vēlāk pārtaisīs par hospitāļiem.
sazvērestības teorija
s
Ko Grostiņ?
halo
h
Puisim ir slikti - atkal būs jāzīmē plikas meitenes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas