Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Prēmijas varēs maksāt valsts uzņēmumos ar labiem darba rezultātiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Linda
L
eh.. latviešiem skaudība ir raksturīga.. sliktos laikos tas vislabāk redzams.. nebūs man, nebūs nevienam.. - nevar dzīvot pēc tāda principa..
Medus
M
Piemēram, airBalticā.
Berta
B
Krīzes laikā prēmijas??? Piedodiet, bet par ko? Par to, ka darba laikā strādā, nevis kā Caune Jelgavas novadā atrodas medībās? Par labu darbu pienākas alga, ne vairāk. Prēmija pienākas tikai par papildus labumu iegūšanu VALSTS labā. Pārējie argumenti ir tīrais fufels!
Linda
L
Arī valsts un pašvaldību kapitālsabiedrībās strādā tauta, starp citu.. turklāt tie ir pelnoši uzņēmumi.. nevajag jaukt ar budžeta iestādēm, kurās algas tiek maksātas no visu pārējo maksātajiem nodokļiem.. Uzskatu, ka tas ir tikai pilnīgi normāli, ka pelnošs uzņēmums var atļauties maksāt prēmijas arī krīzes laikā, jo netiek aizskarta nodokļu nauda..
jumors
j
es rēķinu- ja vidējo algu vēl nav pārrēķinājuši, tad tā ir 512ls, un aldziņa- ai smuka, būs vēl jāpadomā, vismaz tur kaut kas pāri paliek pēc visiem nodokļiem un maksājumiem.
x
x
monopolos tak savadak nevar but?:)
dzeris
d
Nu protams, kas tad tur sēž - tie, kas papildina attiecīgas partijas, kas viņu tur iesēdinājusi, kasi ar ziedojumiem, kā tad tiem neļaus maksāt prēmijas? muļķuzemē kā vienmēr - nepaspēj pieņemt likumu, jau ir izņēmumi. Nav nemaz kauns, un skolotāju, medmāsu darbu - nav jāmotivē? Tikai to, kas ziedo partijām?
valdis
v
nu lieliski ! tautai jābūt pozitivai domāšanai superpatriotismam jo tukšaks maks un vēders jo lielākām ,so īpašibu izpausmēm/pat ,,patriotisku jūtu vaditi badojas pie MP/ bet lūk ieredņiem kas pārvalda valsti vai tās īpašumus patriotisms isr viens jo saņem lielāku naudu jo lielāks patriots pat šai laikā varbūt ari tas izpaužas jo vairāk tu vari aptirīt bernus ,slimos ,vecos unarī nodrošināt valsts uzņemuma normalu darbu ,nesosu peļnu tev nākas tūlīt premijas ,stimuls ,tad jājautā kas tad ir alga tūkstošos latu? vai tā ir kā kārtīgā mazmājiņā papīra gabals ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas