Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Premjera padomnieku algu palielināšanai nākamā gada budžetā ieplānoti 27 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
durnis
d
Nu tas jau nav nekas... tik 1,5 MILJONUS TĒRĒS FINANŠU MINISTRIJAS ierēdņu izglītošanai.. nu tiešām dzīres mēra laikā smirdīgie JENOTI !
durnis
d
Es ieraudzīju, tik lai tas lāčausis vairāk pakustina savas ausis un vairāk neliek tos staiguļus un parteju perdeļus par ministreļiem un dara ,ko solījis ,ka būs profiņu valdība un tad būs okei !
durnis
d
Man iepatikās... Kādu algu par LATVENERGO padomes priekšsēdis Vītola kungs saņēma tās padomē un par ko tad to uzņēmumu pataisīja, kādas prēmijas saņēma AKSENOKS domē PAR ZELTA TILTU, cik Kariņš miljonus valstij radīja zaudējumus par austrumu robežas būvi kopā ar Repši, kāds sausais atlikums ir no Solvitas un Jaunpupa VZD REORGANIZĀCIJAS, kas uzvārījās ,kad āutoceļu fondu likvidēja... varu turpināt... tik daudzi gan tie nav izmeklēti ,jo savi cilvēki vajadzīgos orgānos sēdēja un sēž... bet nepriecājies, tiem jenotiem ar tādas pašas cūku bēres sanākts !!!
$
$
27 000 priekš gada nav liela nauda... izdalot uz 12 mēnešiem un vēl uz kādiem 5 cilvēkiem - tur nekā prātīga nesanāk. es nedomāju, ka par šito jāceļ kaut kāds mega super skandāls... tie lielie bļāvēji, lai paši samaksā savu miljonu lielo partijas parādu. cūkas!
durnis
d
Ko tad viņš var aizstāvēt ,tik paļurināt ,jo Jenotēni no marsa tak neradās visi arī treknajos gados bija pie silītes... arī miljonāriņi štokijs un eļurba rausa, einariņs no ziedojumiem un bankā,rižā , kristiņš,kaļmiete,knariņš, vītols,papriks,.cepaina,circeņuka,vēl tās sorošiņa taisnības bļāvējas, knabīša bijušais šefītis..utt ..visi no valdības... visi tik bļāva naudiņu dodiet... ! Tik kaut kā neatceros ,ka saeimā vai valdībā kāds būtu teicis man aldziņu samaziniet ,treknajos gados ! Nu tad atdodiet to nepamatoto un tad čeraties pie rīkles gan pensionāriem ,gan strādniekiem ! Nekā ne bij, tiem jau atkal vajag ,kad tauta NOBALSOJUSI PAR TIEM JENOTIEM,PARTEJU STAIGUĻIEM !!!
MK
M
Laikam neviens rakstu nav lasiijis. Algas nepieliek, pieliek vienu padomnieka shtata vietu.
una
u
Kad Jaunais Laiks pie varas, reizēm palielina sev algas, un tas ir tikai normāli, jo viņi par šo algu arī dzīvo. Kad pie varas ir Tautas partija, alga viņiem vienaldzīga, tās varētu pat nebūt, jo viņi savu dzīvi nodrošina ar citām metodēm un pavisam citām summām. Bet kliedzējpūlis tālāk par saukli: ''viņi pieliek sev algas!'' neredz.
VVV
V
100% svoloči.
Eve
E
Laikam ar galvi nedraudzējies, ka vēl mēģini aizstāvēt "zaļo vienotības liekulīgo kompāniju"...kāds murgs, kāds tupums un tukšums ir šādos spriedumos...
Eve
E
Te nu ir - latviešu panaivā tauta, kas sabalsoja par Vienotības tīri skaidro zaļo krāsu saņemiet, ko gribējāt!!! Valdība palielina algas, paplašina savas struktūras, bet kalpu tauta elso un mēģina vēl noticēt, ka rudā Solvita un tainstūrainais Dombrovskis strādā tautas labā!!! Ir taču beidzot jāsaprot, ka viņiem ir pilnīgi ir pie pakaļas, kas ar mums notiek!!!
durnis
d
KO tu cepies Jenotiņ, nejav cūkmens MAN to algu samazināja ,bet tavi Jenotēni... un kuri no tavas partejas tad pie siles nesēdēja arī tajos treknajos laikos un nemaz nebļāva par lielajām aldziņām... repsēns kā sāka valdīt uzreiz pacēla aldziņu saviem siles brāļiem... sūdīgi tev ar atmiņu jenotiņu šmurgulīt... mazāk vajag nodzet to jaunpupa doto naudiņu ,tad ar komentos varēsi savus domus graudus arī pamatot ,nevis tik muļķi laist... un kas tā par profiņu valdību, kurai katram parteju staiguļu minestrelim vajag pa duci padumnieku... lācukam tik rižo pie sāniem par 1000 eiro un rullēs griešanas tamdēnā !!!
Socialis
S
Kāpēc Dombrovskim nav padomnieka sociālajos jautājumos? Valdības sociālā politika neizskatās labi.
a ko ta nu/
a
Ko Jūs te cepaties? Premjera biroja darinieku atalgojums, salīdzinot ar Kalvīša/Godmaņa valdības laikiem ir kā diena pret nakti.Tur viņiem nav ne atpūtas, ne atvaļinājumu, viss jāpakārto premjera darba ritmam. Jūs laikam savu valsti vairs negribat, ja domājat, ka valsts pārvaldē jāstrādā tikai bomžiem.
durnis
d
ekonomika iet uz augšu un mums PROFIŅU valdība , tač katram vajag vismaz vienu duči padomdevēju ,citādi šitie parteju staiguguļi ,kurus tagad sauc par JENOTĪBU mūs saulītē neaizvedīs...šitie pareizie pūkainie... vajag maksāt... redz rižā ar kādas copes taisa un skaisti dejo... lāčuks ar pie estiņiem pa jauno gadu gudrības saņemsies... vēl tik jaunā preziene eļurba uz kurieni padosies... letland vaļdība ruļļē...!!!
zvaigznīte
z
"Premjers arī minēja, ka augstākais atalgojums valsts pārvaldē ir Ministru prezidentam - nedaudz vairāk par 1900 latiem, savukārt, pēc Satversmes tiesas interpretācijas par savu spriedumu, tiesnešu algas būtu no 2100 latiem. "Kaut kas nav kārtībā, un mēs šādai nostājai piekrist nevaram," viņš uzsvēra, norādot, ka par šo jautājumu vēl būs jādiskutē." (C) Diena Laikam tiesneši apvainojušies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas