Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Premjera partijai desmit jautājumi par Zalāna plānu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Berta
B
vakarpusē biju partsobraņijā... * Un kā patika jaunais šefs? Tagad jāpilda mājas uzdevums. Gaidi, kad Tev pārsūtīs jaunos materiālus!
klusais
k
Jā panesās tāds reāls info vakar vakarā ,ka Godmaņpapam šodien tomēr pienāks kirdik. Bet ko ta bāzīs vietā? Gan jau ,ka ir , savādāk negāztu nost.
Lelle
L
Rītapusi strādāju, vakarpusē biju partsobraņijā... Šodien sāksies jautrību laiks...Godmana bandu nostums, bet tās jaunās sejas kā nevar salasīt tā nevar...visi no tās tukšās siles laižas prom...
gudmens
g
Būšot jauns ministru kabinets ar jaunām sejām. Mazliet uzprišināšot ministrus, piešpaktelēšot, piegrimmēšot, atsūkšot taukus, uzvilkšot jaunas šlipses un aiziet jūriņa pie tautas! To darīs no aizņemtajiem SVF līdzekļiem jo ministru kabinets tā esot Latvijas seja pasaulei.
Berta
B
Eu, kāpēc šodien bastoji?
Lelle
L
Suņi kožas par beņķiem...uzņēmēji iet pa burbuli ...tauta slīgst nabadzībā...
shite
s
T R A Ģ I K O M I S K I
shite
s
T R A Ģ I K O M I S K I
Miermīlis
M
Kurš ministrs jebkad par kaut ko mūsu valstī ir atbildējis? NEVIENS! Veči, ejiet vienreiz mājās un lūdzu neatgriežaties! Lūdzu! Ja neesat pamanījuši - jūsu laiks ir pagājis.
ekks
e
Labi, ka mums ir visspēcīgākais parlaments visā pasaulē!
MURGS!
M
Pilnīgi aptrakuši! Nu tak uzjautājiet kādam konsitucionālo tiesību speciālistam, ko viņš domātu par ideju, ka MK pilnvaro ministru izdot ārēju normatīvo aktu. Pilnīgs sviests.
Pelnruskite
P
Dazus menesus Godmanim vajadzetu pastradat par atkritumu izvedeju, Sleseram par apkopeju, Zatleram par kapraci utt. Un tad paraditos svaigas domas par Latvijas attistibu. Aizbraukt no Saeiamas, Ministru kabineta lidz prestizam majam un pavadit nce weekend tur.Vai tadiem cilvekiem ko saprast no dzives realitaes ? Tapec jau tik svaigas, jaukas un atputusas sejas visiem siem kungiem.
J.Biotops
J
Jaunlaicēni – uz priekšu! Nupat LTV b.Kantāne tika aizkustinoši, emocionāli un intelektuāli slavēja Zalāna plānu un pašu autoru, ka taisni vai apraudājos. Nu ir mums vēl īstenas deputātes, sirdsgudras un tālredzīgas. Kas zina, varbūt pat lasīt māk? Nu vismaz to Zalāna plānu tak būs izstudējusi?
daniel2
d
KAD ŠIE DEPUTĀTI SĀKS RISINĀT VALSTS PROBLĒMAS? KAD VIŅI SĀKS VEIDOT EKONOMIKAS ATTĪSTĪBAS PLĀNUS? ĪSTS BĒRNUDĀRZS! TIE IR PUIŠEĻI AR VĒJU GALVĀ.
Federālā siera rezerve
F
Latvija nav izveidojusi ES prasītās degvielas rezerves <a Godmanis rosinās lemt par piena produktu iepirkumu valsts rezervei LETA 12. februāris (2009) 12:27 <a Federālā siera rezerve ar prātu pa priekšu Kamēr ASV veido degvielas uzkrājumus pazemē, mēs veidojam siera uzkrājumus noliktavās :-)) Ļoti prātīgs naudas ieguldījums, jo siers mēdz bojāties un var norakstīt to naudu, kā iepelējušu sieru :-) Tad jau varēja iedot daudz vairāk par 27mlj. ! Bet vajadzēja pataupīt savam biznesam uz pārstrādi.. 1000 tonnas siera Uzņēmums skaidro, ka mazinoties pirktspējai un sarūkot cenai pasaules tirgos, radusies pārprodukcija - kombināta noliktavās uzkrājušās 1000 tonnas siera. Rīgas piena kombināts aicina izsludināt ārkārtas stāvokli piena nozarē <a

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


LPP/LC vēstule TP Saeimas frakcijas vadītājam Mārim Kučinskim

TP piedāvātais valsts pārvaldes reorganizācijas plāns

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas