Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Premjeram valdības sēdes laikā vairākas reizes jāapklusina ierēdņi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Ierēdņus likvidēt kā šķiru! Lai iet grāvjus rakt!
Bitch
B
Bitch - vskis, vska. Piestāv.
nv
n
neciena ne tikai Dombrovski, neciena arī valsti, kuras ministri ir, tā parādot savu attieksmi pret izskatāmiem jautājumiem, kuri skar lielāku daļu iedzīvotāju.
Paija
P
Nav respekta pret Dombrovski. Šķēles, Bērziņa laikā, piemēram, MK, MKK sēžu laikā ierēdņi pusbalsī, balsī nepļāpāja. Čukstus gan kaut ko papīkstēja.
pakausis
p
ko ta iereednji svilpj? kas ta shiem paari nodariijis? vai ta kaads no tiem slaistiem ir atlaists? ne tak.. nu galiigi nav par ko svilpt uz valdzhu.. ot pensionaari vareetu svilpt.. bet nu tos jau atkal tur iekshaa nelaizh.. iereednji galiigi leciigi palikushi.. taadas sveetaas neaizskaramaas govis kuras nevar no darba atlaist taapeec vien ka nekur citur par nekaa nemaaceeshanu algas nemaksaas..
lala
l
ja Pētersone ar Bičiņu, tad droši vien par to, ko varētu nogriezt ierēdņiem. tā ka priecājieties - valsts pārvaldes efektivizācija top.
tante
t
jā, jā tauta zin viņu vārdus un ievēlēs atkal! Latvietis tipiskais...
rex
r
Nav vietas tādiem "ierēdņiem" valsts pārvaldē. Tie ir savu partiju pakalpiņi ne tautas kalpi. Labi, ka tauta zin viņu vārdus un varēs tos paturēt atmiņā.
Andrew
A
Ko līdzēja gāzt Godmaņa valdību, jā šī rīkojas vēl skaudrāk, nekā Godmanis? Vienīgā priekšrocība - šī, atšķirībā no Godmaņa, visu laiku izlikās, ka neko tādu nedarīs. -================================================ =================zini liidzeeja gan..vismaz katru vakaru TV nereegojas baardains histeerikjis ..buutu mana vara es vinjam tos pirxtus iegjipseetu..nekas..veel jau Parex afeera tiks izmekleeta..un nekaadi eiro deputaatu mandaati tur nepaliidzeeas (starp citu taa arii neviens logjiski liidz shim nav paskaidrojis kaadaa veidaa shis tips, laikaa kad pat uz sociaalisma zemeem tikai caur chekas paarbaudeem vareeja tikt un braucot liidzi stukacham, mieriigi tika stazheeties kapitaalistiskajaa austrijaa..neesmu neko dzirdeejis par vinja zinaatniskajiem atklaajumiem fizikas laucinjaa..toties saistiibaa ar chekas maisiem gan)
Lops
L
Tas tirgus jau arī notiek Saeimā, nekādas disciplīnas tur nav.
alias
a
Latvijas valdība ir Latvijas nabadzības apliecība.
bimbam
b
Ja esmu bezdarbnieks un man piedāvā strādāt par minimālo algu, tad domāju, ka būtu prātīgi no tā neatteikties pie šādiem apstākļiem, kur apmēram 130 000 bezdarbnieku. No darba devēja puses šāda iespēja ir iespēja vairāk nopelnīt, kas arī ir biznesa pamatā. -------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------- Te jau ari pa dalai tas sunitis aprakts, kadel mums tagad iet ta, ka mums iet! It seviski pedejais teikums raksturigs LV "biznesam"!
jautājums
j
Vai kāds ierēdnis svilpa ? Tas būtu īsti vietā un laikā. Gaumīga attieksmes paušana
dzeris
d
Jā, rodas zināms iespaids, kā tiek pieņemti lēmumi valdībā.
Balerīnas sasvīdusī kloāka
B
Ja esmu bezdarbnieks un man piedāvā strādāt par minimālo algu, tad domāju, ka būtu prātīgi no tā neatteikties pie šādiem apstākļiem, kur apmēram 130 000 bezdarbnieku. No darba devēja puses šāda iespēja ir iespēja vairāk nopelnīt, kas arī ir biznesa pamatā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas