Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Premjere apmierināta ar valdības darbu; prioritāte - drošība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
isa
i
kas ir mainijies, vel lielaka nabadziba
papiiri vai LATVIJA
p
Nemeklee papiira kalnus.PRIORITAATEE LATVIJAS ROBEZHAS PASTIPRINAASHANAS UN KONTROLEESHANAS.Gribu guleet mieriigi nakts melnumaa.
Apmierināta?
A
Valsts ir noteikusi savu slieksni personas atzīšanai par trūcīgu - 57 eiro mēnesī. Tātad izdarīts viss, lai formāli valstī nebūtu trūcīgo.
K-K
K
... 'latviesu domas' domatajam: tikai kadam dzili zombetam Kremla agentam neienak prata vesturiska, sodien aktuala, politiska patiesiba ... bet varbut vins to nedrikst pat domat ! .. Pats esi Bezabrene kads svesnieks, kads fasistisks radijums ... jo latvietis sen jau butu izlasijis manus komentus saja portala, gadiem ilgi, un zinatu manu nostaju pret Bezabrenes uzmetejiem un izzadzejiem ... ... Tapec vienigais palikusais arguments pret latvieti un ta tiesiam ir, to personigi apvainot : bauris ...u.t.t.
lauķis
l
Visumā Straujumai jāpiekrīt, valdība strādā labi!
a-a
a
Priecaties ka legali iebraucis C hepatits un pec tam pardos zales ar 3 menesu kursu - diena 1ampula,cena 800 eiro!
K-K
K
... NO PASTREIZEJAS SITUACIJAS PERSONIGAS ANALIZES MAN PASTAV AUTAJUMS: PEC MUSU VADITAJU PASIVITATES UN KLUSESANAS, VAI VISPAR MUSU ATBILDIGIE ATBILST VINU UZVEVUMIEM PEC SATVERSMES UN VALASTS LIKUMIEM- UN JA NE, KAMDEL NE !!! ... KUR PALIKUSI MUSU LOJALO POLITOLOGU PADOMI, IETEIKUMI UN KREMLA PROPOGANDAS ATSPEKOJOSIE RAKSTI, KA ARI IETEIKUMI VALDIBAI ?
K-K
K
... BET KUR palikusi VALDIBAS UN VP Berzina, UN CITU DROSIBAS INSTITUCIJU 'vaditaju' KOORDINETA PRESES KONFERENCE ?! ... IR JAPANAK ATRA UN NOTEIKTA REAKCIJA PRET PIEAUGOSO DRAUDIGO PROPOGANDU NO KREMLA AGENTURU PARSATAVJU UN POLITOLOGU MUTEM: ... VISMAZ, ARKARTEJA KARTA, IR JAGRIEZAS PIE ANO ASEMBLEJAS, JA NE DROSIBAS KOMITEJAS, KA ARI PIE HAGAS INTERNACIONALAS TIESAS, OKUPACIJAS ATZISANAS, GENOCIDA PRET LATVIESU AUTOHTONAS PAMATTAUTA, NEPABEIGTAS DEOKUPACIJAS, DEKOLONIZACIJAS UN DEBOLSEVIZACIJAS LIETAS , KA ARI TAGADEJO KRIEVIJAS ATKARTOTAS AGRESIJAS DRAUDU NOVERSANAI ... ... TIKAI TA, LEGALI, UN INFORMETAS UN SAPROTOSAS INTERNACIONALAS SABIEDRIBAS ATBALSTITI, MES VARESIM NODROSINAT VALSTS UN TAS LOJALO PILSONU D R O S I B U !
Latviešu domas
L
jā, ja , kauc vēl histēriskāk bauru plukata, tu neesi nekāds latvietis, bet zviedreļu augļojošo nacistu, - Latvijas izzadzēju un izmērdētāju dibenlaiža. Skandosalašņās jūt, ka drīž tiks sodītii un viss sazagtaius konfiscets, tāpēc pūlas novērst uzmanību ar kremļiem un putiniem.
  • 8
  • 2
K-K
K
... PRIORI/TATE : DROSIBA !!! ... Bet to gan neatspogulo, ne AM ne IM zinojumu un situacijas izskaidrojumu iztrukums Preses konference vai publiska telpa: piemeram, Kozlovskis vel dzivo kada nezinama personiga, pagajuso 23. marta notikumu, eiforeja un netiek vala no pretnacionalo ministrijas nostaju ... tapat: kas tad isti ir izdomats vai sasniegts sakara ar draudoso situaciju, un gaidamo 9.maiju - VAI SIS PRETVALSTISKO UN NELOJALO PILSONU JANDALINS BEIDZOT TIKS AIZLIEGTS !!!!
vecais
v
Vina ir apmierinata ar to ka ir ieradusies Amisi ,lai sargatu to SAPUVUSO VLDIBU ,,,jo tagad viniem bail no jebkuras cilveku masas mitina ,,,veciem grutak sastiket uz trijiem ,,,var arestet par nesankcionetu mitinu ... Labs darbs padarits ,Tayta apcakareta ,kartejo reiz .
Kārtējais krievu fašists cenšas ...
K
=vecais= Kārtējais krievu fašists cenšas ............?
  • 0
  • 0
Reizrēkins
R
Ome ir APMIERINĀTA
panks
p
Premjere apmierināta ar valdības darbu; -Vai tad darbs bija?
Oma
O
Kāda būs valdības rīcība pēc Gapoņenko paziņojumiem kaimiņu valsts Tv? Klusēsim mutautiņā vai būs arī kādi rīkojumi drošības iestādēm/
Vārds
V
Ja jau Norvēģija ir kaimiņu valsts, tad ko tur daudz - arī Lielbritānija ir mūsu kaimiņvalsts. Ja jau muld, tad muld.
  • 0
  • 0
klans
k
Tas ir forši. Premjere apmierināta ar SAVU darbu.
pilsoņu aicinājums
p
Patriekt tos visus Gapoņenko un Girsus no Latvijas nekavējoši!
Akadēmiķis
A
Krieviem nav ne vainas, muļķa radījum, - piemeram tādi plukatas ka gisss tiešām apkauno valodu kurā tas runā, (neesmu pārliecināts, ka tas ir īsts krievs.tāpat ka visi tie pļineri, ļindermani, ždanokas). Bet, ja reiz šī plānpratiņā viedokli uzsvērti kultivē ka "krievu domas", tad vainīgie skaidri - tie ir tie salašņas kas šodien izzog Latviju un ir to padarījusi par izmirstosu tautiņu ar nu jau pasakainiem parādeļiem, kurus nekad neviens neatdotu nekāda gadījuma:))
  • 10
  • 1
illarions dirsa
i
nevar tādus patriekt, tas būtu cilvēktiesību pārkāpums, un varbūt pat nepatiks lembergam, kuram, kā tas pēdējās dienās ir tapis zināms, ļoti patīk krievi.
  • 5
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas