Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Premjers: bezdeficīta budžets nav iespējams agrāk kā 2015.gadā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva Braun
E
reāli izskatās ,ka Lācītis sajucis pratā...vāks!! cik ilgi to cietīsim? Krievi gaida īsto brīdi ,lai pārņemtu varu...-fakts pārdomām...
DL
D
Atbalstot projekta Daugava Latvijai uzsākšanu, budžets būtu ar pārpalikumu jau 2 gadu laika
IM
I
Latvijā bezdeficīta budžets nav iespējams agrāk kā 2015.gadā, prognozē premjers Valdis Dombrovskis (Vienotība). --------------------------------------------- Mani absolūti neinteresē valdības vadītāja prognozes , taisni otrādi , šitā tikai prognozēšana jau sāk riebties. Mani neinteresē vai 2015. gadā bezdeficīta budžets ir iespējams vai ne. Mani interesē vai 2015. gadā bezdeficīta budžets ir vajadzīgs vai nav. Ja ir vajadzīgs , dikti vajadīgs , tad tak skaidrs ka tas ir iespējams. Jautājums ir tajā vai to vajag , nevis tajā vai tas iespējams vai neiespējams.
īstā patiesība>patiesīb
ī
Ne kripatiņas uzticības!
ABC
A
Tikai kāpēc taupības režīms uz pensionāru un citu maznodrošināto rēķina? Paaugstinot nodokli pat motocikliem,nevis privātajām lidmašīnām un jahtām;ikdienas pārtikai,nevis luksusprecēm,samazinot skolu,nevis ministriju skaitu?
IM
I
Cik nav runāts par valsts attīstības vīzijām. Respektīvi par to ka tādu nav. Dombrovskim vīziju acīmredzot nekādu nav , un kā mazohistam pēc definīcijas droši vien nemaz nevar ar būt. Neuzdrošinās pats domāt , gaida ka kāds pateiks priekšā. Vadās pēc tām vīzijām ko noliek priekšā visādi SVF utt.. Tas viss ir saprotams. Nesaprotams ir kur tad ir palikuši visi žurnālisti , visi mēdiji , ka nevelk visu ārā kas Lācītim vēdērā. Baidās ka Lācītim iekšā nekā nav? Bet par ko baidās , lai tak parāda tautai ka Lācītis , mīksts un pūkains , bet iekšā Lācītim nekādu attīstības vīziju nav. Ko žēlo , nav tak tomēr plīša Lācītis bet gan premjers?
gāzi ostījis
g
to ka jaunas vēlēšanas neko nedod parāda pēdējās vēlēšanas... 34.gads!? neredzu tādu līderi...
Lelle
L
Valdim pareizi. Super premjers!
kobra
k
ACĪMREDZAMA VAJADZĪBA PĒC PIRMSTERMIŅA VĒLĒŠANĀM !!! VAI 1934.GADA !!!
Olivers
O
Un kā premjers attaisno algu paaugstināšanu savam birojam pašreizējā ekonomiskajā situācijā?
Neiespējami?
N
Vai samazināt 22% PVN likmi pārtikai,paaugstinot to luksusa precēm un pakalpojumiem arī ir neiespējami? Vai Latvijai ir izdevīgāk,ja pārtiku Latvijas iedzīvotāji iepērk Polijā,bet apģērbu un apavus Vācijā?
Kā tad būs?
K
Palielināta ir tikai minimālā alga.Kad būs iespējama minimālās pensijas palielināšana,kas joprojām ir vairāk nekā trīskārt mazāka par iztikas minimumu? Un,vai uz iztikas mininmuma pārskatīšanu,kas aprēķināts pirms divdesmit gadiem,nāksies gaidīt vēl divdesmit gadus?
IM
I
bezdarbs, korupcija, noziegumi, cenu kāpums, emigrācija, izmisums.... ---------------------------------------------- - Tas vis nekādi acīmredzot nekādi neattiecas uz valdību. Tas viss tiek uztrverts tikai kā grūtie valdības darba apstākļi kādos valdībai jāstrādā , par ko protams pienākas attiecīgas piemaksas premjera birojam. Mazohistiem jo grūtākos apstākļos jāstrādā , jo tas viņiem vairāk patīk , jo var vairāl vaimanāt par apstākļiem kādos jādarbojas, un pat saņemt līdzjūtību , no pensionāriem piemēram. Tak gan jau kāds apžēlosies par nabadziņiem. Baidos ka tā jau ir valdības diagnoze , un attiecīgi sagaidāms ar ir tikai tas kas no tādas diagnozes izriet.
IM
I
Skaidrs ir viens - kamēr pie varas ir šitik izteikta mazohistu valdība , tikmēr tauta tik cietīs un cietīs , un mazohistu valdība tik vaidēs un vaidēs.
Jukums
J
Es pat pabrīnījos - šodien premjers atkal mierīgi runā par bezdeficīta budžetu u.c. lietām, bet ne vārda par vakardienas sašutumu izraisījušo ziņu - it kā tādas lietas nemaz nebūtu notikušas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas