Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Premjers: Ir izdevies atjaunot pasaules uzticību Latvijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
BS retorika
B
Mēs jau nezinam kādas muļības Latvijas valsts politķi stāsta ārzemēs. Vajadzētu par to uzticības jautājumu prasīt vietejiem
@d_a_s_i
@
Atgūta pasaules uzticība Latvijai? Bet vai tad Latvija šo "uzticību" vispār kādreiz ir pazaudējusi? Iespējams, ka šo uzticību ir atguvusi Latvijas valdība, kurai tas ir bijis tik svarīgi. Drīzāk nevis atguvusi, bet nopirkusi - pie tam par kādu naudu! Un šo naudu maksāja, maksā un maksās tie, kas spējuši "diversificēt ekonomikas struktūru" savā biznesā, pie kam 98% gadījumos ne ar valsts palīdzību un spēkiem. Varbūt, ka šāda diversifikācija nebūtu nemaz jāveic, ja valdības pārstāvji, kuri strādā pēc tieši tādiem pašiem principiem kā pirms 3, 5, vai 10 gadiem, agrāk tā nelepotos ar "strauji augošu" pērc - pārdod ekonomiku?
Purva bridējs
P
Pievienojos darbaļaužu un studējošās jaunatnes lūgumam pārraidīt Dombrovska grāmatas radiolasījumus tautā mīlētu aktieru izpildījumā.
Valdības kritiķis
V
saka,vēl nesteidzaties svinēt UZvaras svētkus,vēl purvs ir jābrien vēl dūšīgi,gudri jāstrādā,dzīves un darba pārvaramas grūtības būs vienmēr,tādēļ mēs arī dzīvojam un krustus nesam ,cits smagāku,cits nedaudz vieglāku,bet visiem ir kāds nesamais uz pleciem.
  • 0
  • 0
alberts
a
A,ko ar arābiem sarunāji? Naftu maisiem atsūtīs? "Qatar" mūs vizinas pa pasauli?Vai ko vēl?
Ieva
I
Es ticu Latvijas izaugsmei un tam, ka dzīvosim labāk, neskatoties uz vietējo kampēju pretdarbību un naidu. Būs labi!
to Ieva
t
Lembergam nebūs labi, jo Anglijas karalienes tiesa sarūpējusi viņam 140 apsūdzības sējumus.
  • 1
  • 0
Killer
K
Killeru apvieniba piedava savus pakalpojumus. KARSAVA STACIJAS 12.TEL 65733352 IVARS POIKANS, ALEKSANDRS BORISOVS
pp
p
Vai tā ir vecu belašu tirgotavas adrese?
  • 3
  • 0
Kā tad!
K
"Turpmāk lielāka uzmanība jāvelta sabiedrības noslāņošanās mazināšanai". Palielinot 4-ciparu algas un pensijas un samazinot mazās, tas varētu izdoties spīdoši.
Teodora
T
Nezinu. Bet pasaulei laikam gan ir stipri vienalga un nekāda uzticība. Jo vairums pasaules iedzīvotāju visdrīzāk, ka nezina pat, kas tā Latvija tāda ir. Un "noslāņošana" par nabagiem - tā ir gan laikam taisni speciāli noorganizēta. Citādi grūti izskaidrot tik grandiozus panākumus šajā jomā.
Alvis
A
Tev nu gan pīļu dīķa filozofija! Esam Eiropas valsts, un nedzīvojam atrauti no pasaules! Ja kāds muļķis nezin, kur ir Latvija, tas vēl neko nenozīmē.
  • 4
  • 3
ir mazi meli, lieli meli un ir stat
i
Dombrovskis varētu nebalstīties uz "statistiku", kā PSRS laikos. Vienkārši izbraukt no Rīgas jebkurā virzienā līdz pat robežai, to nepārbraucot. Un parādīt ar pirkstu uz Latvijas "izaugušo ekonomiku". Pat Rīgā, tādu vietu būtu grūti atrast ! Bet grāmatvežiem vienmēr svarīgaki ir cipari uz papīra, jo no reālās dzīves tie neko nav redzējuši un ļoti, ļoti baidās to ieraudzīt. Tapēc statistika un papīri ir galvenais pamats uz kā balstīt savu pārliecību un pat rakstīt grāmatas... Ārzemju cilvēkiem ar papīriem viegli aizmālēt acis, kamēr tie nav atbraukuši un pārliecinājušies paši - kas notiek Latvijā... No tiem ārzemniekiem, kas bija atbraukuši, - tagad daudzi pirsktos kož. Jo rēķinājās ar ar ko citu, kad tiem stāstīja par plaukstošo ekonomiku un vicināja papīrus ar skaistiem skitļiem priekšā ... Piemēram: Viens Vācietis aizmuka atpakaļ Vācijā jau citu lidostu vadīt. Palink mēģina ar maksas sludinājumiem pārliecināt, ka nav kamieļi... Ārzemnieki diemžēl nav lietas kursā par dažiem nerakstītiem likumiem Latvijā. Piemēram: Gribi dzīvot privatizētā Latvijā - maksā tiem kam pieklājas ! Tiem kam ir Tiesības. Diemžēl uz tautu tas neaatiecas.
Tādēļ,
T
atbalstīsim darbā savas valsts valdības sievas Vinķeļi,Āboltiņu,Mūrnieci,Circeni.Gremde-Jaunzemi ...........,atbalstīsim savus valsts vīrus Vjačeslavu un Valdi Dombrovskus,Loskutovu,Zaķi,Zatleru,Judinu,Pavļutu,Rinkoviču un daudzus citus
  • 0
  • 0
re kā
r
atjaunojusies arī Latvijas tautas ticība savai spējai nodrošināt mūsu valsts izaugsmi? un tāpēc tik daudzi izceļo, bezdarba līmenis aug, cilvēki knapi galus savelk no algas līdz algai...
Killer
K
Antikrizes cenas! Karsavas killeri ivars poikans un aleksandrs borisovs sakara ar krizi izsniedzam atlaizu kartes.stacijas12 tel65733352
XYZ
X
Par kādu Latviju viņš runā? Par paša iznīcināto?
to par to, kura ir
t
Nelojāla Lembergam ir Anglijas karalienes tiesa, kura viņam sarūpējusi 133 apsūdzības sējumus.
  • 0
  • 1
par to, kura ir
p
un kuru neizdevaas izniicinaat ne gauduljiem, ne rauduljiem, ne lielkrievu sovinistiem. par to, kura ir un buus, lai cik skalji negaudotu luzeri un nebljautu nelojaalie.
  • 2
  • 2
kexxx
k
Pag! Valdis jau vairakus gadus atpakalj uzrakstija gramatu, ka Latvija izgaja no krizes. Tad jau vairakus gadus viss esot bijis kartiba. Kadelj tad tagad jaruna par kadu ticibu. Tai jau jabut pec Dombrovska logikas debesskrapju augstuma.
Jukums
J
Jā, tā grāmata varētu būt līdzvērtīga savulaik slavenajai Brežņeva "Mazajai zemei"...
  • 2
  • 3
Kroziņš Jānis
K
Tauta nav lasījusi šo grāmatu,bet tā noteikti ir ļoti laba grāmata! Domāju ka šo grāmatu vajadzētu apspriest lielajos darba kolektīvos,kuri ir izveidojušies pēc valsts iziešanas no krīzes un arī skolā pamattēzes vecākajās klasēs būtu rūpīgi jāiekaļ,par augstskolām nemaz nerunājot.
  • 6
  • 0
Oskars
O
Kāpēc atkal JĀMELO ??????!!!!!! KAUNS , tik jauns , bet MELO !!!!!
skumji
s
izskatās, ka politiķi dzīvo citā realitātē un ir ļoti tālu no reālās situācijas Latvijā :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas