Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Premjers izvairās atbildēt par 100 miljonu iepludināšanu "Parex"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Santīms
S
Laiks celt jaunus cietumus valsts izzadzējiem.
ierobežotas pieejamības jaut
i
Man ir ierobežotas pieejamības atbilde (ar devīzi: "kā valsts izturas pret tevi, tā tu izturies pret valsti").
sirtaki
s
Jaunākā anektdote: DIENAi patīk sniegt patiesu informāciju; DIENA sniedz tikai patiesu informāciju; DIENAs informācija ir pati patiesākā. Vēl: DIENAs virsraksti ir vislabākie, patiesākie - nekā personīga!
Jukums
J
Jau teicu, ka es, kā vēlētajs, nodokļu maksātajs un pilsonis, esmu pret jebkādu valsts naudas iepludināšanu šajā šaubīgajā pasākumā. Vēl pat nav mēģināts tiesāt iepriekšējos mēslu vārītajus un zagļus, bet jau atkal netīras ķetnas lien pie mūsu kopējā naudas maka...
Atis
A
Kas tur par slepenību vai valsts noslēpumu ! Te pat aklam redzams ka žīdi apjāja mūsu valsti ,un par to ir jārunā ! Apjāja Lavents, apčakarēja arī šitie, un jās ilgi un ilgi mūsu lēnprātīgo goju tautiņu !
jautajums Dombrovskim
j
Kapec neko nemaksaa K&K, bet tikai sanem????
Real Mind
R
Kāda var ierobežotas pieejamības informācija par visu pilsoņu naudas izmantošanu?! Nu jau valsts banka, izglābta par valsts pilsoņu, nevis konkrētās bankas ieguldītāju & noguldītāju naudu. Varbūt Parex-am atvēlama ierobežota daudzuma nauda, vēl labāk -- nedaudzuma?
pesimista viedoklis
p
vēlreiz silti iesaku, lai Latvijas banka kopa ar citām bankām savāc to naudiņu un iedod Parex, taču tie ir tie 'bagātie resnie runči' (pēc Obama) - visi vienādi spekulanti vien ir, kā padomju laikos sauca naudas mahinatorus! Neviens kredīts nav tā vērts, lai par viņu maksātu % divas reizes vairāk, arī Latvijas valsts aizņēmumi, kas šobrīd vēl Latvijai neko nav devuši,9 tikai valsts joprojām ņem un tērē nenopelnīto, tāpat kā treknajos gados)! šodien jau ir 1.ceturksnis pusē, bet ekonomika vēl nav uzlabojusies - kā darba nav, tā nav, kā maksā konvertos, tā maksā, kā ļaudis brauc strādāt uz ārzemēm, tā brauc un brauks, jo nākotnes ta nav! žēl - paliks pensionāri, bērni, maznodrošinātie un valsts iestādēs strādājošie, bet cik ilgi tiem pietiks tā naudiņa, ko valdība aizņēmās - taču jau vajag arī sākt atdot! Ja es aiņemos, tad tikai tad, ja skaidri zinu, ka varu atdot un īsā laikā, un tapēc vēl šodien neesmu badā nomirusi...
Vareni.
V
Vēl grūdīs naudu Parex mutē! Premjer Dombrovski, kāpēc 100 miljonus nevirzīt bezdarba likvidēšanas pasākumiem? Bezdarbnieki lai smilkst un lamā valdību, partijām vienalga.
jā,jā
j
Staļina laikos par izsūtīšanu uz Sibīriju arī bija konfidenciāla informācija.
x5
x
KK ir daudz miljonu depozīts parexā par kuru saņem neadekvatus % katru mēnesi, ja parexu palaiž pa skuju taku, KK saņem kompensāciju 50k EUR tāpat kā citi noguldītāji... bet citi lielie depo turētāji ierodas pie KK un "palūdz uzņemties" personīgo atbildību!
volk tambovskij
v
Juus prasaat lai valsti atdod uutrupei... par šiem sū**iem pie atbildiibas saucami visiem zinaamie valsts nozadzeeji...taalab jau nav ko maksaat ne penzijaas ne juusu iemiiļotajos beernu pabalstus (sociaalaa budžeta teju 2 miljardus nospeeleeja) , prasiet savam miiļajam lembiitim, diez vai maku izvilks , driizaak neezdodziņu , jo teelos žeelsirdiigo , asariņu notrauks... tur miiliiši taa taisniiba , tie ņaudeetaaji ir no oligarhu labumiem ( drupačaam ) atkariigie, nodokļu nemaksaataaji , nabadziigo kuudiitaaji....
Hik
H
Pareizāk teikt, ka tauta nav slaucama govs.
fricis
f
Vai nepietiek grūst naudu ''Parex''.Skatieties,kā nabadzīgie ļaudi dzīvo.Bērniem nav ko ēst. Labāk šo naudu iedodied labdarības organizācijām .Vai tiešām nav kauns Latvijas valdībai.
Pipo
P
Maksās, kur šis bukstiņš liksies, tikai protams nodokļu maksātāju naudu. Stulbos un pārgudros pat paradīzē un pie baznīcas noper.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas