Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Premjers NVO pārstāvjiem kliedē mītus saistībā ar eiro ieviešanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DDD
D
Eirodemagogs.
Dainis Grabovskis
D
Taadiem meergliem purna jasplauj par mutes bruukeesanu .....
LATVIJA
L
DOMBROVSKI - VIENKĀRŠI INFORMĀCIJAI =TU AR SAVU GĻĒVULĪBU GAN PAR EIRO ,GAN PAR HOMOSEKSUĀLISMU ESI TAUTAS ACĪS NOKRITIS TUR NO KURIENES TU NEKAD VAIRS NEIZLĪDĪSI ..............
Kikimara
K
"Mums - tautai, neviens neprasīja". Es esmu tauta un es negribu, lai man prasītu!
vai,vai
v
Vai tāpēc mēs gājām uz barikādēm,lai atkal atgrieztos,tur,kur bijām? Mums vajadzēja visu savu-Latvisku...karogu,naudu,....mumsn vairs to nevajag? Un..vai mums,tautai,kāds prasīja,vai mēs vēlamies to eiro?
trennejas
t
melošanas paraugstundā?
Visā sliktajā par eiro tagad varēsi
V
Visā sliktajā par eiro tagad varēsim vainot tiesiskuma koalīciju (vienotības kliķi - V+VL+RP) un par viņiem nebalsot 2014.gada rudenī....hi hi.... Loba duma.
  • 3
  • 2
Janka
J
Pirmais mīts gan laikam ir "veiksmes stāsts" ... Pasaki taču, Dombrovski, visiem, ka 2012 gadā valdības parāds ir palielinājies par 312 miljoniem latu...
Patiesība par eiro ieviešanu, kuru
P
Ēsmai ir jābūt maksimāli pievilcīgai un minimāli aizdomīgai, lai upuris to iekārotu. Lai upuri neaizbiedētu, jārada ticamības moments un jādod nobaudīt reāla manta, nevis butaforija – nāksies ziedot kādu daļu no sava garšīgā pīrāga, bet tas ir to vērts. Āķim jābūt pilnībā paslēptam. Jārada upurim ilūzija, ka viņš valda pār situāciju, ka viņš pats saviem spēkiem, ar savu gudrību un izveicību iegūst kāroto mantu (ēsmu). Jāļauj viņam izbaudīt šo cīņas un uzvaras momentu, sajust pārākuma gandarījumu. Pēc tam ir jāļauj upurim ne tikai paskrubināt ēsmu, bet arī tā kārtīgi tajā iekosties, izgaršot to un norīt līdz ar visu paslēpto āķi. Un tikai tagad var uzskatīt, ka upuris ir noķerts un pieder medniekam – tagad mednieks var atklāt savu īsto būtību un nostādīt upuri fakta priekšā.
  • 1
  • 1
Latvijas tauta
L
DOMBROVSKIS ir makslīgi savilcis galus un radījis melīgu info, lai atbilstu M-kriterijiem. Vai zinat - kā esam izgājusi no krīzes? tad kāpēc kavējas maksājumi no ES fondiem zemniekiem pat par pusgadu un māmiņu algas tiek šobrīd izmasātas tikai 30% apmērā - un tas valstī, kur IT KĀ ir izgājusi no krīzes...ha-ha.. Kāmis cenšās radīt pozitīvus bankas konta atlikumus, ko rādīt Eiropas komisāriem.... Tā kā visi radītāji ir MĀKSLĪGI UZPŪSTI - tad ekonomiskais kritiens mūs sagaida - netakarīgi no tā - vai ieviesīs eiro, vai neieviesīs. Meli tik un ta naks gaismā!! Bet, ja eiro ieviesīsim - tad pēc šāda ekonomikas krituma - Latvijas zeltu pazaudēsim pilnībā - mums to par melošanu pilnīgi konfiscēs un pilnīgu neatgriešanu... Kaut gan ieviešot eiro - mēs to tik un tā zaudejam... Kāmis to jau ir atdevis. Igaunijai Zelta nebija - un neko maksāt par eiro ieviešanu nevajadzēja - nez kāpēc tā???
  • 1
  • 1
Dainis Grabovskis
D
Tikai nevajag plutit Dombrovski... Neviena NVO, kas ir pret eiro uz so diskusiju netika uzaicinata. Melis.
  • 1
  • 1
Kas mums palicis?
K
Kas ir palicis ? 1. karogs. 2. lentīte. 3. tautasdziesmas. 4. pensionāri. 5. piemineklis kādreizējai brīvībai un Dombrovskis. 6. vel dažu nelikvidēto skolu jaunieši kas sapņo aizbraukt, ja izdosies sakrāt tik daudz lai emigrētu. 7. Valdošo partiju biedri Eiroparlamentā, to pēcteči Saeimā un attālināta balsošana par tiem no jaunām Latviešu "mītnes zemēm". 8. Ideoloģija (liberālisms), kas to visu iesāka un tās pielīdēji. 9. Miljardiem lieli valdības parādi, kas ir 22 reizes lielāki par Igaunijas parādiem. 10. Jaukas dzīves solījumi no valdošās partijas un miljonāri, kuriem pielāgo likumus. 11. Sodi, aizliegumi ik uz soļa, lielākie nodokļi un lielākās cenas. Mazākās algas. 12. Vel ir palicis atvērt solītos "imigrācijas vārtus" masveida iebraucējiem. PSRS laikos tos atvēra tikai krieviem, tagad, sekojot ES vajadzībām, tos atvērs visiem pasaules rasu bēgļiem.
  • 3
  • 2
liberālo vilku politikas sekas:
l
1. Nav nekādas Dzimtenes vairs. - Tagad ir "mītnes zeme" un māstrihtas kritēriji. 2. Nav nekādas Tautības vairs. - Tagad ir tukša vieta pasē. 3. Nav nekādu lauku sētu vairs. - Tagad ir pārvākšanās pabalsti un pamestas sādžas. 4. Nav nekādas Neatkarības vairs. - Tagad ir Briseles direktīvas. 5. Nav nekādu zemnieku vairs. - Tagad ir piena kvotas, izliets zemē piens un dīvānzemnieki. 6. Nav nekādu zvejnieku vairs. - Tagad ir sagriezti lūžņos kuģi un vienreizējas "kompensācijas". 7. Nav nekādas ražošanas vairs. - Tagad tikai bankām atļauts "ražot". Parādus. Miljardiem. 8. Nav nekādas algas vairs. - Tagad ir puse no iztikas minimuma. 9. Nav nekādu reņģēdāju vairs. - Tagad ir vairāk kā 200 000 aizbraucēji un pārdota zeme un īpašumi. 10. Nav nekāda Tiesiskās paļāvības principa vairs. - Tagad ir Dombrovskis. 11. Nav nekādas Satversmes vairs. - Tagad ir Lisabonas līgums. Satversmi pārkāpj "brīvi". 12. Nav nekādas Jūrmalas vairs. - Tagad ir "Novaja volna" un tur dziedošo vasarnīcas. 13. Nav nekādu "Krievi nāk" lozungu vairs. - Krievi jau sen ir atnākuši un valda Rīgas Domē. 14. Nav nekāda Latvijas Lata vairs. - Tagad būs eira bez Latvijas pilsoņu Referenduma.
  • 3
  • 2
vajag opozīcijai un aktīvajiem tajā
v
Savulaik solīja nesamazināt pensijas, bet uzreiz pēc vēlēšanām samazināja.
  • 3
  • 2
«Kurss nevar palikt nemainīgs. Tas
«
Kad valdošo Vienotības kliķi sauks pie krimatbildības? Karnīte: neticu nevienam valdošo politiķu solījumam 12 Db.lv, 2013. gada 1. februāris 09:11 «Tas ir sīkums. Daudz vairāk mani satrauc, kāds būs eiro kurss pievienošanās brīdī vai īsu brīdi pirms tam. Tas, ko tagad sola... Es neticu nevienam valdošo politiķu solījumam,» tā, vaicāta, vai pēc eiro ieviešanas necelsies cenas, laikrakstam Neatkarīgā atbildējusi ekonomiste Raita Karnīte. «Savulaik solīja nesamazināt pensijas, bet uzreiz pēc vēlēšanām samazināja. Ja divas dažādas ekonomiskas sistēmas ar divām dažādām valūtām saplūst vienā, tad mazākās sistēmas valūtu pielāgo lielajai. Un valūtu segums ir ekonomika. Nezinu, kā var šodien apgalvot, ka, pievienojoties eiro, pašreizējais stingrais lata piesaistes kurss pret eiro paliks nemainīgs. Es tur neredzu nekādu loģiku,» uzsvērusi ekonomiste. «Kurss nevar palikt nemainīgs. Tas mainīsies. Varbūt ne gluži tajā pašā dienā, bet tuvu tai dienai, kad lats tiks nomainīts ar eiro, kurss tiks pielāgots. Mani satrauc, kā notiks šī pāreja, vai tiešām būs tas neticamais gadījums, ka piesaistes kurss būs bijis tāds pats kā reālais un pārejas brīdī nemainīsies. Ja mēs ticam tam, ka eirozonā ekonomikas apstākļi uzlabosies, tam līdzi, protams, celsies cenas. Cenu kāpums gan ir tīrais sīkums, salīdzinot ar to, kas notiks pēc tam - neattīstītai sistēmai iestājoties attīstītā,» viņa skaidrojusi Neatkarīgajai. Pēc R. Karnītes domām, labāk būtu, ja «lēmumu par iestāšanos vai neiestāšanos eirozonā pieņemtu tauta pati, nevis vienlīdzīgākie no vienlīdzīgajiem kā pazīstamajā Džordža Orvela darbā Dzīvnieku ferma». «Es nešaubos, ka referenduma rezultāts būtu par labu eiro. Sabiedrība ļoti tic valdībai, un es valdošo politiķu vietā no referenduma nebaidītos. Tā demokrātiskā valstī pieklātos darīt, tad eiro ieviešana notiktu uz stabila pamata un neviens nevarētu teikt, ka notikusi kāda šmugulēšanās,» skaidrojusi ekonomiste.
  • 1
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas