Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Premjers uzskata, ka attiecībā uz pensiju sistēmas reformu pārsteigumu pēc vēlēšanām nebūs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vienkārši satriecoši
v
Pēc Jaunā laika un ZZS sociālajām reformām ar sociālo budžetu būs cauri uz ilgu laiku. Cilvēki vairs netic., ka ir jēga maksāt šai valstij nodokļus.
jēpis
j
..pirms pašvaldību vēlēšanām ..jau arī teica..''pārsteigumu nebūs''!!!!! :)))..BŪS!!!!!!!!!
tantuks
t
Jauno budzetu lidz septembrim,lai zin par ko balsot..Atkartosies pagajusa gada scenarijs. Ja nebus budzeta uz velesanam neiesu.
Vecais
V
Brīnums, ka neviens nav pamanījis Dombrovska totālo izgāšanos 100.pantā. Viņš taču neatbildēja ne uz vienu jautājumu(vai viņš jautātājus un skatītājus uzskata par muļķiem?).Vienā ziņā viņam taisnība-ir ļautiņi, kam liekas, ka paliek arvienu labāk ,kaut liekas, ka šis būs "baigais gads".
Ekonomists
E
Ja tev ir saglabājusies kaut druska veselīgas spriestspējas, tad varbūt varētu iztikt bez tādiem apzīmējumiem kā tavējie un savējie? Nekad neesmu balsojis par TP un nebalsošu, bet nelaime ir tā, ka Dombrovskis konsekventi turpina TP un Godmaņa ekonomisko kursu. Parādi man vienu atšķirību. Pilnīgi citu kursu piedāvā SCP - Kokins, Ošlejs un Štokenbergs. Tad par to varam diskutēt. Ja aizstāvi Dombrovski, tad tas nozīmē, ka aizstāvi Kalvīti, Godmani, Šleseru. No ekonomiskā viedokļa tie ir dvīņu brāļi.
uldis
u
Einārs sola
dzeris - tieši tā
d
Brīnos, ka atrodas tev līdzīgi ģēniji, kas nesajēdz elementāras lietas - Dombrovskis nevis ved uz bezdibeni, bet, velk no turioenes ārā. Ievilka tai bezdibenī tavējie, par kuriem tev līdzīgie "ģēniji" balso.
:):):)
:
neo viņam ik pa brīdi piegādā ziņas kur var smelt rezerves,bet šim uz tiem vecīšiem vairāk velk,laikam ome,opis bērnībā būs abižojuši.
Tieši tā, dzeri. Tātad-
T
Protams, dzeri, ne jau tikai Dombrovski jāvaino. Arī tādus kā tu, kuri kā blējošas aitas akli seko savam aunam-barvedim, kurš aitu baru ved tieši bezdibenī. Un vēl aicina citas aitas, lai tās dara to pašu.
dzeris
d
Pateikšu baigo jaunumu - Dombrovskis naudu nedrukā. Cik tās ir, ar to jāiztiek. Vainit visās nelaimēs Dombrovski var tikai cilvēki ar stipri īslaicīgu domāšanu.
Bet, viesi
B
Vēl jau bez nierēm paliek arī aknas, ko pārdot! Lai dzīvo Dombrovskis, mūsu gādīgais tētis, par visu viņš padomājis!
Bet, viesi
B
Ļautiņi taču šovakar Vienotības TV it kā nobalsoja, ka viņi sajūsmā par šādu dzīvi. Lai tik šos spiežot un spiežot vēl vairāk!
viesis
v
Nezinu par pedagogiem un citiem, bet policistiem 2010. gada dāvana jau ir pasniegta- jau pieņemts lēmums par atalgojuma samazināšanu par vēl apmērama 30 %. Un ja Dombrovskis šajā laikā vēl spēj runāt, ka būtu jāizvairās no algu samazinājuma, tad nu kā lai viņam vairs tic citos jautājumos........ Un, jā, par tiem pensionāriem arī tā interesanti- visi saka, ka strādājošie nevar uzturēt pensionārus, tāpēc ar pensionāriem kaut kas jādara, bet neviens nepadomā, ka varbūt vajadzētu sākt no otras puses- radīt apstākļus, lai cilvēkiem būtu darbs un lai valstij būtu līdzekļi no kā maksāt tās pensijas. Mūsu valdības ar apskaužamu enerģiju ir gatavas darīt šajā jautājumā visu- samazināt pensijas, palielināt pensionēšanās vecumu, bet no ekonomiskās darbības, kas uzlabotu gan pensionāru, gan strādājošo stāvokli, izvairās kā velns no krusta, jo tas lūk neesot valdības uzdevums. Bet padarīt iedzīvotāju dzīvi neciešamu, tas ir valdības uzdevums un sūtība???
Maija
M
Dzeri,pirmajā teikumā tev ieviesusies kļūda.Pareizi ir-jo nestrādājošie nespēs uzturēt pensionārus.Un Dombrovskim,lai ko arī viņš sacītu,viņam vienmēr taisnība,tāpat kā tev,jo SVF nekad nekļūdās!
Vienotības dzerim
V
Kā gan strādājošie var uzturēt vecos pensionārus, ja viņiem jābaro simtiem, pat tūkstošiem parazītu, kuri nekaunas nokampt no nodokļu naudas tos n-tos tūkstošus mēnesī un vēl ņirdz pārējiem sejā, ka tas viņiem pienākas, pat par maz esot? Re, nupat būs jāpabaro arī nabadzīte Brigmane no JL.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas