Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Preses izdevējs: memorands ar PLL nav piesliešanās kādam politiskajam spēkam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haralds
h
kā ar Latvijas bēru, apsējību, apkūlību un ieņēmību fotogrāfu asociāciju? :D un ar gerontologu, psihiatru, pedikulogu un proktologu asociācijām?
cba
c
TP un LPP/LC var parakstīt memorandus par atbalstu da jebkādām piemērojamām nodokļa likmēm vai pensiju nesamazināšanu, tam visam ir tikai sasmērēta papīra vērtība, ja tās nepasaka, kā taisās sabalansēt nākamā gada budžetu. Kaut kur tie pārsimt miljoni būs jāņem.
LPIA
L
Es neesmu nekāda prostitūta, vienkārši mīlu par seksu saņemt naudu.
vērīgs
v
izskatās, ka Zariņam no tā ir orgasms. apskatieties bildi
stukačs "Varis"
s
Viņiem drīzāk jāatklāj vienošanos ar Latvijas bijušo čekistisko stukaču apvienību. Lai dzīvo čekistiski - komunistiskās nomenklātūras vara pār Latviju sadarbībā ar galveno čekistu Putinu.
Ausma skolotāja
A
Ja nezini kā balsot, vai nevari saprast par ko un kā balsot, ir principi, pēc kuriem vēlētājiem būtu jāvadās. Nosaukšu dažus no tiem: (1) No visu partiju deputātu kandidātu sarakstiem JĀATROD, jāatlasa „SAVU PARTIJU”, vienu, par kuru balsot, tikai tad var pētīt sarakstu un izlemt, kuru deputāta kandidātu no atrastā saraksta svītrot (-) vai kuram ielikt savu plusu (+), lai viņu sarakstā pabīdītu augstāk. (2) Jāiegaumē, ka vēlētājam ir vienīgā demokrātijas iespēja - vēlēšanās sodīt bijušās „SLIKTĀS” partijas, kā IETEKMĒT varu, kā izbalsot vismaz daļu no 87 bijušajiem deputātiem, kuri atkal lien pie siles – vienīgi balsojot par JAUNĀM PARTIJĀM, kuras nav bijušas pie varas, tas ir, ievēlēt JAUNU SAEIMU, NOMAINĪT Saeimā esošos deputātus pret citiem, jauniem, kuri nav bijuši pie varas. (3) UN ZINI, KA Vēlēšanu likums neparedz IESPĒJU NOBALSOT "pret" KĀDU DEPUTĀTU KANDIDĀTU VAI PRET KĀDU PARTIJU. Neņem rokās ŠŠ vai "Par labu Latviju", TB/LNNK, ZZS, PCTVL, SC, jo apjuksi - tajos sarakstos būs piesviesti tev pazīstami un normāli cilvēki, kuri nenosaka partijā NEKO. Lai it kā balsojot "pret" kādu un vēloties, lai netiktu Saeimā, tu kļūdīsies. Izsvītro kaut vai visus vai atsevišķus kandidātus, ja iemetīsi kādu šo blēžu partijas listi urnā - TU BŪSI NOBALSOJIS PAR ŠO PARTIJU un 3.oktobra rītā teiksi - atkal tie paši zagļi Saeimā. Vai saprati?
Ainars Lodziņš
A
Kur nu piesliešanās! Tā ir apakšā gulšanās.
Janx
J
Piedāvāju parakstīt memorandu arī ar apvienību "Zobens un spīļarkls" un apvienību "Ragi un nagi"!
klukste
k
Fantazēšana ir gandrīz tikpat kaitīga, kā meli, tā, faktiski arī ir pašapmāns. Cilvēks sāk fantazēt, lai izdabātu pats sev, un ļoti drīz viņš sāk ticēt tam,ko saka. Augstāk nobildētie kungi! Nefantazējiet!
mince
m
arī Tu, Zariņ....................... fui!
Haris
H
Par laimi, ar Latvijas Biomasas asociāciju jau ir pagūts saprasties! Bet tomēr tik daudz darāmā... Līdz vēlēšanām vēl jāpagūst memorandiski saprasties arī ar 1) Latvijas atkritumu saimniecības asociāciju 2) Latvijas Kāzu fotogrāfu asociāciju 3) Latvijas Austrumu vingrošanas asociāciju 4) Latvijas šķirnes trušu audzētāju asociāciju 5) Latvijas Pleca un elkoņa locītavas ķirurģijas asociāciju 6) Latvijas Logu nu Durvju ražotāju asociāciju 7) Latvijas Piļu un muižu asociāciju 8) Latvijas Daudzkorpusu Jahtu asociāciju 9) Latvijas Blondīņu asociāciju 10) Latvijas Matu ārstu asociāciju 11) Latvijas Urologu asociāciju 12) Latvijas Sauļošanās un Solāriju Asociāciju 13) Latvijas Šitake sēņu audzētāju asociāciju
smīns
s
Šakāļu apvienība parakstīs memorandus kaut ar kapu iemītniekiem vai Zilzobu Ordeņbrāļiem un visiem pasaku tēliem kopumā. Viņiem vienalga šos solījumus nebūs jāpilda,kā jau Rumpīc atklāti pateica pēc papīra parakstīšanas ar pensionāriem. Bet par žurnālistiem un "memorandiem"visu pasaka kaut vai LNT metamorfozes. Pēc analoģijas-ja ir politiskie līķi,tad tur ir žurnālistikas līķi.
Stefāns
S
Tas ir tik raksturīgs PLL populisms,koruptīvā jeb blatu sistēma,visur ielīst,sarunāt,sasolīt pa labi un pa kreisi visādus labumus. Šo AŠ 2 apvienību vislabāk raksturo Latvijas ekonomisko zinātņu Doktora vārdi.....Bezprincipālā bezatbildība tā ir PLL galvenā un sabiedrību graujošā ideoloģija.
Ērglis ar nagiem
Ē
Nabaga PLL. Reitingi rāda lielu lielu FAIL. Nespēj neko izdomāt kā parakstīt visādus memorandus :) Smieklīgi.
stakančiks
s
Un ko tad tas Romāns Meļņiks staigā Rumpītim no muguras? Vai Šķēle šo jau atstādinājis, kā mazspējīgu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas