Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Prezidents lūdz pārcelt patriarha Kirila vizīti Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Patiniet Krievu TV arhīvu pēc Krimas okupācijas un interviju ar batjku Kirilu,apsveica krievus,kas atgriezušies Krievijas matuškā un ne vārda par okupācijas Putina nosodījumu.Pie tam kirils atbrauc un iepriecina tādus pašus pareizticīgos Latvijā ,kā viņš kurš apsveic Krimas aneksiju.Vai kāds cer,ka Latvijā šis nosodīs Putina izdarības Ukrainā?Tā ir viena banda!Latvijas krievi/ nu ne 100%,bet 99,9/ ir par Krimas aneksiju to mēs redzam pat Saeimā !!Kad beigsies tas "patriotima"ārprāts,kā Vācijā 1933.g.,tad lai brauc,BET NE TAGAD !!!Krievijā FAKTISKI nav baznica atdalīta no valsts/ Putina/ varas!!
JK
J
izskatatas ka musu komentetaji grib Maidanu ,tur uz skatuves nolems ;;apzelot nevar nosaut;; kur likt komatu?
Nesaprotu
N
Prezidents? Kāds prezidents? Latvijai jau sen nav prezidenta! Tie zoo mērkaķi neskaitās.
STOP!
S
Lai pamatotu kādas personas, kura turklāt NAV politiķis, neielaišanu Latvijā tomēr vajag KAUT KĀDU pamatojumu! Turklāt Latvijā ir daudzi pareizticīgo - tikai tādēļ, ka Kirils atbalsta Putinu (un nevar neatbalstīt jo citādāk iespējams sāktos pareizticība vajāšanas, kādas jau bijušas PSRS laikā un čekas īstenotas) - tas nav pamats viņa PILNĪGAI vizītes noraidīšanai. Jāpierāda - ko TIEŠI konkrēti Kirils ir kaitējis Latvijai. Protams var pievilkt kaut kādus izteikumus par otro valodu utt., bet piedodiet, tad jau vajadzētu arī trešdaļu Saeima deputātu izdzīt no Latvijas (visu SC)! Tad varbūt sāksim ar to, nevis eskalēsim spriedzi ar pareizticīgajiem.
Dr.xy
D
Pirms kadie diviem menesiem Launuma Imperija tika izdota "jauna vestures" gramata. Saja "vestures gramata" tika slavinati cekistu noziegumi,padomju okupantu armijas "varondarbi" pret civilajiem iedzivotajiem,attaisnoti Sibirija noslekavotie u.u.t. Si "vestures gramata" tika bezmaksas nosutita visam Launumaimperijas,un VISAM KRIEVU SKOLAM ARZEMES. Izdevejs viskrievijas "pareizticiga" baznica. CEKISTS KIRILS:
Dr.xy
D
Latvijas zurnalistiem,ekspertiem un citiem zvaigznu petniekiem,kuru partiek no kremla propagandas un dezinformacijas,ludzu paskaidrojiet vai jus visi esat vienkarsi stulbi, vai ari esat pretvalstiski elemeti. Turpinajums nakosaja komentara.
PEITAVA
P
PAREIZI,JO LAZARS IR PIRMAA VIETA
Ieva
I
Kāpēc vispār ar viņu ir jāpinas? Latvija ir sekulāra valsts, Krievija teorētiski arī.... Tāpēc kādas oficiālās vizītes? Tad jau Džastinu Bīberu arī var oficiālā vizītē uzaicināt.
Ne tikai.
N
Arī Dalailamu.
  • 0
  • 0
pretspēks
p
lai gan tavs sakāmais domāts kā sarkasms, taču tieši tā vajadzētu darīt!
Pareizais
P
Šis ir Bērziņa k-ga pareizais lēmums.
STALKER
S
Tad ir jāsavāc pietiekošs parakstu daudzums un jāiesniedz šī kunga atlaišanai! Bērziņa k.-gs! Ja tauta Jūs nemīl un neciena nevar palikt amatā! Tā ir vistīrākā nekaunība
Nēmeklējiet
N
kādam laikam ļoti sakārojies prezidenta krēslu. tā saucamā inteliģence.....varbūt kādi 5% no tiem ir inteliģenti. Pārējie uz pasūtījuma,ja vajag parakstīt kādu aicinājumu,vēstuli!
на стороне правды
н
Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України ФІЛАРЕТ: «Кто как не Русская Церковь должна была быть первой, кто мог остановить руководство России. Но они не остановили, потому что заодно со своим руководством.Я хочу спросить вас: вы с Богом, или с властью? Если вы с властью, творящей беззаконие, то вы не с Богом! И не только теперь при Путине. Так было в советские, в царские времена. Русская Церковь всегда была связана с властью. Она не имеет свободы, ее руки связаны. Поэтому РПЦ, в частности Патриарх Кирилл, ничего правдивого сказать не сможет. Будет говорить полуправду. А полуправда – это хуже, чем открытая ложь»
Dr.xy
D
Lai noturetos vel kadu laiku sava posteni ,pirms tiek tiesats par Valsts nodevibu, betongalva,ludz savus savus saimniekus uz kadu bridi atlikt kremla cekista Kirila ierasanos Latvija.
Anna
A
krievija pareizticiba ir loti vaja, si Kirila "oficiala" baznica ir korumpeta lidz pedejai vilitei. Piekritu te vienam autoram par filmu "Православие в законе". Diezgan biedejoss statsts un ari parada ka Krievija pastav un attistas istas nacisma&fashisma idejas. Sakara ar Ukrainas notikumiem si nacisma oglites teik pamatigi uzpustas un tad smiekligas skiet Zdanokas utt vinas tautu bralu cinas par Krievijas imperijas atjaunosanu.........Bet Kirils te nebrauc mieru vestit, par to vinam Kremlis nemaksa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas