Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

"Profilaktiskos" nolūkos ceļu policisti sievietēm dāvā puķes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
teika
t
es lasiju visus sos teicienus un izlecienus un gribeju jau rakstit par Amerikas un Britanijas sievietem tajos talajos laikos,tacu Jus Paldies Jums to izdarijat mana vieta.Patiesiba manis prat sajos svetkos nav nekada" sevetshina'",Sievietes jau sen cinijas par savu brivibu un vienadam tiesibam ar viriesiem bet patiesiba vel lidz sai baltajai dienai nevisur sievietem ir sis vienadas tiesibas,bet mums ka vienmer ir sovetcshina.
hm
h
:o) 15:05 ... 8.martu nekur nesvin... ----- nezinu, kur ir oficiāli svētki, bet vispār eiropā svin - tieši sievietes šodien pilna pastkaste ar sveicieniem no dānijas, zviedrijas, francijas, vācijas, nīderlandes, beļģijas ... nopietni, nopietni! tās sievietes nebūt nav 'sarkanas', tikai feministes, cīnās par līdztiesību..
KINO
K
Labs foto - burkskiigs ,bet ... ja nu ... juutiigs mutiigs skumiigs ... :)) !
Ērikonkuls
Ē
Profilaktiskas var būt tikai potes un tamlīdzīgi.
Vēsture par 8.martu!
V
Ko nu STULBAIS latvietis muld APLAMĪBAS par 8.martu! No 8.marta VĒSTURES! 1857.gada 8.martā aizsākās sieviešu cīņa par savām tiesībām- , kad Ņujorkas (Amerikas!) tekstilrūpniecības strādnieces devās ielās, lai paustu protestu par zemajām algām un 14 stundu darba dienu. 1908.gada 8.martā Ņujorkas (Amerikas!) sociāldemokrātiskā sieviešu organizācija organizēja masveida mītiņu, kura pamatdoma bija aizsargāt sieviešu tiesības. Tūkstoši sieviešu devās Manhetenas ielās, lai pieprasītu lielāku darba samaksu, aizliegtu bērniem strādāt un iegūtu balsstiesības vēlēšanās. Eiropā Starptautisko sieviešu dienu sāka svinēt kopš 1911.gada. 1977.gadā ANO pieņēma rezolūciju, kurā tiek pausta vēlme, lai visas tās 181 dalībvalsts 8.martu par godu cīņai par sieviešu tiesībām pasludina par Starptautisko sieviešu dienu. 2010.gada 8.martā ANO ģenerālsekretārs Bans Gimuns apsveicis visas PASAULES sievietes Starptautiskajā Sieviešu dienā un aicina aktivizēt spēkus, lai garantētu vienādas tiesības daiļā dzimuma pārstāvēm visās PASAULES valstīs.
Sveicam daiļās dāmas 8.mart
S
Sveicam 8.martā - Starptautiskajā Sieviešu dienā! 08.03.2010 17:28 1) ANO ģenerālsekretārs Bans Gimuns pirmdien, 8.marta apsveicis visas PASAULES sievietes Starptautiskajā Sieviešu dienā un aicinājis aktivizēt spēkus, lai garantētu vienādas tiesības daiļā dzimuma pārstāvēm visās valstīs. 2) Pirmdienas, 8.marta pusdienlaikā Rīgā pie Dailes teātra ceļu policija (CP) apstādināja spēkratus un soda kvīts vietā sievietēm un meitenēm pasniedza ziedus, viņas sveicot Sieviešu dienā. ---------------------------------------- ------ CP puikas IR riktīgi MALAČI! Sveicam mūsu daiļās dāmas 8.martā - Starptautiskajā Sieviešu dienā!
Stulbums
S
Ko viņi tur murgo? Liek cilvēkiem neadekvāti augstus sodus par formāliem pārkāpumiem, bet pēc tam pilien ar nevienam nevajadzīgiem ziediem
Bogdanova, bļ...
B
Roza un Klāra ne tikai par sieviešu tiesībām cīnījās, bet arī par buržuju nāvi un gulagu būtu priecājušās.
targash
t
Arī Latvijā tie nav oficiāli svētki. Tādi paši kā Itālijā, Francijā vai Polijā. Neoficiāli. Kas vēlas, apsveic sievietes.
nopietni
n
Nu ne jau par svētku svinēšanu vai nesvinēšanu ir šis stāsts, bet par Valsts Policijas darbu reklāmas biznesā. Tad jau Sv.Valentīna dienā viņi varētu vēl skūpstīt sievietes (sievietes vīriešus), Helovīnā dāvāt ķirbjus, uz Līgo svētkiem alu un sieru (piemēram laba reklāma Aldarim un Rīgas piena kombinātam) u.t.t., u.t.t.
Susurs
S
Man paties prieks par šiem ceļu policistim, sāk izskatīties, ka valsts sāk atveseļoties.
Valentina
V
Nu si maniere ir panemta no Krievijas, jo tur krievija milicija dava sievietem pa nosalausajai tulpei, nelkei....Latvija klust aizvien krieviskaka, Latvija ir apdraudetas un degradeta, jo jau RD sez kremla ieliknisi.
jozefs
j
>svin arī Itālijā, kā arī Frnacijā, ---- Nedz Itālijā, nedz Francijā tie nav oficiāli svētki (kā Krievijā un Latvijā). Tas, ka tur kāds svin, sevišķi lielveikali, tas mani nepārsteidz. Lielveikali propagandē svinēt katru otro dienu gadā - holovīnu, patrika dienu, lūcijas, lieldienas, u.c. Būtiski ir pirkt dāvanas attiecīgajā veikalā.
Roza Luxemburg
R
varbūt to sutināto tulpju vietā vajadzēja nopirkt vienu radaru?
targash
t
Atslābsti. NATO dalībvalsts Polija, kas tikko izsita no NATO aizsardzības plānu Baltijai šos svētkus svin. :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas