Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Puiciskums ir vajadzīgs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Agris
A
Daudzi no mums - lielajiem, gudrajiem - pēc barikādēm rāmi sēž krogos vai virtuvēs un aprunā "nevarīgos" latviešu jauniešus. Bet Latvija bija, ir un Būs, pateicoties tādiem cilvēkiem kā Raivis Dzintars. Jau kopš pirmsākumiem simpatizēju partijai "Visu Latvijai", tagad ļoti ceru, ka Raivim un domubiedriem izdosies kopā ar "Vienotību" vai bez tikt Saeimā. P.S. Ja pie rakstā minētajām grupām piemestu Pāvelu Johansonu, Guntaru Rullu un "Akaci", varētu teikt, ka mums ir vienāda muzikālā gaume.
archivārs
a
Pēdējos gados Dzintars tiek reklamēts kā galvenais cīnītājs par latviešu nacionālajām interesēm.Tāpēc savādi,ka latviešu valodai,Latvijas armijai,nacionālajiem partizāniem veltītajos pasākumos viņš vai nu nepiedalās,jeb ir ļoti neaktīvs. Totiea krievu šovinistu interesēs rīkotajā 16.marta šovā pie Brīvības pieminekļa Dzintars ir lielākais palīgs. Ja viņu tiešām uztrauc krieviska Latvija,tad nu gan tā nevajadzētu noniecināt leišu patriotus,kuri negāja svešos leģionos,bet sargāja dzimtās mājas.Tieši tāpēc Lietuvā tagad ir tikai nenozīmīgi 6% krievu. Kad vācieši Ostlandē latviešu leģionāru tuviniekiem ieviesa miesas sodus,katra leģionāru uzvara šos pērienus padarīja arvien neizbēgamākus.Dzintaram demokrātiskā valstī ir tiesības uz jebkuru viedokli.Taču Ostlande un miesas sodi pilnīgi noteikti nebija latviešu nacionālajās interesēs.Un latviešu leģionāriem neklātos lepoties,ka ar milzīgiem upuriem cīnījās par savu tuvinieku tiesībām uz pērienu no vāciešiem.
ieva
i
K.G.Jungs rakstīja ,kas cilvēks līdz pozitīvā kosmopolītisma apziņai var pacelties tikai tad ,kad dziļi un pilnībā izdzīvojis savu enisko ,nacionālo ... Es nerunāju par aprobežotu nacionālismu ,kas noliek visus pārējos ... Mēģini saprast ,ka šobrīd visus mēģina pataisīt par HUMANIS GLOBALIS... Tad džinglbels būs visu tautu vienīgā šūpuļdziesma un un visi staigās džīnās un T-shirtos, un ēdīs stilbiņus no 4-kāju ģenētiskajiem vistu mutantiem .... Notiek cīņa par zemes apziņas kontroli ... Ja cilvēku "atskalda" no viņa saknēm ,vērtībām ,kultūras viņš zaudē maģisko aizsardzību ... Iesaku -aizbrauc uz Vjetnamu ...-tad varbūt reāli novērtēsi ,kas Tev ,man ,mums -baltiešiem vēl pieder ... Pavēro ar kritisku aci Rietumu sabiedrību... Pliekanums lien ārā pa visām vīlēm ,lai cik turīgi un paēduši viņi visi arī būtu .. -domu ,jēgas vakums ... Tad lūk mums vēl pieder mūsu valoda ,kas ir senākā no senajām dzīvajām pasaules valodām ... Un unikāla sirds kultūra ,kas nav vēl noplicināta...Un zaļš, ūdeņiem bagāts ,zemes stūrītis ... Mēs esam viens ar pusi miljards... ( viena desmitā daļa no Pēterburgas .. viena divdesmitā no Stambulas... ) Sīka saujiņa uz milzīgā krievu ,ķīniešu,arābu fona ... Aptuveni pēc 30.gadiem Izraēlā beigsies ūdens .. Vai Tev ir versija par to ,kuru vietu ir iekārijuši žīdi ? Jā ,visi tie krievvalodīgie šīs tautas pārstāvji ,kuru saknes ir no šī reģiona ?... Vari minēt... Un tie ,kas apsēduši kā mošķi mūsu zemi vij vienotus plānus ar tiem .. Man nav paranoija -nebīsties ... Tikai paveries apkārt uz agresīvo krievu mentalitāti ..Un mūsu stulbajām ilūzijām viņus integret ... Pajautā Ungariem ,čehiem ,poļiem ,Igauņie,u.c -ko viņi domā par šo pilnīgi svešās mentalitate integrēšanu !! Nonsens -būs viņu atbilde .. Gluži vienkārši -katram jādzīvo savās mājās un jādraudzējas ... Nevis jāokupē ,jānogalina,jāuzkundzējas un "jākačā savas pravas " svešā mājā... Kādēļ ,lai mēs palaistu pa vējam Dieva dotos dārgumus ...??? Un paliktu kā pūt un pavelc... Tikai dumiķīši domā, ka ir moderni būt pasaules pilsonim.... Atjēdzieties ,mīļie brāļi un māsas,- un skatiet zelta pasauli ar savām zelta acīm ..,kamēr tās Jums vēl nav nolaupītas !
lauķe
l
Prieks par Raivja apņēmību cīnīties par VL iekļūšanu Saeimā! Balsošu par viņu jebkurā variantā, jo šolaiku inertajā un kosmopolitiski orientētajā latviešu jaunatnē, Raivis Dzintars ir neordināra personība, kurš nespēj vienaldzīgi noskatīties kā tiek izpostīta vina valsts!
Kāda
K
Savās pirmajās vēlēšanās balsošu par Visu Latvijai!
centrālais
c
Paskatījos VL mājas lapu. Papētīju līderus un programmu. Vispār diezgan labi. Domāju vēlēšanās vajadzēs balsot.
un
u
Citāti no jums abām: karstie punkti ž.o.p.ā. No sevis: ejiet uz saviem karstiem punktiem, cita nekā nezināt.
Bogdanova, bļ...
B
Ko tu dari, kad rēķini nomaksāti un paēsts? Priecājies par iespēju nerunāt latviski?
t
t
a tev ko - ar to sātīgāk paēst tiek, rēķinus nomaksāt, ka nacionālisms uz maizes "uzsmērēts" un tautasdziesma pirms tam noskaitīta?
Domāju līdzi
D
Ļoti PATĪK tas LATVISKAIS Dzintara kāzu foto! Es 2.oktobrī balsošu par Visu Latvijai! vai Vienotības sarakstā - par Valdi Dombrovski. Jau noriebušies tie TREKNIE tp, lpp/lc, zzs -purni ...
nu nu
n
ņemšanās ap nacionālajiem jautājumiem jau sen ir raksturīga tikai totalitārām valstīm un karstajiem punktiem. --------------------------------------- Pastāsti vienam francūzim, ka viņam internacionālisma vārdā turpmāk būs angliski runāt.
Bogdanova, bļ...
B
t: "man, personīgi nav vajadzīgas viņu nacionālās idejas" Labi, ka godīgi pasaki. Ardievu.
Bloom
B
Nedrikst jaukt divas dazadas lietas brivu Latviju musu dzimteni un pasu latviesu politikanus kas so ideju liela mera degradejusi, es seit gribetu ari aicinat ne tikai latviesus kas dzivo Latvija bet sobrid arzemes dzivojosos latviesus sajas velesanas piedalities lai neiznak ta ka kadreiz velak viniem bus japieprasa viza iecelosanai Latvija jo Latvija bus jau Krievijas teritorija. Man palika baisi ap sirdi kad es ieraudziju fotografijas tos milzigos neparredzamos krievu pulus kas trako pie pieminekla 9 maija.
t
t
tautieši, jeb tā saucamie, labi, sū... būtu vēl ar to nacionālismu tur katrs gudrs izplēsties un dzintars šķiet beidzot arī no "mūžīgā studenta" lu szf kaut kad kļūs par tās absolventu bet - vai jūs esat kādreiz, kaut reizi no šiem "tūdaliņ - tāgadiņ" bāleliņiem dzirdējuši kaut ko sakarīgu par ekonomiku, saimniecību, lauksaimniecību, sociālo politiku, medicīnu? kur ir šīs partijeles šie atbildīge cilvēki? parādnieks? mūžīgais lūzeris cilinskis, kurš netika ES , tagad piemetās klāt šitiem antiņiem? man, personīgi nav vajadzīgas viņu nacionālās idejas un kāzās prot saģērbties smuki katrs (par gaumi nestrīdas) un ulmanīti arī nocitēt (ja vajag - var iemācīties) bet ar to visu būs un ir par maz, lai mēs no šitās ž.o.p.a.s. tiktu ārā šoreiz
Ieva
I
Turklāt no ultranacionālisma ne apģērbies būsi, ne paēdis. Pat latviešu iet postā daudz straujāk nekā PSRS laikos, jo tad kaut kas tika reāli darīts tās labā, tagad nacionālisti tikai muld pa tukšo, bet nedara neko.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas