Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Pujats palīdzētu kristiešu partijas izveidē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pujāta kungs!
P
Kuri ir ĪSTIE un PATIESIE kristieši, zina tikai Dievs, bet Dieva VIETĀ jums neklājas muti vaļā vērt! Tie, kas Pestītāju krustā piesita (jeb pareizāk - pieprasīja to), arī bija "godīgi ļaudis" un garīdznieki, bet bija tādi paši farizeji kā jūs.
Trahtenbergs
T
maaciitaaju partija jau pabija , kas i vecais Šlesrs nepadaliijaas??? akuraat kaa vecais Ulmanis- Rumpiits , ar izliida , un jeega??? ... seedi raams vecais , pa maz nokampi ik gadus Aglonaa sv. Marijas debesiis braukšanas sveetkos???
grieze
g
Pujats pārstāv Šleseru.Nekāda kristīgā partija atsevišķi nav vajadzīga.Kristīgās vērtības ir jāiekļauj jebkuras partijas programmā,jo tās ir dzīves pamatvērtības un bez tām normāla dzīve nav iespējama.Tauta nav jāsašķel vēl vairāk.Ir jāaicina uz tautas vienotību.
Karīna
K
To vārdu "ūnija" gan vajadzētu jaunajai partijai nomainīt ar citu - "apvienība", "savienība" vai kādu citu latvisku vārdu. Jo citādi var sajaukt ar Uniātu baznīcu. Neliela izziņa, jo droši vien daudzi "Dienas" lasītāji neko nezin par uniātiem: PSRS laikā aizliegtā uniātu baznīca 90-to gadu sākumā legalizējās arī Latvijā, pateicoties V. Em. Jāņa Pujata iniciatīvai. Tās oficiālais nosaukums - UGKB. Tā ir Bizantijas rita baznīca (pareizticīgie jeb grieķu katoļi), kas pēc Lielās Shizmas atkal atjaunoja uzticību Sv. Pētera apustuliskajam pēctecim, bet vienlaikus saglabāja autonomiju. Rietumukrainā uniātu skaits ir apm. 6 miljoni un tās galva ir 41 gadu vecais Kijevas-Galīcijas patriarhs Svjatoslavs. Latvijā savulaik bija apm. 100 uniātu baznīcu un liels klosteris Jākobštatē. Tagad ir tikai 2 draudzes - Rīgā un Daugavpilī. Rīgā uniātu Mūsu Kunga Jēzus Apskaidrošanās baznīca atrodas blakus pašreizējai kardināla Pujata dzīves un darba vietai - Sāpju Dievmātes baznīcas bijušajā sānu kapelā. Dievkalpojumi jeb Dievišķā liturģija notiek baznīcslāvu valodā.
Ieva to atcerēsimies
I
Nezinu, kas tev ko ir uzcēlis. Ja vien tu pats neesi no tiem nedaudzajiem, kas par sevi ir parūpējušies. Bet to nesauc par labklājības celšanu, bet par zagšanu vai "labākajā" gadījumā stāvokļa izmantošanu. Un Atmodas laikā spēku deva ne jau Dievs- ja paklausās, izrādās, ka visi to laku komsorgi un partorgi esot regulāri apmeklējuši Baznīcu, bet apziņa, ka tā turpināt vairs nevar. Un problēma, ka nekas nesanāca, ir ne jau garīguma vai kristīgās ticības trūkumā, bet tajā, ka neviens, izņemot saujiņu neliešu, nepadomāja, kas dzīvosim pēc tam, kad nebūs tā kā pirms atmodas!
pašmērķis
p
katrai pasaules ticībai un pašmāju konfesijai savu partiju!!!! Vot, tad būtu pareizi, va ne?
Z
Z
TU, VECAIS BIIBELES EERZELI,ATDOD SLESAKOVAM ATPAKAL GAISA KONDIOCINIERI,SLESAKOVS IR NAUDAS TRUUKUMAA,ZAGT VAIRS NEVAR,NAUDA NAV.TU ARII TAADAS DAAVANAS NEDRIIKSTI PIENEMT,KAS PIRKTAS PAR ZAGTU NAUDU.
:o)
:
Pujāts jau palīdzēja Šleseram veidot partiju. Kondiecionieri nopelnīja. Vai tagad Šlesers atkal kārtējo partiju veidos, ka Pujāts piesakās palīdzēt/
zemnieks
z
Ko mocaties ar to žīdu reliģiju .Ne Jums saprast ne kā .Kļūstat par PAGĀNIEM ,kā Jūsu senči bija ,un būsat brīvi no visādām dogmām un bailēm .Atgriežaties SEŅČU ticībā .
puvis
p
a kur zvanīts, ka ar nesenču nebūs?
  • 0
  • 0
ar senču ticību ir
a
ZĀRKĀ JĀPŪST - pārāk bezcerīgi un drūmi
  • 0
  • 0
Girts
G
Iirijaa cilveeki katolju rezhiimu 30 - 60 jos gados pieliidzina staljina komunisma rezhiimam, jo darbojaas ar taadaam pashaam represiivajaam metodeem, konventus - gulagiem. Iedod shitiem nedaudz vairaak varas un buus kaarteejais autoratiivais rezhiims. Viens Anglju profesors BBC raidiijumaa par kristiigo religiju teica taa - Eiropaa savu esat padariijushi , tagad varat tiities prom, jo muljku Eiropaa nav tik daudz palikushu kas shiem pekstinjiem ticeetu.
traktorists
t
Buldozera rokaspuisis bruģē ceļu saimniekam!
Ieva
I
Kas būs pēc tam? Cūkaudzētāju partija? Harija Potera fanu partija? Partijas no nevalstiskajām organizācijām, tai skaitā arī reliģiskajām konfesijām, atšķiras ar to, ka risina, vismaz teorētiski, dažādas problēmas, kuru risināšanu kristietība (vai arī cits pasaules uzskats) nekādi neietekmē. Piemēram, varu derēt, ka Veselības Ministrijā atrastos vesels bars kristiešu, iespējams pat, ka visi. Tikai vai tad viņi tādēļ strādā labāk? Paveic kaut vai to, ko varētu izdarīt bez būtiskas piepūles?
a.b.
a
Kā kristietība atnāca ar uguni un zobenu,tā tagad grib turpināt. Latviešiem Dieviņš ir bijis vienmēr,tikai kristieši nīcināja un dedzināja visu. Tās arī bija un ir mūsu garīgās vērtības, Pujāts nu būs tas ĪSTAIS. Murgs!
kika
k
Tikai nevajag !!!
sviests
s
Atkal tas šlosera ēzelis te pļūta !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas