Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Pulks: LTV izskanējusī informācija par manu vēlmi darboties LVRTC valdē ir nepatiesa

Rīgas domes deputāts Olafs Pulks (V) noliedz Latvijas Televīzijas raidījumā Panorāma izskanējušo informāciju par viņa vēlmi darboties VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centra (LVRTC) valdē.

O.Pulks, kurš šovasar zaudēja amatu Rīgas ostas valdē, lūdzis saviem partijas biedriem atrast viņam citu nodarbošanos, ziņoja Panorāma. Raidījuma informācijas avots Satiksmes ministrijā (SM) vēstīja, ka Pulks vēlas darbu SM pārraudzības iestādē - konkrēti LVRTC.

Lūgts komentēt televīzijā izskanējušo informāciju, O.Pulks Dienai.lv norādīja, ka tā ir absolūta nepatiesība, turklāt sabiedriskā televīzija rīkojusies nekorekti, izplatot nepārbaudītus faktus. Deputāts uzsver, ka sabiedriskās televīzijas ziņām būtu jābūt pēdējām, kurās tiek publiskotas baumas.

"Es tur neko citu kā vien Saskaņas centra organizētu kampaņu pret mani neredzu. Es ar skumjām konstatēju, ka arī Panorāma ir pakļāvusies šādai Saskaņas centra rīcībai. Kāpēc tieši Satiksmes ministrija, kāpēc Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs? Varbūt es esmu iekārojis satiksmes ministra vietu? Ir ļoti grūti komentēt to, kas nav komentējams. Būtu ļoti labi, ja sabiedriskā televīzija parādītu savus informācijas avotus," situāciju komentē O.Pulks.

Krietni izvairīgāks savos komentāros bija LVRTC valdes priekšsēdētājs Jānis Bokta. Viņš portālam Diena.lv norādīja, ka jebkādas izmaiņas valdes sastāvā, tai skaitā jautājumi par nākotnes iecerēm ir tikai un vienīgi akcionāra kompetence. "LVRTC valde nekādus komentārus par šiem jautājumiem nesniedz," sacīja J.Bokta.

Kā ziņots, valdība 26.jūnijā atbalstīja priekšlikumu no Rīgas ostas valdes locekļa amata atcelt ekonomikas ministra virzīto pārstāvi O.Pulku (V), viņa vietā ieceļot Ārvalstu investoru padomes Latvijā izpilddirektoru Ģirtu Greiškalnu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas